Sevgiliyle aynı ev

ben kisisel olarak ogrenci iken sevgilimle ayni eve cikmak istemezdim, ogrecilik bittikten sonra ise cok isterdim.

Sanirim tamamen maddi ozgurluk icinde olmak benim icin onemli,
bir de isleri erkenden ciddilestirmek fikri hosuma gitmiyor,
ogrenciyken biraz daha hafif takilmak benim tercihim olur, ne bileyim kimseye soz vermeyeyim, kimse de bana vermesin, ani yasayalim kafasinda olurdum.
Tam nasil ifade edecegimi bilemedim, ogrenciyken birlikte oldugum kisi ile evliyim. hani oyle soz vermeyeyim derken nerede aksam orada sabah kafasini kastetmiyorum da, biraz daha fazla bireysel takilmayi kastediyorum.

Valla eski erkek arkadaşımlarımın cogunun evine gittim cogu da bana geldi. Çok olmasada bir seyler yaşandı hic gelip buraya ben napıcam simdi diye konu açmadım. Kimi benden ayrıldı kiminden ben ayrıldım. Kimisiyle yaşadıklarımdan pisman olmadım kimisiyle oldum olmamın sebebi de "namus elden gideyaahh" diye değil. Bu adam bana kötü davrandı neden bununla yaşadım ki gibiydi. Buna gelene kadar ne değerler var insanların hayatına saygı göstermek,yargılamamak gibi bunları düşünün. Bunları ayaklar altına almayın

eheh işte babamı nasıl ikna edebilirim diye düşünüyorum
Ben 2 senedir yaşıyorum. Zamanla iki kedimiz de var. Ne sevdiğini ne sevmediğini,en çok neye para harcadığını,ne yemek sevdiğini,arkadaşlarını ve daha bir sürü şeyin cevabını verebilirim. İlk zamanlarda dışarda buluşmuştuk. O zamanla kalsaydı çok iyi tanımayabilirdim.
Ben ailemden korkardım ama öğrenince saygı duydular.

Bence çıkabilirsiniz fakat evlenip boşanmış evlenmeden önce de eşiyle aynı evde bal kaymak yaşamış biri olarak söylüyorum inanın evlenmekle aynı evde sevgili gibi yaşamak aslı aynı şey değil buna kalıbımı basarım

Ayy erkek sıkılmasın ya, ben on yıldır evliyim sıkılmamıştır di mi ? ama vallahi bak resmi ve dini nikahlıyız , sıkılmaz di mi ? Ne olur söyle sıkılırsa yaşamamın anlamı kalmaz.
Evlenmeden aynı evde yasamamıssın ya sıkılmamıştır bence. Hee bu arada evlenmeden yaşamadın "değerleri ayaklar altına almadın" diye başına taç,boynuna gerdanlık,koluna da bilezik taktılar mı ?

İnancı farklıysa hiç bir şey diyemem ama belli ki farklı değil. Namustan bahsetmiyorum ben ayrıca. Değerlerden bahsediyorum.. Yazık
Değer kime göre yıl 90lı yılları çoktan geçti canım sen eski kafadan çık. Bende müslümanım ama ayni evde yaşarım hesabını sana mı veriyoruz Allaha mı tabi ya çok namuslusunuz unutmuştum bide erkek sıkılır yazmışsın gelde sinir krizi geçirme kocasının hizmetçileri

Tabi ki öyle hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun. Ama bazı şeyler var ki onlar kaybolduğu zaman eski tadı kalmıyor. Evlilikte yaşamanız o güzel paylaşımları size yeniden iyiki dedirttirir. Yoksa evliliğin bir kıymeti kalmaz diye düşünüyorum bu da benim fikrim. İnşallah her şey gönlünüzce olsun.

Kızı ayaküstü namussuz ilan ettiniz ya. Basit bir soru sormuş. Cevap verin geçin başka bişey sormak isteseydi, alo fetvayı arardı.
Dur onlara göre kırmızı kuşak lazım kanlı çarşaf laızm fjsjdjdjs

Yasiniz itibariyle erken olabilir. Ogrencilik bittikten sonra ayni eve cikmak daha cazip olabilir. Hem yasiniz ilerlemis olur hem de ailenizin bakis acisi daha farkli olabilir. Ben de sevgilimle beraber yasadim bir sure. Tanimak icin cok iyi bir yol bence. Ayni evde olmadan cogu seyi anlayamiyorsun

Müslüman ama hayvanlara eziyet eder,dedikodu yapar, artniyet besler. Ama sevgiliyle aynı evde yasamaya gelince "wow wow wow haraammm !"der. Ay daha da konusurdum da dini yorumdan banlanmak istemiyorum

Ben kendi düşüncelerimi paylaştım. Seviyenizi konuşma tarzınıza ortaya koydunuz zaten. Ne desem boş geliyor size bir şeyler anlatmaya çalışırken. Hakkınızda hayırlısı

İnancı farklıysa hiç bir şey diyemem ama belli ki farklı değil. Namustan bahsetmiyorum ben ayrıca. Değerlerden bahsediyorum.. Yazık
Her evli kiside O bahsettiginiz degerler var mi sizce? Var diyebilmemiz icin aile ici siddet olaylarinin hic yasanmamasi gerekirdi cunku. En buyuk toplumsal deger baska canlara saygi duymak cunku.

müslüman değilim arkadaşlar lütfen kadının üstüne gitmeyin, o fikrini belirtti ve belirtilen her fikre saygım var, linçlemeyi bırakırsanız sevinirim :')

Ohooo eski değerler mi kaldı iyi kide tükeniyor eski değerler erkek evladın madalyon olup milli takılmasıyla övünüp kız evladının kısa kollu giymesini engelleyen anne ve baba gibi değerler. kalksın gitsin bir zahmet öyle bir devirdeyiz ki kimse kimsenin dinini yaşayışına hayat tarzına karışmamalı yavaş yavaşta aşılıyor çok ta iyi oluyor. O eski değerler yüzünden kadınlar baba evine anca kefeniyle dönmek zorunda kaldıkları için öldürülüyorlar.
sevgiliyle aynı evde kalınmasına karşı değilim ama kesinlikle güveniyorsan kibar biriyse birbirinizi tanımak için büyük fırsat bence geri dönüşü de mümkün.

aynı eve çıkarsanız ailenizin evlilik beklentisi olacak mı?
tek başınıza eve çıkma şansınız varsa önce onu değerlendirin derim.
o beklenti bende bile varsa onlarda da olur ama ayrılırsak kısmetin değilmiş derler tabi, keşke tek başıma çıkabilsem maddi durumum el vermiyor, ben çalışıyorum aldığım az parayla sadece kiramı ödeyebiliyorum ailemden hiçbir şekilde yardım almıyorum, durumları olmadığı için yük olmak istemediğimden dolayı :/

Allah in emrettiğini haram olanini söylemiş bunlar eski kafamı oluyo inan inanma hiç onemli değil zaten her koyun kendi bacağından asılır yaşayın istediğiniz hayatı evlenmekten bu kadar korkuyorsunuz ki sasiriyoruz,açılan konudan önce o kadar konu var ki ağzım açık kaldı iyiki oğlum yok evlenecek kız kalmamış herkes eski kafa modundaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…