Ahhhh ahhhhhhh aradaki yollar sizin gibi benide üzüyor...Hasret desen almış başını gidiyor...Bende geldim kızlar
ne oldu canım hayırdır
profilimden konuma bak istersen canım uzun hikaye :gitme:
zaten ilk konumdu... bilmiyorumkismile
canım bence öyle sıkıntılar olabilir. biliyosun internet bu yani. herşey olabilir. bulunduğu yerde de internet yoksa o kadar kuşku yapma. ilerde de görürsen bişey o zaman sorun var dersin. bence şu an bir sıkıntı yok. hatta sevgilinin haklı olma ihtimali yüksek
sende hoşgeldin
Hoşbulduk...Malesef bizi ayıracak bu okul yıne...Gitmesine çok az kaldı sevgiliminbu tatil neden bu kadar erken bitiyor?yada onun yanındayken zaman su gibi akarken onun yukluğunda zaman geçmek bilmiyor
kızlar benim sevgilim de pazar günü gidiyor ve ne kadar kalıcağı belli değil.
4 ay hiç göremeyebilirim onu
hiç daha önce böyle bişi yaşamadım
hiç bi ilişkimde
hele hiç birini onun kadar sevmedim annemi ablamı bile.
üstelik çok çalkantılı bi yere gidiyor hakkariye.
hem endişeliyim hem elim kolum bağlı
bakmaya kıyamadığım bebeğimi her an bişey olur korkusuyla delireceğim bi yere gönderiyorum
nası dayanıcam??
siz nası dayanıyorsunuz?
düşündükçe gözlerim doluyor ya.
bugün sırf ayrılma sırasında daha kötü oluruz diye çat diye yarın fln mı gitsem dedi kalbime iniyordu.
yardım edin bana acı çekiyorum resmen.
onla ayrılırken ağlamıcağıma söz verdim ama şimdi bile ağlıyorum of
katılıyorum:çok üzgünüm: 3 4 gün sonra gidicek çok moralim bozuk kızlar gitmesin diye yalvarıyorum resmenmafoldumben
hiç bi ilişkimde
bakmaya kıyamadığım bebeğimi her an bişey olur korkusuyla delireceğim bi yere gönderiyorum
nası dayanıcam??
siz nası dayanıyorsunuz?
bugün sırf ayrılma sırasında daha kötü oluruz diye çat diye yarın fln mı gitsem dedi kalbime iniyordu.
Geçen sene sevgilimin ankaraya gitceği gün(o sabah yola çıkcak onun gecesi)telefonda konuşuyoruz kendimi tutamadım hıçkırıklara boğuldum konuşamadım çok kötü oldum ve her gidişinde ben ağladım...Gerçekten çok zor ama ona mümkün olduğu kadar destek çıktım Ankara'ya alışması için çünkü onun işi benden çok daha zordu.Ben kendi düzenimde kendi evimde yaşarken sadece onun özlemine dayanmaya çalışıyordum oysa hem yeni bir hayata adapte olmaya çalışıyor hemde benim özlemimle kavruluyordu..Sen destek çık ona Hakkari'ye adapte olmasına yardımcı ol unutma onun işi senden çok daha zor!!!
haklısın canım. benim ona destek olmam lazımken o bana üzülme bak eninde sonunda gelicem kendime dikkat edicem söz. diye sözler veriyor.
ama ben de rol yapıcam en azından yüzüne karşı artık. üzülmüyormuşum gibi yapıcam ki o daha da kötü olmasın diye.
bu yüzden bugün bi günlük tutmaya başladım. aşkımla uzakken onu her özlediğimde her kötü hissettiğimde oraya sığınıcam içimi dökücem oraya.
kimbilir belki bu günlüklerim arka arkaya dizilir ve bi gün aşkıma hediye ederim.
kimbilir ilerde kitap bile basılır onlardan bigün siz de okursunuz :)
Bende sevgilimle farklı şehirlerden olanlardanım.Bir yıl Bitliste okudu bende Bitliste okuyorum hala.O yazın polis olarak İstanbula atandı ben hala buradayım ve bir yılım var mezun olmama ve atanmama.Bir yıl heç görüşemeycezz ne izni var ne de yerler yakın buna şükür ama varlığı yetiyoo=(=(
hiç bi ilişkimde
nası dayanıcam??
siz nası dayanıyorsunuz?