canım kaç yılınız kaldı okulu bitirmeye? bu yıl yeni mi girdiniz?bizde ayrı şehirlerdeyiz :gitme:
ben ankarada okuyorum,o istanbulda mafoldumben
okulu bitirip sınavlara hazırlandı,ankarada bi banka çıkar diye bekliyorduk,bi baktık ki istanbul :2:
çok özledim bitanemi:asigim:
canım sağol tavsiyen için. evet 21 eylülde bir sınav olucakmış,ona giricek. sevgilimin ingilizcesi iyi değil açıkçası,ama kötü de değil.normal işte. inşallah kazanır. ahh bilmez miyim o sıkıcı ingilizce derslerini mirmirmirmir ben hazırlık okumadım ama üniversite 1 deyken ingilizce derslerimiz vardı,haftada 3 saat. o kadar sıkıcıydı ki. sanki ilkokul 4. sınıf ingilizcesiydi.canim seni cok iyi anlıyorum haklisin ama suan size eminim cok görünüyo ama göz açıp kapayıncaya kadar geciyo bi de tavsiyem bu seviye belirleme sınavı oluyo erkek arkadaşının ingilizcesi iyiyse ona da girsin varsa eger onun okulunda cunku ben girmedim ingilizcem de vardi fakat en baştan am is are larla başlamıştık doğal olarak ve ben o zamanlar hep uyudum sınıfta sıkıcı ve boşa zaman kaybı oldu benim icin
aynen canım,tabii eğer hazırlık burdaysa CADIARZUmuafiyeti gecemezse tesellniz aynı şehirde olmak olucak ozmn:)
hazırlıkta devam zorunluluğu oluo cnm moralini bozmak gibi olması ama fisfisfis
araştırcaz arkadişimolabilir canımbilmiyorumkismile
ama kılavuzda yazması gerekir. iyice araştırın arkadaşım.a.s
uçakla gidip gelme yapamaz mısın canım?
olsun canım o gelir arada merak etme :1hug:ah canım uçak beni aşar çok pahalı..havaalanına gitmek de bikaç saat hem
canım ben bu sene 2. sınıfa geçtim
benim durumum çok garip o ankaraya tainim çıksın okulu beklemeden evlenelim diyor kaydirigubbakcemile
okulla beraber yürütebilirmiyim bilmiyorum eyvahedigeldismile
sevgilim 26 yaşında bense 19.eğer benim okulumun bitmesini beklerse 30 olacak,o da bu kadar beklemek istemiyor :asigim:
hayırlısı bakalım...bu ayın 18.de gelecek ankaraya,öyle özledimki :kedi:
kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun opuyorumnanaktan
bayramın 3.gününü heyecanla bekliyorummm :asigim:
bu arada sevgilimin hazırlığı yokmuş. geçen yıl o bölümün hazırlığı varmış,bu yıl kaldırmışlar :dance:
açıkcası sevgilim üzüldü ne güzel 1 yıl daha yanında olcaktım dedi.çünkü hazırlık bizim kampüste edirnedeymiş
ama ben seviniyorum,belki şimdi 4 yıl görüşemicez ama sonra sonsuz beraberliğe daha erken adım atıcaz :teytey:
fıstığım bugün kavuştun mu sevdiceğine :asigim:çok sevindim kuzummmm
ben de yarını bekliyıorm vüyük bir heyecanla opuyorumnanaktan
bugün yola çıkacak aşkım :asigim:
sanki ilk defa buluşacakmışız gibi geliyo
3. gün de doğum günüm zaten :kedi:
inşallah herşey ikimiz için de güzel olur arkidişim kaydirigubbakcemile5
iyi bayramlar kızlaaaar. ne güzel herkes heyecanlı burdakaydirigubbakcemile2 bizde bugün çok heyecanlıydık birlikte ziyaret ettik herkesi böyle evli gbi oldu güzeldikaydirigubbakcemile3
olsun canım o gelir arada merak etme :1hug:
canım ben de 2. sınıfa geçtim bu arada kaydirigubbakcemile5
sevgilin memur mu? eğer çalışıyorsa ve ankaraya taini çıkarsa sizin için çok iyi olur yerimseniben
ama evlilik nasıl olur bilemem :hulya:
okurken zor olucağı kesin ama anlayışlı bi eşin olduktan sonra her şeyin altından kalkarsınız boshayallersmile
gerçi 30 yaş da çok geç değil bence, hatta ideal evlenme yaşı bile olabilir bi erkek için
ama arada aşk olunca beklemek zor geliyo işte :asigim:
balizza o sıkıntıları bende çok çektim. inşallah atlatırsınız bunları. hakkınızda hayırlısı olsun. sevgi varsa herşey hallolur merak etmeopuyorumnanaktan
sağol canım opuyorumnanaktan
sevgi var....evet ama bugün başıma gelen bi durumdan sonra kafam allak bullak,çok kötüyüm :çok üzgünüm:
kızlar ben de geldimmmm