Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

ay ben de gecen gün hastanede gördüm 2 tane 3 yaşlarında ikiz erkek. gözler yemyeşil teni bembeyaz saçlar kumral allahım yok böyle bir güzellik birlikte koşup oynuolar tüm hastane onları izliyodu
tabi güzel-çirkin kız-erkek farketmez sağlıklı olsun yeter :)
ama renkli gözlü bebekler bi başka oluyor yaa:CüvCüv:

ya kızlar ağlamak istiyorum :sinifsinif:
biz sevgilimin okulunu 4 yıl sanarken, bugün 5 yıl olduğunu öğrendik
meğer hazırlık da varmış akannehir
mafoldumben

mafoldumben

cnm benim muafiyet snvından gecer belki hemen üzülme.nasıl ingilizcesi?

mafoldumben

güzelim sağlık olsun o kadar üzülmeyin ama sınavı geçerse sıkıntı olmaz zaten

kızlar peki bu hazırlık sınıfında zorunluluk oluyor mu?
öğrenci kartında da sınıfının karşısında hazırlık yazıyor
ingilizcesi idare eder, o zaten ingilizcesi gelişsin diye dil kursuna gidicekti, ama hazırlık okumak istemiyordu,okul çok uzun sürücek diye
bi de ben 3 yıl sonra mezun olucam,o 5 yıl kafamçokkarıştı öyle olmasın diye bir an önce okulu bitirmek istiyodu
inşallah muafiyet sınavından geçer :Saruboceq: ben çalıştırayım bari onu

Senin durum ayni ben gibi bende hazırlık oldugunu bilmeden yazmıştım kazandıktan sonra tepemden kaynar su yemiş gibi olmuştum ama okudum ve bu sene son senem nasil gecti o kadar yıl hic anlamadim hep diyorlardı zaten bi girdiğini bi çıktığını bilirsin diye hazırlık zorunluydu bizde ama muafiyet sınavı vardi girdim ben kazanamamistim okumuştum mecbur belki erkek arkadaşın kazanır canim

okula göre değişiyor arkadaşım zorunluluk. ama sınavı geçerse okumaz. daha vakit var çalışın bence beraber inş geçer:Saruboceq:

anladım havingzl,zorunlu mu değil mi bilmiyoruz şimdilik :sm_confused: sınav kılavuzunda 4 yıllık yazıyodu, hiç aklımıza gelmemişti :umursamaz:
loadingçim 21 eylüldeymiş sınav, az da kalmış eyvahedigeldismile inşallah geçer,senin bile hazırlığın göz açıp kapayıncaya kadar geçmişti dimi arkadaşım bilmiyorumkismile
barbi03 5 yıl insanı korkutuyo akannehir ama yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendimi :a015: bir sürü hayallerimiz vardı, zaten gerçekleşmelerine çok yıllar vardı,bir de üzerine 1 yıl daha eklendi şimdi
ama n'apalım?.. ''zaman yolcusunun karısı''filmindeki gibi:
aşk ve sevgi beklemeye değer :asigim:

hazırlık çok rahat oluyor arkadaşım oturup sayfalarca çalışmak fln gerekmiyor ama inş. gerek kalmaz hazırlık okumasına onurun.
bir de hazırlık binası nerde canım okuması gerekirse, eğer senin olduğun yerdeyse en azından 1 yıl daha birlikte olcaksınız. bu açıdan bakarsan iyi bir yönü varbilmiyorumkismile

sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi :bbo:
yabancı diller binası edirnede.bi de geçen gün bi arkadaş o bölümün ilk senesi edirnede okunuyo demişti; ama öyle bişey yokmuş. acaba o arkadaş da hazırlık sınıfını mı kastetti fisfisfis

olabilir canımbilmiyorumkismile
ama kılavuzda yazması gerekir. iyice araştırın arkadaşım.a.s

bizde ayrı şehirlerdeyiz :gitme:
ben ankarada okuyorum,o istanbulda mafoldumben
okulu bitirip sınavlara hazırlandı,ankarada bi banka çıkar diye bekliyorduk,bi baktık ki istanbul :2:
çok özledim bitanemi :asigim:

canim seni cok iyi anlıyorum haklisin ama suan size eminim cok görünüyo ama göz açıp kapayıncaya kadar geciyo bi de tavsiyem bu seviye belirleme sınavı oluyo erkek arkadaşının ingilizcesi iyiyse ona da girsin varsa eger onun okulunda cunku ben girmedim ingilizcem de vardi fakat en baştan am is are larla başlamıştık doğal olarak ve ben o zamanlar hep uyudum sınıfta sıkıcı ve boşa zaman kaybı oldu benim icin

muafiyeti gecemezse tesellniz aynı şehirde olmak olucak ozmn:)
hazırlıkta devam zorunluluğu oluo cnm moralini bozmak gibi olması ama fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…