sevgiliyle tatil

Arkadaşlar ben çiçeği burnunda 19 yaşında bi üniversite öğrencisiyim. 5 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımla ayni okuldayiz o da 22 yasinda ve bu yaz tatile çıkmayı planladık fakat benim aileme bunu söylemem çok zor o yüzden okul gezisi dedim gideceğimiz yer antalya 1 hafta ya da 10 gün kalmayı düşünüyoruz ve çadırli kamp gibi bişey yapicaz aileme böyle olacağını ve antalyada olduğunu soyledim tamam dediler. Sadece grup olarak gidilecek diye biliyolar. Ama içim yinede huzursuz gizli olduğu için. Normalde arkadaşlarımizda gelecekti ama hiç biri ayarlayamadı. erkek arkadaşım, için rahat değilse sorun değil gelme darılmam ben dedi. Ama sadece onun için değil kendimde biraz kafa dağıtmak gezmek dolaşmak istiyorum sizce ne yapmalıyim fikirlerinizi bekliyorum.
ben sana gıtme demeyecegım ama bırkaç sey soylemek ıstıyorum..
1. si oldu da kaza oldu, basınıza aksı bır durum geldı ılk aranacak aılenız ve aılenız yalanınızı yakalarsa bır daha sıze hıc guvenmez hatta hayatınızı kısıtlamaya kalkar.
2. si atesle barut yanyana durmaz ıser ıstemez aranızda cınsel bır yakınlasma olacaktır. ama ne kadar sey yasayacagınız sıze kalmıs
3. sü illa amaç tatil yapmak , kafa dagıtmak ıse 10 gn degılde bırkaç gun kendı arkadaslarınla bır yerlere gıdebılırsın kızkıza tatıl her zaman daha eglencelı olur.... cunku yanında sevglın olursa gıyımıne, otrup kalkmana , dans etmene bıle karısabılır ama kızkıza ıstedıgını yapabılırsın..
4. sü illa gideceğim ben diyorsan Fethıye de doga kampı var 1 hafat kalıyorsun her gun bır atraksıyon var yamac parasutu, dalıs, raftıng vs.. ona katılın hem fıyatı uygun hem bır haftalık bır program hem gencler olacak sızın yas grubunuz hemde guvenılır bır yer oldugu ıcın kendını garantıye almıs olursun aılene de oraya gıdecegını soyleyebılırsın rahatlıkla aksı bır durum olursa sana rahatlıkla ulasabılırler..

Bazı yorumlar beni benden aldı okudumda biz de genç olduk yanlışlarımiz oldu hatta keşke yapmasaydım dediğim onca yanlisim var aileme yalan söylemek gibi ama değdi mi ? HAYIR !

Uzmus bulundum annemin hüznüne şahit oldum yetiştirdiği evlat ona yalan söylüyor ve mahcubiyeti var üzerinde

Ortada bir yalan var ve nasıl hayatini yasa minvalinde cevaplar veriyorsunuz ? Ya başlarına birsey gelse Allah muhafaza ailesi ne hale düşer düşündünüz mu ?

Ha orası bizi ilgilendirmez diyorsanız bari vebaline girmeyin

Konu sahibesi gitme canim özgürlük bu değildir ayarlayın arkadaş grubu söyleyin ailelerinize öyle gidin çadırda başbaşa kalmak olmasın derdiniz kesinlikle kalma

Aileniz sizin sözünüze güvenmiş,inanmış ve arkadaşlarınızla gitmenizi uygun görmüş,bence ailenizin bu güvenini ve iyi niyetini asla suistimal etmeyin;güven kolayca kazanılan ve yerine konulabilen bi şey değil kesinlikle.İkincisi, 5 ay çok kısa bir süre bir insanı tanımak için ki yaşınız 19,bazı gerçekleri göremeyecek yada göz ardı edebilecek kadar küçük bi yaş ne yazık ki..Farzedelim ki sevgiliniz çok iyi bir insan,kötü hiç bir niyeti yok;yine de ateşle barut yanyana durmaz.Aynı çadırın içinde özel bir şeyler yaşamanız kaçınılmaz olacaktır,henüz 5 aydır tanıdığın biriyle ailenden gizli bunu yaşamayı ve sonuçlarını göze alabilecek misiniz? Elbette eğlenmek,kafanızı dağıtmak hakkınız;kız arkadaşlarınızla ayarlamaya çalışabilirsiniz.Böylece huzurlu bir tatil de geçirmiş olursunuz,sevgilinizle giderseniz eğlenmekten çok içiniz içinizi yiyecek ve sürekli vicdan muhasebesi yapmaktan tatil yapamayacaksınız muhtemelen..Ama tüm bunlara rağmen gitmekte ısrarcıysan;GÜVENLİ bir otelde kalmanızı tavsiye ederim.Asla asla ama asla 5 aydır tanıdığınız biriyle çadırda kalma gafletinde bulunmayın..

Anlamadığım çadır ya da otel ne fark ettiriyor ?

