- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
canım kaç yılınız kaldı okulu bitirmeye? bu yıl yeni mi girdiniz?bizde ayrı şehirlerdeyiz :gitme:
ben ankarada okuyorum,o istanbulda mafoldumben
okulu bitirip sınavlara hazırlandı,ankarada bi banka çıkar diye bekliyorduk,bi baktık ki istanbul :2:
çok özledim bitanemi :asigim:
olsun gene ankara-istanbul çok uzak değil canım,buna da şükretmek lazım
canım sağol tavsiyen için. evet 21 eylülde bir sınav olucakmış,ona giricek. sevgilimin ingilizcesi iyi değil açıkçası,ama kötü de değil.normal işte. inşallah kazanır. ahh bilmez miyim o sıkıcı ingilizce derslerini mirmirmirmir ben hazırlık okumadım ama üniversite 1 deyken ingilizce derslerimiz vardı,haftada 3 saat. o kadar sıkıcıydı ki. sanki ilkokul 4. sınıf ingilizcesiydi.canim seni cok iyi anlıyorum haklisin ama suan size eminim cok görünüyo ama göz açıp kapayıncaya kadar geciyo bi de tavsiyem bu seviye belirleme sınavı oluyo erkek arkadaşının ingilizcesi iyiyse ona da girsin varsa eger onun okulunda cunku ben girmedim ingilizcem de vardi fakat en baştan am is are larla başlamıştık doğal olarak ve ben o zamanlar hep uyudum sınıfta sıkıcı ve boşa zaman kaybı oldu benim icin
sevgilim hazırlık okusam da bi yönde iyi dilim gelişir diyo; ama hiç öyle iyi bi ingilizce anlatıcaklarını sanmıyorum trakya üniversitesinde :1no2: dediğin gibi boşu boşuna 1 yılı gidicek
aynen canım,tabii eğer hazırlık burdaysa CADIARZUmuafiyeti gecemezse tesellniz aynı şehirde olmak olucak ozmn:)
hazırlıkta devam zorunluluğu oluo cnm moralini bozmak gibi olması ama fisfisfis
aynı kampüste olalım da varsın devam zorunluluğu olsun zemuszemus
diğer sınıflarda da devamsızlık 4 haftacık zaten
araştırcaz arkadişimolabilir canımbilmiyorumkismile
ama kılavuzda yazması gerekir. iyice araştırın arkadaşım.a.s
sağol sen de araştırdığın için a.s.