sevgiliyle tatil

İlerde arkana dönüp bakınca bir sevgili için ailene yalan söylememen gerektiğini anlayıp vicdan azabı duyacaksın.

Ben de sevgilimle tatil yaptım ben de aileme yalan söyledim. Ama yaşım senden büyüktü ve o kişiyle evliyim şu an. Evlence de aileme söyledim onlardan gizlibtatil yaptığımızı. Ama senin yaşın küçük bu ileride sana hata olarak kalabilir. İyi düşün.

Için rahat değilse gitme beş aylık ilişki çok çok erken bence tatile çıkmak için yarın Allah korusun ayrılsanız filan içinde vicdan azabı olmayacak mı o kişi ile evlenmezsen eşinle çıktığın ilk tatilin de anlamını yitirmiş oluyorsun gibi bilemedim şimdi ben nişanlıyken bile güvenmemiştim

Aileye yalan söyleme kısmı bir çoğunun umrunda değil çok ilginç
yalan söylemek bir karakter meselesi

36 yaşında 13 yıllık evli ve bir çocuk annesiyim.
Sık sık şehir dışına çıkarız mutlaka ailemden birileri nereye gittiğimizi bilir.
Dahası gideceğim yere vardığımda da haberdar ederim.
Yorumları okuyunca kendimden geçtim.

tatile gitme fırsatı geçer eline elbet. sevgiliyle olmasa da eş ile gidersin bi gün tatile. ailene yalan söylemeni gerektirecek kadar önemli bi durum değil yani.

Hem 5 aylik bir iliski oldugu icin,
Hem ailene yalan soyleyecegin icin,
Hemde yalniz basiniza olacagi icin hos degil bence.

Hayati ne kadar hizli yasamak istiyorsunuz gencler. İlerleyen zamanlarda esinizle korkusuz, yalansiz, rahat rahat gitmek varken bu yasta hem gizli kapakli hem de daha tam tanimadan gitmek gercekten korkunc geliyor bana.

Cok normal karsilayip git diyenlere de saskinim.
Ailesini kandiriyor yahu nesi normal?

:110: :110:

iki kızım var. ve ben evladımın sözüne güvenip geziye göndersem, o da bana yalan söyleyerek sevgilisi ile gitse çok üzülürdüm.senelerdir onun için çırpınmam, herşeyin en iyisini, en güzelini ona vermeye çalışmam, öğretilerim boşaymış gibi gelirdi.
ben de senin yaşlarındayken ailem beni kısıtladığında onları haksız görürdüm, oysa anne olunca anlaşılıyormuş güzelim...

Arkadaşlar ben çiçeği burnunda 19 yaşında bi üniversite öğrencisiyim. 5 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımla ayni okuldayiz o da 22 yasinda ve bu yaz tatile çıkmayı planladık fakat benim aileme bunu söylemem çok zor o yüzden okul gezisi dedim gideceğimiz yer antalya 1 hafta ya da 10 gün kalmayı düşünüyoruz ve çadırli kamp gibi bişey yapicaz aileme böyle olacağını ve antalyada olduğunu soyledim tamam dediler. Sadece grup olarak gidilecek diye biliyolar. Ama içim yinede huzursuz gizli olduğu için. Normalde arkadaşlarımizda gelecekti ama hiç biri ayarlayamadı. erkek arkadaşım, için rahat değilse sorun değil gelme darılmam ben dedi. Ama sadece onun için değil kendimde biraz kafa dağıtmak gezmek dolaşmak istiyorum sizce ne yapmalıyim fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaş grubunu ayarlayamadığın sürece başbaşa gitmeni önermem. Yalanın bir yerden ortaya çıkarsa lanet olsun tatiline dersin sonra. İlişki de çok yeni. Ama ailenin bildiği biri yok yanında o sıkıntı. He yaşın 25 üstü olur çalışırsın gidersin canının istediğiyle. Yaşın da küçük be.

en önemliside ateşle barut yanyana durmaz demişler. illaki yanyana yatacaksınız sonucunu düşünmeden hareket etmeyin lütfen. biraz mantıklı düşünün

Orayı zaten düşünmüştür. Yaşamak istediği patlama kendini bağlar. Onu sormamış.

İleride kızlık zarı dikimi ile ilgili konu açmayacaksan, bir erkeğin karşısında güdülerine hakim olamadığı için ailesine yalan söylemiş bir kız olma çirkinliğini sindirebileceksen git tabi.

Yok be dansmarue, yaşadıkları arkasında durabilecek kaç kız var? Yana döne doktor arıyorlar sonra.

Zaten daha 19 yaşında kişilik oturmamış. Ama yani her konuda muhabbet buraya geliyor bir şekilde. Hoş değil. Bu konuda beni rahatsız eden tek şey babasının parasıyla binbir yalanla gidip 5aydır tanıdığı adamla başbaşa kalacak olması.

Ateşle barutun yanyana duramamasından daha büyük tehlikeler var.

Zaten daha 19 yaşında kişilik oturmamış. Ama yani her konuda muhabbet buraya geliyor bir şekilde. Hoş değil. Bu konuda beni rahatsız eden tek şey babasının parasıyla binbir yalanla gidip 5aydır tanıdığı adamla başbaşa kalacak olması.

Ateşle barutun yanyana duramamasından daha büyük tehlikeler var.
Ya herkesin önceliği farklı. Kadın olmak zor, tedbirsiz davranıp dahada zorlaştırmamalı. Benim için dini boyut çok önemli ama herkes için değil o yüzden olayı o açıdan ele almıyorum.

19 ysaşında çiçeği burnunda bi kız oldugunun farkındasın yani kuşllanılmaya kandırılmaya çok açık. çadırda başbaşa 10 gün geçirdiğinizde masum masum elele tutuşarak uyuyacağınızı mı düşünüyorsun, öyle şeyler filmlerde olur artık bu devirde erkekler tatile götürdükleri kızdan birşeyler bekler durumdalar. ha cinsellik bnm umurumda değil zaten yaparım diyorsan ok o senin kendi hayat görüşün ama ailene yalan söylemen gerekiyorsa bu demek ki ailenin hayat görüşü değil, bu kadar erken özgür hayat yaşamaya hazır mısın? sonradan pişman olmayacğaından emin misin? bu çocuktan ayrıldığında ve başka evlenmeyi düşündüğün sevgilin olduğunda bu yaşadıklarını anlatacak kadar rahat olabilecek misin? birşey yaşamadan önce mutlaka sonuçlarını düşün ve hazırsan yaşa ki sonradan pişman olma.

X