Haberleri yok. Resmi anlamda tam olarak birlikte yaşamadık çünkü. Aynı eve taşınsaydık söylerdim çekinsem de çünkü okuduğumuz şehir annemin memleketi, sık gelirler yani. Ailem geldiğinde erkek arkadaşım evine giderdi

Babam erkek arkadaşım olduğunu ve tam kaç yıl olduğunu bilmese de yıllardır birlikte olduğumuzu biliyor. Adını da biliyor. Geçende erkek arkadaşımın atandığı şehre giderken kimler var şimdi o şehirde diye sordu, yeni evlenen bir çift arkadaşımız var onlar da o şehirde onları ve erkek arkadaşımın adını söyledim, hıııı yaptı

demek o var, tamam dedi. İki hafta sevgilimde kalmaya gittim yani bilgisi dahilinde. Babam da benimsedi baya, kabullendi damat beyi

şubatta onun atandığı ilde büyük bir deprem olmuştu, babam aradı hemen seninki iyi mi diye.
Tek kalmak istememi de sevgilimle rahatça görüşmek istememe bağlamıştır, az çok tahmin ediyordur diye düşünüyorum. Annemin hastalığı da ilerlemeden önce anneme demiştim biz x’le birbirimizde kalıyoruz, birlikte uyuyoruz diye. Koskoca insanlarsınız sizi ilgilendirir demişti, belki babama anlatıp onu yumuşatmış olabilir

uzun zamandır aynı kişi olduğu için de içleri rahat ediyor olabilir diye düşünüyoruz biz. Ailem çok ortada ne sıkı ne çok rahat, çekinirim bu tarz şeyler konuşmaya babamla ama konuşunca da büyük tepkiler vermedi. Dürüst olmamı tercih ederler sanırım.