sevgisi zoru görene kadarmış !

Adam seviyor olsa idi biraz çabalaması gerekirdi afedersin po...şunu kaldırmamış yerden.sanki dersi n git benim için dağları del demişsin boşver bu seni sevse aile falan hiç umursamaz der ben bu kızı istiyorum hepsinin ağzını kapar bence iyi yapmissiniz

22 yasinda bir oglum var bir de gorustugu kiz var sizin gibi dusunmek zorunda degil hic kimse

Neymiş beklentim söyler misiniz?

Çok doğru yapmışsın üzülme canım. Benim eşimin ailesi hiç birşey yapmadı bana çöp almadı. aynen senin olay gibi hepsi aynı mahalledeler ordan da eşime ev almışlar burada oturun diye tüm nişanlılık süremi mahvettiler yetmedi annemle konuştu annesi. Benle konuştu bende ben bilmem eşimle konuşun diye topu ona attım hep. Zaten beni istemiyorlardı iyice soğuk oldular. Eşim de evi kiraya vermişti zaten. Kiracıları çıkaramayız dedik tutturdular kiracıları biz çıkartırız demeye ne deli oldum anlatamam. Bende ailene yakın oturmam asla dedim eşime o da ısrar etmedi. Sonra eşim herşeyi ben yapıyorum eve de ben bakcam kiraya çıkalım kendi evimden de kira gelecek dedi. Ailemi de ikna etti kızınız bana emanet kimseye ezdirmem dedi. Sağolsun hepte yanımda durdu. Evlendiğimizde bile ilk 2 ay hep ailesi yüzünden tartştık düşün yakında olsa neler olurdu uzak olmalarına rağmen bizim evde huzur bozuldu. Ne zaman ben ailesiyle konuşmayı kestim evde huzur var brbrmze aşırı bağlandık çok şükür. Bazı aileler çok cahil çocuklarının mutluluklarından çok kendi isteklerini önemsiyorlar ve yaptırmaya çalışıyorlar. Halbu ki iyi davransanız kararlarımıza saygı gösterip destekleseniz bizde sizlerin yanında olacağız bunları bilmiyorlar. Seninki arkadan da duramamış. ev geçindirme konusunda da kendine güvenememiş. Hem ailesi ayıp etmiş evi kiraya verip gelir sağlamayın biz size sadaka gibi 1000 tl ayda veririz demişler. Yani eşin ailesinden para alıp muhtaç olacak onlar sana ne dese eşin mecbur ailesini savunacak ve siz kavga edecektiniz. Boşversene huzur önemli bu haytta. İyi yapmışsın bence..

O da ailesi de acele etti tanışmak için zaten. En baştan söylemeliydi ben ailemin evinde oturursam yapabilirim yoksa yapamam diye ama söylemedi. Sanırım ikna olurum kabul ederim sandı.

İnşallah ben de böyle sağlam karakterli bir eş sahibi olurum. O sağlam dursun ben yanında hep sağlam duracağım zaten.

Benimle ve ailemle bir yola çıkmayacaksın o zaman. Bu bir vaat değil mi evlilik teklifi etmek bir vaat değil mi? Az kalsın nişan yapacaktık ev mevzusu nişanda sonra konuşulacaktı belki de istemeye gelmeden önce konuşulsun dedim meğer nişan olsa beni zorlayacaklarmış li zorladılar da zaten kabul etmeyince de bitti işte

22 yasinda bir oglum var bir de gorustugu kiz var sizin gibi dusunmek zorunda degil hic kimse
Umarim oglunuz gelecekteki esinin haklarini size karsi koruyabilecek karakterde bir genctir. Ya da siz burada cizdiginiz imajin aksine anlayisli bir kayinvalide olursunuz. Iyi gunler dilerim.

Ben misafir de severim onları misafir de ederdim inanın sorun değil annesini öz annem gibi görmeye hazırdım ben büyük bir şey istemedim hakkım olanı istedim. İşime çok uzak hem ev sorumluluğu hem o kadar uzaklıkta işi nasıl götürecektim. Mevzu tek akraba aile yakınlığı da değil. Er kişisine bu kadar uzaklıkta nasıl yapacağım işe gidip geleceğim dedim anlamadı kendi konforu ailesinin hevesleri daha önemliydi. Lafa gelince de çok seviyordu üzmeye asla kıyamazdı ....

