canım şimdiye kadar bi sorun çıkmadı,aralarında bi anlaşmazlık yaşanmadı hiç.
gelsin o günler artıkboshayallersmile
anladım canım nasıl araları iyi mi ailenle sevgilinin?muhabbetleri falan?
=)) ben de çok sverim.2 kız kardeşiz biz 6 abi demek bende bir tane bile yok çok isterdimabla da çok güzel paylaşım açısından ama bitane de abi olsaydı güzel olurdu.
ben tek çocuğum ya ben n'apayım :1no2: ben de ablam olmasını çok isterdim kızlar boshayallersmile
haklısın keşke olsaymış kardeşin ya da ablan abin. ben bayılıyorum abilerime. hepsine karşı ayrı bir aşkım var anlatamam:asigim: yengelerim de ablalarım gbi sağolsunlar. beş tane yeğenim var. ben bakıyorum hep. hepsi bana müthiş düşkündür öyle böyle değil. herşeylerini önce ben bilirim herşeyleriyle ben ilgilenirim. biri hep bende kalıyor zaten. her gören aaa sizinmi maşallah falan diyokaydirigubbakcemile3 çok güzel bişey kardeşlik bi de hala olmakalkisalkisalkis
ne güzel canım Allah bozmasın hep böyle güzel olur inşAllah ailenle arasıcanım şimdiye kadar bi sorun çıkmadı,aralarında bi anlaşmazlık yaşanmadı hiç.inşallah bundan sonra da böyle gider. :Saruboceq:
babamla hep maç muhabbetleri yapıyolar, hem de biri gsli biri fbli
annemle de ortak konuları genelde ben oluyorum boshayallersmile bazen beni çekiştiriyolar
önceleri sevgilim heyecan yapıyo pek konuşamıyo.. sonra da bi açılıyo ki susturana aşk olsuntabii bunda ailemin de çok etkisi var.geçen yıllarda canım diye hitap ediyolardı,şimdi oğlum diyolar,hele iş resmi olunca başımızın tacı olucak diyolar
sevgilim bana saygısını ve sevgisini gösterdiği sürece eminim ki ailem de ona saygı ve sevgiyle yaklaşır a.s
ben de aynen tek çocuğum bence hiç iyi değil küçük kardeşim veya ablam abim olmasını çok çok isterdimmafoldumbenben tek çocuğum ya ben n'apayım :1no2: ben de ablam olmasını çok isterdim kızlar boshayallersmile
evet,kardeş gibi en yakın arkadaş bile olamıo.biz ablamla kavga da ederiz bazen,ama bana birşey olduğunda en yakın arkadaşımla kıyaslanmaz bile duyduğu acı,bunu biliyorum..havingzl işte bu fedakarlığı ancak kardeş kardeşine yapar. açıkçası başka kimsenin yapacağını sanmıyorum :umursamaz:
bir de kardeş anne babadan daha bile yakındır herhalde,o duyguyu yaşamadım gerçi ama
mesela yeri geliyo annen baban seni anlamıyo,sen onları anlamıyosun, özellikle ergenlik dönemindeo zaman kardeşin veya ablan olsa kendini yalnız hissetmezsin,her şey daha güzel olur :1hug:
bir de birbirleriyle sürekli kavga eden,kardeşine keşke sen doğmasaydın deyenler var
anlamıyorum onları mirmirmirmir
evet,kardeş gibi en yakın arkadaş bile olamıo.biz ablamla kavga da ederiz bazen,ama bana birşey olduğunda en yakın arkadaşımla kıyaslanmaz bile duyduğu acı,bunu biliyorum..
Allah bana çocuk nasip ederse önce ard-arda 2 tane yapmayı planlıyorum.ailece bi tatile gittiğmzde ya oyun oynarken falan hiç kimsye ihtiyacları kalmasın tek çocuklar ya da yaşıtı kardeşi olmayanlar hep arkadaş edinmek zorunda kalıyor öyle yabancı ortamlara girinc..hem büyüyünce birbirlerine destek olurlar,birlikte paylaşıcakları olur..
ardından onlar büyüdükten sonra bir tane daha yaparım belki.emekliliğimdn sonra yanımda olur diğerleri evlenmiş olunca :)
tabi bunlar bnm çocuk planlarım eşimin düşünceleri de önemli olucak ileride :))
Allah rahmet eylesin cnm benim..planlar süper. bizde arka arkaya düşünüyoruz ama öncelikle beni sağlığım önemli sevgilim için. annemi kanserden kaybettimmafoldumben risk grubundayım o yüzden öncelik farklı aşkım için sen olmazsan ne yapayım çoluğu çocuğu diyo:kedi:
allah rahmet eylesin canım,sevgilin doğru söylemiş,sağlık her şeyden önemli a.splanlar süper. bizde arka arkaya düşünüyoruz ama öncelikle beni sağlığım önemli sevgilim için. annemi kanserden kaybettimmafoldumben risk grubundayım o yüzden öncelik farklı aşkım için sen olmazsan ne yapayım çoluğu çocuğu diyo:kedi:
kuşum bir de şöyle bişey varAllah rahmet eylesin cnm benim..
tabiki sağlık daha önemli....alkisalkisalkis
gerci ben de ard-arda yaparım falan diyorum ama uzaktan davulun sesi hoşş geliyor.okdr kısa süre içinde üst üste doğum vücudu nekadar deforme eder,hem birinin kilosunu vermeden hemen diğerine hamile kalmak da kiloların atılmasını zorlaştırır gibi...:sinifsinif:
hem annem sen bikere doğum yap,ikincisine cesaret edemezsin diyoeyvahedigeldismile
allah rahmet eylesin canım,sevgilin doğru söylemiş,sağlık her şeyden önemli a.s
kuşum bir de şöyle bişey var
çocuğun ilk 7 senesi zaten önemli,hele ki ilk yaşları.. bebişe bakmak zaten yeteri kadar yorucu gelicek,bir yandan mesleğimiz de olucak,çalışmak zorunda kalıcaz
öte yandan ilk çocuk olduktan sonra 2. çocuğun olması beni biraz korkutuyo eyvahedigeldismile
kızlar benim de ikiz yeğenlerim var,üstelik ikisi de kız,tam benliklergerçi kız veya erkek yeter ki sağlıklı olsunlar :Saruboceq:
benim dedemin ikizi varmış, annemlerin dediğine göre dedenin kızının kızında ikiz görülürmüş. benim teyzemin kızının ikizleri oldu.inşallah benim de olur :Saruboceq:
bir de kızlar geçen gün yolda bir çift gördüm.bebekleri ikizdi, anne ve baba ana kucağında bebişlerini taşıyolardı,annede pembe giysili bebiş vardı,babada mavi giysili bebiş vardı. sanırım kız annede,oğlan babadaydı.öyle tatlı görünüyolardı ki... boshayallersmile