- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
-
- Konu Sahibi depressivepingu
Valla eski erkek arkadaşımlarımın cogunun evine gittim cogu da bana geldi. Çok olmasada bir seyler yaşandı hic gelip buraya ben napıcam simdi diye konu açmadım. Kimi benden ayrıldı kiminden ben ayrıldım. Kimisiyle yaşadıklarımdan pisman olmadım kimisiyle oldum olmamın sebebi de "namus elden gideyaahh" diye değil. Bu adam bana kötü davrandı neden bununla yaşadım ki gibiydi. Buna gelene kadar ne değerler var insanların hayatına saygı göstermek,yargılamamak gibi bunları düşünün. Bunları ayaklar altına almayınNe fark eder ha erkek sıkılmış ha kadın. Genel durumda erkekler sıkıldığı için ondan bahsettim. Sonra burda gelir bir topik daha açar nolucak şimdi diye. Bazı değerler bu kadar ayaklar altına alınmamalı. Hee inancı başkaysa çok çok ayrı bir durum hiç bir şey diyemem. Ama ben bu durumda gerçekten çok üzülüyorum. Sonu baştan belli olan şeyler için bu tür değerlere daha çok önem vermeliyiz. Başka türlüsü inanın daha değerli daha temiz ve daha huzurlu olacaktır. Buna inanır bunu savunurum. Herkesin kendi tercihi. Yaşaşan yaşasın istediğini ama sonu hep hüsran...
İnancı farklıysa hiç bir şey diyemem ama belli ki farklı değil. Namustan bahsetmiyorum ben ayrıca. Değerlerden bahsediyorum.. YazıkBelki müslüman değil Allah aşkına işinize bakın evet yorumlardaki çağdaş insanlar!! Büyüyün Artık yıl 2020 yeter ya herşey namus değil
Ben 2 senedir yaşıyorum. Zamanla iki kedimiz de var. Ne sevdiğini ne sevmediğini,en çok neye para harcadığını,ne yemek sevdiğini,arkadaşlarını ve daha bir sürü şeyin cevabını verebilirim. İlk zamanlarda dışarda buluşmuştuk. O zamanla kalsaydı çok iyi tanımayabilirdim.eheh işte babamı nasıl ikna edebilirim diye düşünüyorum
Bence çıkabilirsiniz fakat evlenip boşanmış evlenmeden önce de eşiyle aynı evde bal kaymak yaşamış biri olarak söylüyorum inanın evlenmekle aynı evde sevgili gibi yaşamak aslı aynı şey değil buna kalıbımı basarımMerhaba arkadaşlar, 22 yaşındayım 2 yıllık ilişkim var çok şükür allah nazarlardan saklasın çok güzel ilişkimiz var, iyi de birbirimize ayak uydurabiliyoruz büyük problemlerimiz tabi oldu ama hepsinin üstesinden geldik sevgimiz büyük birbirimize güvenimiz tam, fakat şöyle bi problemim var ben üni nedeniyle bi kız arkadaşımla yaşıyorum bi yıldır ama kendisine hiç katlanamıyorum, zaten normalde de zor katlanırdım ama aynı evde yaşamak cidden zor, sürekli ilgi istiyor ki ben sevmediğim insana ilgi göstermeyi asla sevmem, sürekli dibimde az başka yerde kalmaya gitsem (mesela sevgilimin evi) 1 günden fazla kalmama izin vermiyor yalnız kalamıyorum korkuyorum diyor geldiğimde ise beni azarlıyor benimle ilgilen diye, uzaktan bile yetiyor sürekli mesaj atıp arıyor artık katlanamıyorum ona şu an ailemin evindeyim onlar onun yanından çıkmamı istiyorlar bunu ona da nasıl söylicem bilmiyorum (benden başka arkadaşı yok) her neyse asıl konuya gelelim, ben 2 yıllık ilişkimi babama yeni söyledim gayet iyi karşıladı evlilikten bahsetti "2 yıl onu tanıman için avantaj olmuştur bir insanı %100 tanıman için onunla ya aynı evde yaşarsın ya da yolculuğa çıkarsın sen şu an onu %60 