Umarim oglunuz gelecekteki esinin haklarini size karsi koruyabilecek karakterde bir genctir. Ya da siz burada cizdiginiz imajin aksine anlayisli bir kayinvalide olursunuz. Iyi gunler dilerim.
Farkında değilsiniz ama o kadın oğlunu sevdiğinden ayırdı. Görünüşte ben ayrıldım gibi duruyor ama öyle değil inanın. Oğlu belki onun istediği gibi biri ile evlenecek ama bakalım gerçekten mutlu olabilecek mi ? Ya olamazsa ben de olamazsam bunun vebali kimin sizce benim mi ? senin annenin hevesleri kırılmasın ben orada otururum işe de günde 3 saatimi vererek gider gelirim sonra yapamam o kadar zorluklarla kurmaya çalıştığım ofis düzenini bırakırım ama asla aileni kırmam diyemediğim için mi?
Siz de yapmayın oğlunuza bunu nolur yapmayın. Gelininizi önce siz kızınız gibi görün bakın o nasıl sizi başı üstünde taşıyor.
Ben kaynana değil anne istiyorum onun kızı olacağım ama önce o bana iyi niyetli yaklaşmalı.

Sizin gibi dusunmeyen insanlari yargilamaktan kotu anne kv oldugunu bilip bilmeden yaftalamaktan vazgecin lutfen . Hic biir seyi tanimadan bilemezsiniz . Her sizin gibi dusunmeyen insan cahil sığ ve yobaz olacak diye bir kural yok .
Siz gencsiniz ben de tahsilli bir insanim ve genctim insan yasi ilerledikce ister istemez bir bilgeligi oluyor konu sahibi neden konu acti ki o zaman farkli dusunceler olmayacaksa . Ya da konusuna deseydi iyi etmissin diyenler yazsin sadece diye . Konuyu biraktiniz sahsima daha kv olmadan kv gondermeler yapiyorsunuz . Siz benle ni yasiyorsunuz veya beni ne kadar taniyorsunuz....
Konular herkes dusuncesini acik ifade etsin diye acilmiyor mu yoksa saygi da mi duyamiyoruz artik birbirimize ...
Tek size cevap vermis gibi olsam da dusunceye saygi duymayan herkese gelsin ...

Saygı duyuyorum ama sizin de aynı şekilde farklı düşünen insanlara karşı Saygı duymanız lazım. Sizin gibiler 1 ayda boşanıyor dediniz. Bana bencil ve farklı beklentilerin varmış dediniz...

Benim ogluma da mustakbel gelinimi de yaptigim bir sey yok cnm zaten yapmam da . Ben ogluma daima diyorum iyi bir meslek sec lisans yap yurtdisini tercih et diye ustelik tek evladim oldugu halde .
Konu ben veya oglum degil ki ...
Konu sizin ve yazdiklariniza gore brn hissettigimi yazdim sadece.
Secim de sizin ...
Hakkinizda hayirlisi olsun .

Saygı duyuyorum ama sizin de aynı şekilde farklı düşünen insanlara karşı Saygı duymanız lazım. Sizin gibiler 1 ayda boşanıyor dediniz. Bana bencil ve farklı beklentilerin varmış dediniz...
Bunlari derken bana yazilan yaftalamalari da yazsaydiniz iste zaten gozden kacirdiginiz nokta etkiye tepkiyi cozememeniz

Sizin arkanızda duramayan azsa az çoksa çok diyip kendine güvenemeyen biriyle zaten evlenmeyin. Hayatta sadece maddi zorluklar sorumluluklar olmayacak ki maddiyat bi şekilde hallolur. Manevi zorluklar da olacak. Asıl orda kendini göstermesi gerek insanın. Güçlü durması lazım.Bu meziyetlerin olmadığı biriyle evlilik çok zor. Yıpranan eninde sonunda kadın oluyor

Istemediginiz bir yerde yasamaya zorlayarak zaten ilk falsolarini vermis mustakbel damat ve ailesi. Bence aldiginiz karar ozguvenli ve guclu bir karardi. Eger her seyi kabul edip evlenmis olsaydiniz zaten bir sure sonra bogulacaktiniz o aile icinde, sorunlar baslayacakti. Karsinizdaki adam daha kendi hayatini planlayamiyor, sizi uzecekti emin olun.

Teşekkür ederim, tecrübeleriniz ve paylaştıklarınız benim için değerli. Çok güzel iyi niyetli baktınız ben de hatta böyle bakıyordum ama söylemediğim bir şey var. beyefendiye şu anda kazancımın olmadığını söylediğimde şaşırdı. Ben de isterdim sabit kazancım olsun ama yeni açılmış bir mimarlık ofisi birkaç yıl ancak kendini döndürebilir zamanla olacaktır inşallah. Benden bekliyordu beraber kazançlarımızı birleştirelim diye ama benim yapabileceğim bir şey yok ki ofisi kapatıp iş baksam o da ayrı bir pişmanlık getirecek ki neden ben üstleniyorum sırf orada oturmak istemedim diye her şeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…