Bende ailene yalan söyleme kısmına değinmeyeceğim, çünkü hepimiz ama küçük ama büyük yalanlar söylemek zorunda kalıyoruz. Ama bu, ailene bugün kız arkadaşlarımla buluşucam diyip gidip bir cafede sevgilinle oturup gelmek gibi basit bir şey değil. 10 gün diyorsun az bir zamandan bahsetmiyorsun. Ben ailem bir şekilde yalanımı öğrenir diye korkardım açıkçası. Çünkü öğrenirlerse bir daha hiçbir zaman sana güvenemeyecekler, belki de sana kısıtlamalar getirecekler.
Ayrıca uzak bir yere uzun süreliğine gidiliyorsa bence yanında tam olarak kimler olduğunu ailenin bilmesi gerekiyor. Yol hali bu, insanın başına hesaplayamayacağı şeyler gelebilir. İşin ya sapık, ya katil çıkarsa kısmından bahsetmek istemiyorum zira adam manyağın önde gideniyse bugün tatilde olmaz yarın başka bir yerde yine aklındakini gerçekleştirmek ister. Yani minibüste bile katledilen kızların olduğu bir ülkedeyiz, olayı sadece tatile indirgemek saçma olur. Ama sen yine de 5 aydır tanıdığın adama sanki sana hiç yanlış yapmazmış gibi güvenme.