tanımışsın" dedi, bu yaz inşallah olursa birlikte bi yolculuğumuz olacak ama babam bilmiyor ki zaten bizim bir birlikteliğimiz ve sık olmasa da aynı evde vakit geçirmişliğimiz var, ben onunla aynı evde vakit geçirebilir miyim evet geçirebilirim yemeklerimde yardım eder temiz insandır birlikte oyun oynamayı severiz (ki zaten oyun bağımlısıyım) ben oynamadığım zaman bıkmadan onu izlerim birlikte film/dizi izleriz sıkılırsak aramızda oyun uydururuz muhabbet ederiz, bazen sinirlenip küssek birbirimize 5 dk sonra şaklabanlığa başlarız yani bugüne kadar hayalini kurduğum bir ilişkiye sahibim ve bunu aynı eve taşımak istiyorum. Kendisi hem okuyor hem de çalışıyor (antrenör) ben de öyleyim seneye zaten son sınıf olucaz, ben düşünüyorum ki insan evlenmeden önce o kişiyle aynı evde yaşamalı ki tecrübe edinmeli, evlenmek sevgililikten daha ciddi bi adım çünkü ve bu konuda sürekli yeni evli gelinlerin koca şikayetleri var ben onlardan biri olmak istemiyorum, sizce babama bunu nasıl belirtebilirim? Anlayışlı insandır ama maalesef ailem millet ne der kafasından kurtulamıyor ve dinlerine bağlı, kendileri de benim yaşımda evlendi bana bakıp "çocuk yaşımızda evlenmişiz insanlar bize çocuk diyordu hiç takmazdık" diyip aralarında gülüşüyorlar. Benim önümde iki seçenek var ya başka kız arkadaşımla aynı eve çıkarım (o kız genellikle gidip sevgilisinin evinde kalıyor zaten benim sevgilim ara sıra gelir) ya da ailemi ikna ederek direk sevgilimle çıkarım. Sizce acele mi ediyorum yoksa tam zamanı mı? Lütfen yardımcı olur musunuz
eheh işte babamı nasıl ikna edebilirim diye düşünüyorum
Evlenmeden aynı evde yasamamıssın ya sıkılmamıştır bence. Hee bu arada evlenmeden yaşamadın "değerleri ayaklar altına almadın" diye başına taç,boynuna gerdanlık,koluna da bilezik taktılar mı ?Ayy erkek sıkılmasın ya, ben on yıldır evliyim sıkılmamıştır di mi ? ama vallahi bak resmi ve dini nikahlıyız , sıkılmaz di mi ? Ne olur söyle sıkılırsa yaşamamın anlamı kalmaz.
Değer kime göre yıl 90lı yılları çoktan geçti canım sen eski kafadan çık. Bende müslümanım ama ayni evde yaşarım hesabını sana mı veriyoruz Allaha mı tabi ya çok namuslusunuz unutmuştum bide erkek sıkılır yazmışsın gelde sinir krizi geçirme kocasının hizmetçileriİnancı farklıysa hiç bir şey diyemem ama belli ki farklı değil. Namustan bahsetmiyorum ben ayrıca. Değerlerden bahsediyorum.. Yazık
Tabi ki öyle hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun. Ama bazı şeyler var ki onlar kaybolduğu zaman eski tadı kalmıyor. Evlilikte yaşamanız o güzel paylaşımları size yeniden iyiki dedirttirir. Yoksa evliliğin bir kıymeti kalmaz diye düşünüyorum bu da benim fikrim. İnşallah her şey gönlünüzce olsun.herkesin yaşam stili bakış açısı farklıdır sizin için doğru olan bu onlar için de doğru olan o, kısacık hayatımız var keşke zamanında yapsaydım diyip pişman olmak yerine tecrübe oluyor insana, benim zaten kararım belli değil ama kız arkadaşımla çıkmayı düşünüyorum, evliliğe saklarım aynı evi madem
Dur onlara göre kırmızı kuşak lazım kanlı çarşaf laızm fjsjdjdjsKızı ayaküstü namussuz ilan ettiniz ya. Basit bir soru sormuş. Cevap verin geçin başka bişey sormak isteseydi, alo fetvayı arardı.
