Sevgiliyle aynı ev

Şimdi bunu tuhaf karşılayanlar olabilir ama durum buysa bence ailenize bahsetmeyin bile kiminle kaldığınızı.Ben parayı aileden alıyorsunuz diye düşündüm,belki sevgilim falan derseniz aileniz izin vermez.

İyi ki oğlum yok kazara sizin yetiştirdiğiniz çocukla falan tanışırdı. Bizim yetistirdigimiz kızlar da zaten sizin olmayan oğlunuz için sırada beklemezlerdi :)

İyi ki oğlum yok kazara sizin yetiştirdiğiniz çocukla falan tanışırdı. Bizim yetistirdigimiz kızlar da zaten sizin olmayan oğlunuz için sırada beklemezlerdi :)
İyiki yok sizin gibileri evime almam Allah korusun

Berbat bir insansınız... evlencek kız nasıl oluyor? Bakire mi yani? Evlenip mutlu olan yok evet bende evlenmeye karşıyım. İyikide öyleyim. Kendi paramla geziyorum içiyorum mutluyum başlarım haramına BANANEEEE

Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum gerçekten. Sizin o savunduklarınızın hepsine bende gerçekten hak veriyorumm. Fakat bazı şeyler var ki yaşanması gerektiği zaman daha kıymetli oluyor. Dinen ya da değil her türlü böyle olduğuna inanıyorum. Ne yazık ki herkes dinin. Bi tarafına çekip erkek savunmacılığına kadar götürdü işi. Üzüldüm açıkçası. Belki de ben kendimi yanlış ifade ettim. Ama hala söylediğimin arkasındayım. Mutlu olmak için bazı değerlerimizi korumamız gerektiğine inanıyorum. Bu da benim görüşüm. Tabi ki herkes istediği gibi yaşayabilir. Ama bazı gerçekler var ne yazık ki. Sonu hep belli olur en baştan. Yine de herşeyin en güzeli olsun sizler için.

Berbat bir insansınız... evlencek kız nasıl oluyor? Bakire mi yani? Evlenip mutlu olan yok evet bende evlenmeye karşıyım. İyikide öyleyim. Kendi paramla geziyorum içiyorum mutluyum başlarım haramına BANANEEEE
Olay bakirelik değil ki oraya germeyin lütfen söylemlerinizi.
Her evli kiside O bahsettiginiz degerler var mi sizce? Var diyebilmemiz icin aile ici siddet olaylarinin hic yasanmamasi gerekirdi cunku. En buyuk toplumsal deger baska canlara saygi duymak cunku.
Evet yok. Bende olmayanları savunmuyorum ki zaten.

yok ben savunduğunuz fikri saygıyla karşılıyorum tabi ki herkesin savunduğu şeyler aynı olamaz elbette başkasına yanlış gelen size doğru gelebilir ya da tam tersi. ben sadece eski değerlerin aslında bize ne kadar zarar verdiğini savundum belki aslında o kadar katı değerlerimiz olmasaydı daha farklı yaşam tarzımız olacaktı. elbette herkesin dini yaşayış biçimi kendine hastır.

Olay bakirelik değil ki oraya germeyin lütfen söylemlerinizi.

Evet yok. Bende olmayanları savunmuyorum ki zaten.
Olmayanlari savunmazken degerlerle uzaktan yakindan alakali olmayan bir konuda insanlari yargiliyorsunuz. Dogru degil. Degerlerden bahsederken hangi degerleri kimler tasir kimler tasimaz daha iyi arastirip ogrenmeniz gerekir.

Evlenmeye karşı değilim nötrüm iyi bir insanla doğru zamanda olabilir olmazsa da olmasın diyorum. İyi ki de böyle diyorum yanlış insandansa kaliteli yalnızlık.Hele ki ataerkil bir zihniyetle Allah korusun.
Ama bazen de kirmizi kuşakla gelin olma kocişime hizmet etme hayalleri kuruyorum. Düşünsene kocişin işten gelmiş kocişe yemek hazırlıyorsun sonra o tv karşısına geçiyor bu defa da çayını meyvesini getiriyorsun. O tv izlerken sen diğer ev islerini yapıyorsun. Bu arada kazandığın parayı da kocana veriyorsun o yesin içsin çünkü zaten kocayı zor bulmussun tabi besleyeceksin. Hayali bile güzel sjsjsjs

kavga olduğu yok şekerim insanlar şurada iki bilgi, fikir alışverişi yapıyor gerilme hele

İlaveten dini yorumlar yasaktır, bu sebeple lütfen dini yorumlar yazmayınız hanımlar.

Canım ya, dinen doğru olan şeylerin sonu hep mutlu mu bitiyor yani? Saçmalık

O kadar üzgünüm ki şuan. Bahsettiğimiz değerler aslında hep bizleri korumak için var. Fakat gerçekten bazı insanlar tarafından hep yanlış anlatıldı yanlış yaşandı. O yüzden yeni neslimiz çok uzaklaştı. Ama okumakla anlamaya çalışsak o zaman iyi ki var dicek herkes eminim. Bu değerlerle doğru bir şekilde yaşayıp mutsuz olan yoktur. Ama aksini yaşayan hep mutsuz. Bunu gördüm hayatım boyunca ben. (Değerlerle yaşadığına inanıp yanlış düşünenleri ayrı tutun lütfen)

Olmayanlari savunmazken degerlerle uzaktan yakindan alakali olmayan bir konuda insanlari yargiliyorsunuz. Dogru degil. Degerlerden bahsederken hangi degerleri kimler tasir kimler tasimaz daha iyi arastirip ogrenmeniz gerekir.
Yargılamak benim haddime değil. Her ne şikilde olursa olsun o yolun onu mutlu etmeyeceğini düşündüm. Ve bunu dile getirdm.sizler bambaşka yerlere bakireliğe erkekliğe getirdiniz olayları.

Bu konu tek taraflı anlatılmış evlilik düşünüyorsun da sevgilin düşünüyor mu ki hemen olacak şekilde birlikte yaşadık hadi evlenelim gibi bi dünya yok. Hele oyun oynadık iyi anlaşıyoruz gibi bi dünya hiç yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…