- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
-
- Konu Sahibi depressivepingu
Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum gerçekten. Sizin o savunduklarınızın hepsine bende gerçekten hak veriyorumm. Fakat bazı şeyler var ki yaşanması gerektiği zaman daha kıymetli oluyor. Dinen ya da değil her türlü böyle olduğuna inanıyorum. Ne yazık ki herkes dinin. Bi tarafına çekip erkek savunmacılığına kadar götürdü işi. Üzüldüm açıkçası. Belki de ben kendimi yanlış ifade ettim. Ama hala söylediğimin arkasındayım. Mutlu olmak için bazı değerlerimizi korumamız gerektiğine inanıyorum. Bu da benim görüşüm. Tabi ki herkes istediği gibi yaşayabilir. Ama bazı gerçekler var ne yazık ki. Sonu hep belli olur en baştan. Yine de herşeyin en güzeli olsun sizler için.
O saydıklarınız gerçek Müslüman değil malesef. Müslüman olduğunu zannedenler. Sizler de o kişileri bahane edenlersiniz. Ne yazık ki..Müslüman ama hayvanlara eziyet eder,dedikodu yapar, artniyet besler. Ama sevgiliyle aynı evde yasamaya gelince "wow wow wow haraammm !"der. Ay daha da konusurdum da dini yorumdan banlanmak istemiyorum
heh şöyle kısa cevapları özler oldum, teşekkür ederim fikriniz için :)Başka kız arkadaşınla çık, sevgilinle de arada görüş..
Demek ki koruyamadınız.neyi kastetiğinizde önemli tabiki değer derken. Aynı şeylerden bahssetmediğimize eminim.Ablacım inan 32 yıldır tüm değerlerimi koruyorum inanamazsın, ama mutlu muyum? Zero.. Çık bu kafadan
O kadar üzgünüm ki şuan. Bahsettiğimiz değerler aslında hep bizleri korumak için var. Fakat gerçekten bazı insanlar tarafından hep yanlış anlatıldı yanlış yaşandı. O yüzden yeni neslimiz çok uzaklaştı. Ama okumakla anlamaya çalışsak o zaman iyi ki var dicek herkes eminim. Bu değerlerle doğru bir şekilde yaşayıp mutsuz olan yoktur. Ama aksini yaşayan hep mutsuz. Bunu gördüm hayatım boyunca ben. (Değerlerle yaşadığına inanıp yanlış düşünenleri ayrı tutun lütfen)
Gerektiği gibi yaşarsanız evet! Ama yaşıyorum sanarsanız hayır☺
Kesinlikle katılıyorumBahsettiğiniz değerlere sahip değilim.Bu yüzden mutsuz olduğum bir gün de olmadı daha.Tam tersine mutluyum bu konularda.Size göre bunlar yanlıştır siz bilirsiniz,sizin hayatınız.Ama buraya kalkıp da sanki herkesin neyle mutlu olacağını biliyor gibi yazarsanız insanların size neden karşı çıkacağını da anlamanız lazım.Çünkü benim hayatım böyle,ben bu fikirlerle mutluyum,siz kendi fikirlerinizle.Kime nasıl mutlu olacağını dayatmaktan vazgeçin,bırakın insanlar isterse sevişsinler isterse sarılıp uyusunlar.
Demek ki koruyamadınız.neyi kastetiğinizde önemli tabiki değer derken. Aynı şeylerden bahssetmediğimize eminim.
Tabiki değil. Gerçekten yazık iyi günler diliyorum size. Asıl siz her şeyi oraya indiriyorsunuz. YazıkkkSenin bahsettiğin değer en başta bacak arasındaki değil mi? Her zaman odur zaten
harbi yani ben bu ablayı sevdim o bana kötü bir şey demedi sadece fikrini belirtti ama benim için en iyisini istedi, kadıncağıza parmak sallayarak siz kötü oluyorsunuz lütfen yapmayın ben onun ne demek istediğini anladımTabiki değil. Gerçekten yazık iyi günler diliyorum size. Asıl siz her şeyi oraya indiriyorsunuz. Yazıkkk
harbi yani ben bu ablayı sevdim o bana kötü bir şey demedi sadece fikrini belirtti ama benim için en iyisini istedi, kadıncağıza parmak sallayarak siz kötü oluyorsunuz lütfen yapmayın ben onun ne demek istediğini anladım