sevgiliyle tatil

Ailenin izni onayi olsa ve guvenli bir otelde falan kalsaniz kesinlikle git derdim guzel vakit gecirirdiniz ama bence ailene haber vermeyeceksen kesinlikle gitme. Basiniza bir sey gelse ailenin haberi olmayacak ne bileyim ulke manyak insanlarla dolu daha gecen gun daglik bi alanda arabada sevgilisiyle opusuyor diye sevgilisini arabanin bagajina kilitleyip kadina tecavuz edildi. Gitme.

Kamp yerine otel, pansiyon gibi yerleri tercih ederseniz daha iyi olur bence. Kamp biraz ıssız, tehlikeli bir izlenim yarattı bende açıkçası. Ailenden bir şey saklamayı göze alabileceksen git. Ama vicdan yapıp pişmanlık duyacaksan hem o tatil hem de sonrası zehir olur. Ona göre düşünüp tercihini öyle yap derim.

Git tabi ki.
Sevgiliyle tatile gitmek muthis bisey.
biz esimle 2 haftalik sevgiliyken annem tatile gitmisti de 1 hafta ayni evde yasamistik. 1 aylik sevgiliyken de grup olarak tatile gidiyoruz deyip basbasa gitmistik.
kimse digerini kesmedi, dogramadi. O mantikta bakarsak kocalar sevgililerden daha cok es kesiyo.

yaş küçük, sevgililik süresi az. Tatil uzun bu işin sonu güzel değil bence.5 6 aydan sonra asıl birini tanımaya başlıyor insan.

valla ben son zamanlar da ormanlık alana yakın olan ormanlık alan da oturan sevgililerin tecavüz olaylarından etkilendim galiba çadır deyince direkt aklıma uyurken yabancı rahatca girer fikri oluştu....

not: eğer cinsellik yaşadığın da ileride ayrıldığında olay olacak denize falan gireceksin çabucak olup biter kalırsın ortada bir daha düşün

sevgili iken tatile gitmek çok güzel, eşimle kısa kısa tatillerimiz olmuştu ve cidden o günlerin tadı bambaşka
ama senin duruma ne desem bilemedim sadece 10 gün uzun bir süre bence.. hem için rahat etmez hem belki de ailen anlar tavırlarından
bence ilk tatil için daha kısa süre ve daha yakın bir yer tercih edin derim

Hepimiz o şekil çıktık tatillere ama 5 aylık ilişki de ben hazırım her şeye zaten cinsellik var benim için dert değil diyorsan git tabi illa bişeyler olacaktır emin ol ki bu kadar huzursuzluk yaratmış o taraflar da işinde yok belli dikkat et

Ayrıca tecavüz vs çadır da ormanda olmuyor bi tek benim arkadaşım erkek arkadaşının evine gittiğinde ev arkadaşları da zorla ilişkiye girmişti bunu da not et kendine kısa zaman da kim neci hiç belli olmaz... Uzun süre tanıdığımız insanlar neler yapıyor oysa.

Çadır işlerine topluca girişin. Ne olur ne olmaz.. Gidin ucuz bir pansiyonda kalın yine çadırda 2 kişi kalmayın. Ailene de yalan söylemen aslında risk. Herhangi bir şey olursa ailen öğrenecek ve tüm güvenleri sarsılacak. Ben olsam bu yaşta gitmezdim.

ilişki daha çok yeni güvenmene şaşırdım
10 gün uzun bir süre bir de ailene yalan söylemişsin
ayrıca neden çadır ??
bilmiyorum da 19 yaşında bu bence cahil cesareti :KK14:

Senin güvenini kazandıysa git ama kamp değilde otel tercih edin.
Çünkü illa sevgilinden zarar gelecek diye birşey yok,dışarıdaki tehlikelerdende korunmuş olursunuz.3-5 kişi gitseniz kampta olabilir ama iki kişi tehlikeli bence,içinde pislik olan insan(lar) erkek arkadaşını etkisiz bırakıp yine size kötülük yapabilir.Bunu düşün derim...

Hangi aile izin verir ki zaten.
Mecburen geziye arkadaşlarla gidiyorum diyeceksin.
Gitmelisin. Huzursuz olacak bir şey yok.
Aileye kalsa hiçbir şey yaşayamayız.
O yüzden rahat ol.
Felaket tellallarına da kulak asma.
5 ay az zaman değil. Tedbirli ol tabii her zaman. O kadar. Güzelce kafanı dinle aşkını yaşa. Keşke benim de bir sevdiceğim olsaydı da ben de tatile çıksaydım. =((

5 ay çok erken birine guvenmek için. 5 aylik nişanlisina bile guvenmez insan ilerdd nolur nolmaz diye 2-3 olsa neyse. Başına birşey gelirse nolcak ben bile endiselendim.

Bence kesinlikle git, ben gitmiştim hayatımın en güzel günleriydi.
Sadece çadır olayına girmeyin mümkünse butik bile olsa küçük bir otelde geçirin günlerinizi.
Ayrıca ailene yerini- nerede kaldığını belirt sadece sevgilinle olduğunu belirtmezsen senin için güvenli olur.

5 aylık bir ilişkide,ne kadar güven ortamı oluşmuş olabilir ki ?
Şu zamanda, aileden habersiz, bu yaşlarda,deli cesareti olur o tatile çıkmak...

Dikkat etmekte fayda var.

ailenden gizli bir şeyler yaptığında, hayat sana bunun karşılığını çok güzel veriyor. tecrübeyle sabit :KK70: öyle büyük şeyler değil ufak tefek şeyler yapmışımdır önceleri ama hiç iyi olmuyor.
ayrıca aynı yerde oturacağım, yiyip içip uyuyacağım ama aramızda hiçbir şey geçmez kendime hakim olabilirim, geçse de pişman olmam diyorsan ve en önemlisi aileni kandırmandan dolayı pişman olmayacaksan git.
ama dedikleri gibi, bir insana hemen güvenme bence canım.
ilerde pişman olabilirsin. ayrıca ateşle barut mevzusu... anladın işte. ama senin seçimin :)

Bende 20 yaşımda gitmiştim ah ne güzel günlerdi o günler.Biz otelde kalmıştık ama hayatımın en güzel anlarıydı.Ama şöyle birşey var 2 yıllık sevgilimdi ve ben onun yanına çok gidip kalmıştım zaten.

X