Müslüman ama hayvanlara eziyet eder,dedikodu yapar, artniyet besler. Ama sevgiliyle aynı evde yasamaya gelince "wow wow wow haraammm !"der. Ay daha da konusurdum da dini yorumdan banlanmak istemiyorumDeğer kime göre yıl 90lı yılları çoktan geçti canım sen eski kafadan çık. Bende müslümanım ama ayni evde yaşarım hesabını sana mı veriyoruz Allaha mı tabi ya çok namuslusunuz unutmuştum bide erkek sıkılır yazmışsın gelde sinir krizi geçirme kocasının hizmetçileri
Ben kendi düşüncelerimi paylaştım. Seviyenizi konuşma tarzınıza ortaya koydunuz zaten. Ne desem boş geliyor size bir şeyler anlatmaya çalışırken. Hakkınızda hayırlısıDeğer kime göre yıl 90lı yılları çoktan geçti canım sen eski kafadan çık. Bende müslümanım ama ayni evde yaşarım hesabını sana mı veriyoruz Allaha mı tabi ya çok namuslusunuz unutmuştum bide erkek sıkılır yazmışsın gelde sinir krizi geçirme kocasının hizmetçileri
Her evli kiside O bahsettiginiz degerler var mi sizce? Var diyebilmemiz icin aile ici siddet olaylarinin hic yasanmamasi gerekirdi cunku. En buyuk toplumsal deger baska canlara saygi duymak cunku.İnancı farklıysa hiç bir şey diyemem ama belli ki farklı değil. Namustan bahsetmiyorum ben ayrıca. Değerlerden bahsediyorum.. Yazık
müslüman değilimİnancı farklıysa hiç bir şey diyemem ama belli ki farklı değil. Namustan bahsetmiyorum ben ayrıca. Değerlerden bahsediyorum.. Yazık
İnancı farklıysa hiç bir şey diyemem ama belli ki farklı değil. Namustan bahsetmiyorum ben ayrıca. Değerlerden bahsediyorum.. Yazık
o beklenti bende bile varsa onlarda da olur ama ayrılırsak kısmetin değilmiş derler tabi, keşke tek başıma çıkabilsem maddi durumum el vermiyor, ben çalışıyorum aldığım az parayla sadece kiramı ödeyebiliyorum ailemden hiçbir şekilde yardım almıyorum, durumları olmadığı için yük olmak istemediğimden dolayı :/aynı eve çıkarsanız ailenizin evlilik beklentisi olacak mı?
tek başınıza eve çıkma şansınız varsa önce onu değerlendirin derim.
Allah in emrettiğini haram olanini söylemiş bunlar eski kafamı oluyo inan inanma hiç onemli değil zaten her koyun kendi bacağından asılır yaşayın istediğiniz hayatı evlenmekten bu kadar korkuyorsunuz ki sasiriyoruz,açılan konudan önce o kadar konu var ki ağzım açık kaldı iyiki oğlum yok evlenecek kız kalmamış herkes eski kafa modundaysaDeğer kime göre yıl 90lı yılları çoktan geçti canım sen eski kafadan çık. Bende müslümanım ama ayni evde yaşarım hesabını sana mı veriyoruz Allaha mı tabi ya çok namuslusunuz unutmuştum bide erkek sıkılır yazmışsın gelde sinir krizi geçirme kocasının hizmetçileri