Arkadaşlar ben çiçeği burnunda 19 yaşında bi üniversite öğrencisiyim. 5 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımla ayni okuldayiz o da 22 yasinda ve bu yaz tatile çıkmayı planladık fakat benim aileme bunu söylemem çok zor o yüzden okul gezisi dedim gideceğimiz yer antalya 1 hafta ya da 10 gün kalmayı düşünüyoruz ve çadırli kamp gibi bişey yapicaz aileme böyle olacağını ve antalyada olduğunu soyledim tamam dediler. Sadece grup olarak gidilecek diye biliyolar. Ama içim yinede huzursuz gizli olduğu için. Normalde arkadaşlarımizda gelecekti ama hiç biri ayarlayamadı. erkek arkadaşım, için rahat değilse sorun değil gelme darılmam ben dedi. Ama sadece onun için değil kendimde biraz kafa dağıtmak gezmek dolaşmak istiyorum sizce ne yapmalıyim fikirlerinizi bekliyorum.

tatlım bu tatili istemeni anlıyorum sevgiliyle tatile çıkılmasına karşı biride değilim kızım yapsa arkasında da dururum kalkıpta furmam. ama 19 yaş biraz sıkıntılı bi yaş 19unda sevgilinle tatile gidersen 23-24 e geldiğinde bunun fazlasını ararsın. bence adım adım git özgürlüğe. hem baksana arkadaşlarınızda olmucakmış o tatilin pek tadı çıkmazki 10 gün çok fazla maldivlere falan gitmiyosanız. bide gerçekçi olup şu durumuda düşünmek lazım ola ki gecenin bi yarısı kavga ettiniz başını aldın çıktın ne yapıcaksın?

sakın GİTME.
1. yaşın çok küçük bi kere
2. aynı okuldasınız ama ne kadar tanıyorsunuz onu bence fazla değil.
3. kamp kuracağınız yer ıssız olabilir bu çok tehlikeli her açıdan.
4.sevgilinin senden cinsellik konusunda mutlaka beklentisi olacak. buna karşı koymak zor geleceğinden boyun eğeceksin ama sonunda üzülen sen olacaksın maalesef o değil.

yani kısaca GİTME ablacım,gitme.

3 yetmez mi? 10 gün cok uzun gibime geldi o_O
Hem daha kisa süreligine gideceginiz icin, güzel bir hotele gide bilirsiniz? Olmaz mi?

zamaninda basima ne geldiyse gizli sakli islerimden geldi, sakin yapma, hos benimki ailemin tutucu tavrindan guveni baska yerde ararmadan oldu, kopuk tuk, bir sey anlatamiyordum, cunku hemen o. damgasini yedim evde halbuki herseyi ailemle paylasmak isteyen biriydim, baktim olmuyo sonrasi sakli gizli. yapma derim. onlarin istedigi gibi olamazdim onlarda beni kabullenmedi oldugum gibi. dikkatli ol yinede, yada sakin kendini ona teslim etme hayatinin hatasi olur, ben nisanliyken yaptim bunu yasim 19 du bosandigimizda onu bile ortaya doktuler dusun yani, kimseye guvenilmiyo.

Bir gazete Kocaeli'nde dehşet diye manşet atmış,, konu sahibinin haberi okuyup karar vermesini öneririm. .Zira yasitlari sayilabilecek 2 genç kamp yaparken biri çadırda ölü diğeri de asılı bulunmuş..Rabbim korusun gençlerimizi!!

Riskli seylere neden girilirki ya?
Sen inaniyomusun ilerde

' tuh yaa keske eski sevgilimle o yaz tatiline giyseydim' diyip pisman olucagini?

Ama gidip pisman olma olasiligin daha fazla. Akilli ol.

bugun haberlerde 17 yasında ıkı gencın çadırda dovulmuş oldurulmuş cesedı bulundu bunu bılıyosun dımı ?devır kotuu dıkkat etmek lazım...

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29491536.asp

KOCAELİ’nin Kandıra İlçesi’ndeki Cebeci Plajı yakınlarında 17 yaşındaki Melisa Kolpar ile Ziya Yağcı'nın cesetleri bulundu. Genç kızın ölmeden önce dövüldüğü anlaşılan cansız bedeni kaldıkları çadırın içinde bulunurken, Ziya Yağcı'nın cesedi hemen yakındaki cankurtaran kulesinde iple asılı bulundu.

çadır tatil iki sevgili....

al sana örnek uzak dur....

Olumsuz ihtimalleri konuşmak istemiyorum ama her ihtimali göz önünde bulundurursanız; şayet bir kaza geçirseniz,denizde ayağınıza kramp girse boğulma tehlikesi atlatsanız,ya da hastanelik olacağınız başka bir kaza yaşasanız,hastane yetkilileri ailenizi aramak zorundalar...O zaman yalan söylediğiniz için zor durumda kalmayacak mısınız? Her şeyi geçtim bunlar bana ters ,ayrı odalarda dahi kalsanız,başınıza gelecek bir olayda tüm yalanınızın ortaya çıkabileceğini düşünün.Vicdanınız rahat rahat o tatili yapabilecek misiniz? BIrakın yahu,El oğlu İÇİN,üstelik eşiniz bile olmayan bir EL OĞLU için sizi bugüne getirip,emek harcayan ailenize bu yalanı söyleyip iç rahatlığıyla,huzur içinde o tatili yapabilecek misiniz? Cevabınız EVET se sizi vicdanınızla başbaşa bırakırım...

