Sevgiliyle aynı ev

iyice karıştım valla kısmet neyse o olsun artık onunla yaşamayı çok istiyorum çünkü cidden normal arkadaşla yaşamaktan kat kat daha eğlenceli keşke ben de tek başıma yaşayabilsem ama maddiyat zorluyor maalesef, durumumuz birbirine çok benziyor ben de benim ailemin memleketinde okuyorum

Eşimle evlenmeden senelerce aynı evde yaşadım. İkimizinde aileleri biliyodu. Üniversitede herşeyi beraber yapmak süper bi deneyimdi bizim için. Beraber tatillere de gittik. Çok sağlam bi temelimiz var. Bizi tanıyan herkes söyler bunu. Okul bitince evlendik. Ben şahsen kendi adıma çok doğru bişey yaptığımı düşünüyorum.

Demiyeceğim diyerek demiş oldunuz aslında. Bu forumda dini yorum yasak zaten bilginiz olsun. Hee nikah defterine imza atınca erkek asla sıkılmıyor çünkü. O zaman sıkılmak gibi bir ihtimal kalkıyor mu ortadan? Daha iyi böyle bir durumun yaşanması aklı olan üzüleceğine gerçek yüzünü gördüm iyi ki evlenmemişim der sevinir.

Bütün değerleri kaybetmekten kastınız ne? Bütün değer dediğiniz ne aslında onu anlamadım?

İlla ayrı eve çıkmaya gerek yoksa neden evleniyoruz? Bakışarak yaşayalım aynı ev sevginin anlamını yitiriyorsa ne gerek var evlenmeye?

Son düzenleme:

Eğer dikkatli okusaydınız yargılamadığımı anlıcaksınız. Ben herkese saygı duyuyorum. Saygı duymayan sizsiniz. Sizinki yargılamak olmuyor mu. Hayatınızda mutluluklar diliyorum.

Bu şekilde mi saygı duyuyorsunuz ve yargılamıyorsunuz? Hayretle okunacak ne var bu konuda ve yorumlarda? Tek hayretle okunacak kısım bence konu sahibinin şu anki bağımlı, yalnız kalamayan ev arkadaşı.

"Çok üzülüyorum bu gençlerin haline" ne demek yahu? Sevgilimizle evlenmeden aynı evde yaşayınca mı bütün değerlerimizi kaybetmiş oluyoruz biz? Hangi değer kaybediliyormuş onu da çok merak ettim açıkçası. Saygı duymayan bizler değiliz, sizsiniz. Sıkışınca karşınızdakine göstermediğiniz o saygının kendinize gösterilmesini istiyorsunuz hemen.

Son kısım sizi ilgilendirir, kendi görüşünüzdür, son iki cümlenize bir şey diyen yok zaten. Sizi zorla sevgilinizle birlikte yaşatacak değiliz. Ama yok bütün değerleri kaybetmiş, bu gençlik nereye gidiyeah şeklinde cümleler kurarsanız bize de bir dur deme hakkı doğuyor.

"Dinen yanlış olan ne varsa sonu hep hüsran olmuştur" cümlenize de başka taraflarımla gülüyorum.

Benim babanemin babası aşırı dindar bi adammış. Babanem inanılmaz güzel bi Kadın bu arada. Manken gibiymiş. Sarışın,yeşil gözlü,uzun boylu.Yurtdışında yaşayan biri istemiş sırf bu dinsizdir diye adama vermemiş. Dedeme vermiş. Dedem de babanemden yaşça büyük zengin bi adam. Çekmediği eziyet kalmamış dedemden. Hala aklına gelince ağlar. Dedem şimdi hasta. Babanemde yaşlandı şimdi laf söyletmiyor dedeme kıyamıyor galiba ama biliriz hayatı dedem olmasa çok güzel olurdu belki.

ben eşimle 5 sene aynı evde yaşadım. tatillere gidip haftalarca kaldık. Bütün sülalem biliyordu. Eşimi hepsi çok seviyor. Sevgilimkende çok severlerdi. Çünkü gözümün içine bakar her zaman. Her işte yardımcıdır bazen benden çok yapar. Kimse aynı evde kalmamıza tek laf edemedi. Normalde çok açık fikirli insanlar değildi ama babanem bana biz hiç bişey yaşayamadık sen yaşa dedi hep. Çok şükür hiç pişman olmadım kararlarımdan. Çok uzun zamandır da sevişiyorum doğal olarak eşimle :) bi kere sıkıldığına,başkasına baktığına şahit olmadım. Bu yorumları yapanlara kalsa ohooo kapının önüne çoktan konmuştum ben.

Ne alakası var hanımefendi herkes Müslüman olmak zorunda mı?

Şu ev arkadaşından hemen kurtulun da ben sinir oldum buradan sonra ne yapacağınıza karar verırsınız sakin kafayla. Ama en güzeli tek yaşamak. Herkes bir süre tek yaşayıp bunu tatmalı diye düşünüyorum. Ha tabi girdap gibi girince çıkılamayabiliyor. Rahatlığının farkına varınca evlilik fikrinden soğuyabilirsiniz.

ya ben yalnızlığın hastasıyım zaten, normalde babannemde yaşardım ara sıra uzun süreliğine tek kalırdım benden rahatı yoktu o zamanlar ne giderim var ne bi şeyim ama şehrin en tehlikeli yerinde yaşadığı için çıkmak zorunda kalmıştım, önceden dediğim gibi maddi durumum cidden iyi olsa tek çıkarım, bu parayla anca yanıma biri lazım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…