eveeeet çok şeker oluyolar. abimlerde öyle taşıyolar. ama abime ikiz yetmedi üçüncüyü istiyokaydirigubbakcemile3
8-9 saat var aramızda :'(
8-9 saat var aramızda :'(
düşünsene canım, üçüncü de ikiz oluyomuş, o zaman süper olur kaydirigubbakcemile3
kızlar benim de ikiz yeğenlerim var,üstelik ikisi de kız,tam benliklergerçi kız veya erkek yeter ki sağlıklı olsunlar :Saruboceq:
benim dedemin ikizi varmış, annemlerin dediğine göre dedenin kızının kızında ikiz görülürmüş. benim teyzemin kızının ikizleri oldu.inşallah benim de olur :Saruboceq:
bir de kızlar geçen gün yolda bir çift gördüm.bebekleri ikizdi, anne ve baba ana kucağında bebişlerini taşıyolardı,annede pembe giysili bebiş vardı,babada mavi giysili bebiş vardı. sanırım kız annede,oğlan babadaydı.öyle tatlı görünüyolardı ki... boshayallersmile
ya kızlar ağlamak istiyorum :sinifsinif:
biz sevgilimin okulunu 4 yıl sanarken, bugün 5 yıl olduğunu öğrendik
meğer hazırlık da varmış akannehir
mafoldumben
mafoldumben
mafoldumben
kızlar peki bu hazırlık sınıfında zorunluluk oluyor mu?
öğrenci kartında da sınıfının karşısında hazırlık yazıyor
ingilizcesi idare eder, o zaten ingilizcesi gelişsin diye dil kursuna gidicekti, ama hazırlık okumak istemiyordu,okul çok uzun sürücek diye
bi de ben 3 yıl sonra mezun olucam,o 5 yıl kafamçokkarıştı öyle olmasın diye bir an önce okulu bitirmek istiyodu
inşallah muafiyet sınavından geçer :Saruboceq: ben çalıştırayım bari onu
anladım havingzl,zorunlu mu değil mi bilmiyoruz şimdilik :sm_confused: sınav kılavuzunda 4 yıllık yazıyodu, hiç aklımıza gelmemişti :umursamaz:
loadingçim 21 eylüldeymiş sınav, az da kalmış eyvahedigeldismile inşallah geçer,senin bile hazırlığın göz açıp kapayıncaya kadar geçmişti dimi arkadaşım bilmiyorumkismile
barbi03 5 yıl insanı korkutuyo akannehir ama yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendimi :a015: bir sürü hayallerimiz vardı, zaten gerçekleşmelerine çok yıllar vardı,bir de üzerine 1 yıl daha eklendi şimdi
ama n'apalım?.. ''zaman yolcusunun karısı''filmindeki gibi:
aşk ve sevgi beklemeye değer :asigim:
hazırlık çok rahat oluyor arkadaşım oturup sayfalarca çalışmak fln gerekmiyor ama inş. gerek kalmaz hazırlık okumasına onurun.
bir de hazırlık binası nerde canım okuması gerekirse, eğer senin olduğun yerdeyse en azından 1 yıl daha birlikte olcaksınız. bu açıdan bakarsan iyi bir yönü varbilmiyorumkismile
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi :bbo:
yabancı diller binası edirnede.bi de geçen gün bi arkadaş o bölümün ilk senesi edirnede okunuyo demişti; ama öyle bişey yokmuş. acaba o arkadaş da hazırlık sınıfını mı kastetti fisfisfis
anladım havingzl,zorunlu mu değil mi bilmiyoruz şimdilik :sm_confused: sınav kılavuzunda 4 yıllık yazıyodu, hiç aklımıza gelmemişti :umursamaz:
loadingçim 21 eylüldeymiş sınav, az da kalmış eyvahedigeldismile inşallah geçer,senin bile hazırlığın göz açıp kapayıncaya kadar geçmişti dimi arkadaşım bilmiyorumkismile
barbi03 5 yıl insanı korkutuyo akannehir ama yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendimi :a015: bir sürü hayallerimiz vardı, zaten gerçekleşmelerine çok yıllar vardı,bir de üzerine 1 yıl daha eklendi şimdi
ama n'apalım?.. ''zaman yolcusunun karısı''filmindeki gibi:
aşk ve sevgi beklemeye değer :asigim:
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi :bbo:
yabancı diller binası edirnede.bi de geçen gün bi arkadaş o bölümün ilk senesi edirnede okunuyo demişti; ama öyle bişey yokmuş. acaba o arkadaş da hazırlık sınıfını mı kastetti fisfisfis