Ben eşimle balayına gittiğimde bile annem yada babam aradığında panik yapardım sanki gizli kapaklı bi iş çeviriyomuşum gibi, maşşallah yeni nesilde nasıl cesaret varsa artık...
Yapma yavrum, 5 aylık bi adama bu kadar güvenme.
ayyy ben de öyleydim
evlenmişim resmi kocamla tatile gitmişim rahat rahat gezip eğlense
her uyandığımda annemden babamdan gizli saklı gitmişim hissi olur tedirgin olurdum
hatta balayından sonra epey bi süre devam etti bu his gece arkadaşlarla dışarı çıktığımızda eve erken dönmem gerekiyor hissini atamamıştım üzerimden :KK48::KK48::KK48:

bende arkadaşların yazdığı o haberi yazmak için girdim benden önce yazanlar olmuş , konu sahibi o haberi okuyup ibret almalısın bence o haberde de çadır falan diyor :eek:

Merhaba ,

Bu haberi görünce sizin konunuz geldi aklıma. Maalesef ailelerimizin söylediği , ben sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum sözünün doğruluğunu kanıtlar vaziyette.

Bu 2 genç insan bugün aramızda yoklar. Güvenliğinizi sağlayamayacağınız hiç bir yerde bulunmayın.

Gençlerin cansız bedenleri plajda bulundu
KANDIRA(Kocaeli) (DHA)
8 Temmuz 2015

KOCAELİ’nin Kandıra İlçesi’ndeki Cebeci Plajı yakınlarında 17 yaşındaki Melisa Kolpar ile Ziya Yağcı'nın cesetleri bulundu. Genç kızın ölmeden önce dövüldüğü anlaşılan cansız bedeni kaldıkları çadırın içinde bulunurken, Ziya Yağcı'nın cesedi hemen yakındaki cankurtaran kulesinde iple asılı bulundu.

İstanbul başta olmak üzere yakın illerden günü birlik gelen ve çadır kuranların akın ettiği Kandıra’nın Karadeniz sahilindeki Cebeci Plajı’na bu sabah gelenler cankurtaran kulesinde birisinin asılı olduğunu gördü. Haber verilmesi üzerine jandarma ekipleri hemen olay yerine geldi.

Yapılan incelemede, asılı cesedin Ziya Yağcı'ya ait olduğu anlaşıldı. Bir süre sonra, Ziya Yağcı'nın sahilde bir kız arkadaşıyla birlikte çadırda kaldığı tespit edildi. Çadıra giden jandarma ekipleri burada Ziya Yağcı'nın aynı yaştaki kız arkadaşı Melisa Kolpar'ın da cesedini buldu. Melisa Kolpar, bazı dizilerde küçük rollerde dizi filimlerde yer almıştı.

30318960.jpg

Ziya Yağcı'nın kesin ölüm nedeni henüz belirlenemedi. Ancak vücudunda dayak izleri olduğu, gördüğü şiddet sonucu öldüğü üzerinde durulduğu ifade edildi.

Kandıra Cumhuriyet Savcılığı soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürürüyor.

30318961.jpg

ŞOK ÖLÜMDE ÇARPICI DETAYLAR
Melisa Kolpar'ın ölümünden sonra sosyal medya hesaplarında paylaştığı karamsar mesajlar dikkat çekti. Melisa Kolpar, Instagram hesabında paylaştığı bir fotoğrafın altına yazdığı, "Canımın içi seni çok özledik. Hele ben hala senin kabrine gelemedim. O yüzden senin yanına gelmeye karar verdik çok az kaldı" mesajı dikkat çekti. Melisa Kolpar'ın Facebook hesabında ise takma ad kısmında 'ölü' ifadesi yer alıyor.

30318963.jpg

OYUNCULUK YAPIYORDU
Melisa Kolpar'on Kocaeli'de bir cast ajansına kayıtlı olduğu ve Medcezir, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde küçük roller aldığı öğrenildi. Ziya Yağcı'nın da aynı cast ajansında kaydının olduğu belirtiliyor.

AMCASI : ZİYA KİMSEYE ZARARI OLMAYAN BİR ÇOCUKTU

Yaşamını yitiren Ziya Yağcı'nın amcası Ahmet Yağcı yiğeninin kendi halinde sakin bir genç olduğunu söyleyerek, "Ziya düzgün, efendi kendi halinde yaşayan kimseye zararı olmayan bir çocuktu. Kız arkadaşıyla arada bir görüştüğünü duyuyordum. Yeğenimin dün gece saat 03.00 gibi erkek arkadraşlarıyla okey oynadığını biliyoruz. Kız gece mi geldi, nasıl geldi? Bu konuda bir bilgimiz yok. Yeğenimin herhangi bir sorunu yoktu. Rahmetli kız arkadaşının internete öldügünü yazdığı bir çocuk ismi var. Kimdir, nedir, ne zaman öldü onu da bilemiyoruz" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29491536.asp

X