- 12 Mayıs 2019
- 43
- 35
- 26
-
- Konu Sahibi depressivepingu
iyice karıştım vallaHaberleri yok. Resmi anlamda tam olarak birlikte yaşamadık çünkü. Aynı eve taşınsaydık söylerdim çekinsem de çünkü okuduğumuz şehir annemin memleketi, sık gelirler yani. Ailem geldiğinde erkek arkadaşım evine giderdiBabam erkek arkadaşım olduğunu ve tam kaç yıl olduğunu bilmese de yıllardır birlikte olduğumuzu biliyor. Adını da biliyor. Geçende erkek arkadaşımın atandığı şehre giderken kimler var şimdi o şehirde diye sordu, yeni evlenen bir çift arkadaşımız var onlar da o şehirde onları ve erkek arkadaşımın adını söyledim, hıııı yaptı demek o var, tamam dedi. İki hafta sevgilimde kalmaya gittim yani bilgisi dahilinde. Babam da benimsedi baya, kabullendi damat beyi şubatta onun atandığı ilde büyük bir deprem olmuştu, babam aradı hemen seninki iyi mi diye.
Tek kalmak istememi de sevgilimle rahatça görüşmek istememe bağlamıştır, az çok tahmin ediyordur diye düşünüyorum. Annemin hastalığı da ilerlemeden önce anneme demiştim biz x’le birbirimizde kalıyoruz, birlikte uyuyoruz diye. Koskoca insanlarsınız sizi ilgilendirir demişti, belki babama anlatıp onu yumuşatmış olabiliruzun zamandır aynı kişi olduğu için de içleri rahat ediyor olabilir diye düşünüyoruz biz. Ailem çok ortada ne sıkı ne çok rahat, çekinirim bu tarz şeyler konuşmaya babamla ama konuşunca da büyük tepkiler vermedi. Dürüst olmamı tercih ederler sanırım.
Hayretle okudum gerçekten... Çoğu da sevgilinle çık demiş. Çok üzülüyorum gençlerin bu haline. Gelecek nesili bütün değerlerini kaybetmiş gibi görüyorum. Haram yapma etme demicem tabi ki herkesin kendi hayatı kendi kararı. Ama dinen yanlış olan ne varsa sonu hep hüsran olmuştur. Birlikte yaşayın erkek sıkılsın sonra da yollarınız ayrılsın. Sen de niye böyle oldu ki ilişkimiz çok güzeldi bizim deyip yana yana geçmişine üzülürsün kısaca sonuç bu....!
Sevginin bir değeri olmalı bence illa ayrı bir eve çıkmaya gerek yok. Bakışlar bile yeterli insan olana. Hayırlısı.....
Hayretle okudum gerçekten... Çoğu da sevgilinle çık demiş. Çok üzülüyorum gençlerin bu haline. Gelecek nesili bütün değerlerini kaybetmiş gibi görüyorum. Haram yapma etme demicem tabi ki herkesin kendi hayatı kendi kararı. Ama dinen yanlış olan ne varsa sonu hep hüsran olmuştur. Birlikte yaşayın erkek sıkılsın sonra da yollarınız ayrılsın. Sen de niye böyle oldu ki ilişkimiz çok güzeldi bizim deyip yana yana geçmişine üzülürsün kısaca sonuç bu....!
Sevginin bir değeri olmalı bence illa ayrı bir eve çıkmaya gerek yok. Bakışlar bile yeterli insan olana. Hayırlısı.....
Eğer dikkatli okusaydınız yargılamadığımı anlıcaksınız. Ben herkese saygı duyuyorum. Saygı duymayan sizsiniz. Sizinki yargılamak olmuyor mu. Hayatınızda mutluluklar diliyorum.
Benim babanemin babası aşırı dindar bi adammış. Babanem inanılmaz güzel bi Kadın bu arada. Manken gibiymiş. Sarışın,yeşil gözlü,uzun boylu.Yurtdışında yaşayan biri istemiş sırf bu dinsizdir diye adama vermemiş. Dedeme vermiş. Dedem de babanemden yaşça büyük zengin bi adam. Çekmediği eziyet kalmamış dedemden. Hala aklına gelince ağlar. Dedem şimdi hasta. Babanemde yaşlandı şimdi laf söyletmiyor dedeme kıyamıyor galiba ama biliriz hayatı dedem olmasa çok güzel olurdu belki.Anneannem flört etmeden uzaktan bakıp görüp, beğenerek ve isteyerek evlenmiş. Dedem 18yıl kumar oynamış eve bakmamış.
Sizin namus değerlerinize uygun evlenen anneannem gibi tonlarca kadın var berbat evlilikler yapnış mutluluğu falan geç. Evden kırmızı kuşakla bakire çıkıp dövülen sövülen aldatılan hatta öldürülen kadınlar var. Onlar hakkında ne diyorsunuz?
Bir konuyu da bacak arasına getirmeyin valla kendimi boğucam. Namus namus toplum değeri din ıvır zıvır diye konu boyu kıvırtmışsınız bacak arası yazın da siz de rahatlayın okuyanlar da.
Ne alakası var hanımefendi herkes Müslüman olmak zorunda mı?Hayretle okudum gerçekten... Çoğu da sevgilinle çık demiş. Çok üzülüyorum gençlerin bu haline. Gelecek nesili bütün değerlerini kaybetmiş gibi görüyorum. Haram yapma etme demicem tabi ki herkesin kendi hayatı kendi kararı. Ama dinen yanlış olan ne varsa sonu hep hüsran olmuştur. Birlikte yaşayın erkek sıkılsın sonra da yollarınız ayrılsın. Sen de niye böyle oldu ki ilişkimiz çok güzeldi bizim deyip yana yana geçmişine üzülürsün kısaca sonuç bu....!
ya ben yalnızlığın hastasıyım zaten, normalde babannemde yaşardım ara sıra uzun süreliğine tek kalırdım benden rahatı yoktu o zamanlar ne giderim var ne bi şeyim ama şehrin en tehlikeli yerinde yaşadığı için çıkmak zorunda kalmıştım, önceden dediğim gibi maddi durumum cidden iyi olsa tek çıkarım, bu parayla anca yanıma biri lazım :/Şu ev arkadaşından hemen kurtulun da ben sinir oldum buradan sonra ne yapacağınıza karar verırsınız sakin kafayla. Ama en güzeli tek yaşamak. Herkes bir süre tek yaşayıp bunu tatmalı diye düşünüyorum. Ha tabi girdap gibi girince çıkılamayabiliyor. Rahatlığının farkına varınca evlilik fikrinden soğuyabilirsiniz.