kızlaarrrr sevdiceğim 10 gün yanımda
ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kafamçokkarıştı
çünkü çok hasta olmuş,doktor 10 gün rapor verdi :2:
ona çorba yapıp içiresim var :asigim: ama malesef böyle bi imkanım yok
olsun,yinede elimizden geldiğince görüşmeye çalışıcaz
bayancığım 29 ekime az kaldı, hadi bakalım
bayram tatili de 10 gün kaydirigubbakcemile2
havinciğim seninki 2 aylığına gitmişti dimi, onun da gelmesine az kalmıştır artık
tatlımmm geçmiş olsunnn :teselli:
inşallah 10 gün yavaş geçer sizin için :kedi:
bu arada size müjdem var kızlaaarrrr
26sında kur sınavım var ve ondan sonra ayın birine kadar tstil yani beeeeennnn 27 sinde aşkıma doğru yola çıkmış bulunacağımmmmm :asigim:
son 10 gün geçççççççççç :kedi:
kızlar bitaneciğime yıldönümü hediyemi aldımmm :asigim:
bir anahtarlık.. bir tarafında sedef&onur yazıyor, diğer tarafında da 3 kasım 2007 yazıyor.
sizce beğenir mi?
küçük bi şey ama anlamlı olsun istedim boshayallersmile
Kızlar sizin aranıza katıldığımı belirten mesajlarım önceki sayfalarda var neyse konu bu değil..Ben size bir şey soracağım sevgilinz başka şehire gittiğinde değiştimi?oraya kolay ayak uydurdumu??
ben kayserideyım sevgilim aslında artık değil 2 haftadır ayrıyız oda ankarada.geçen sene kazanmıştı ilk sene hersey gayet yolundaydı arada pürüzler olsada hergun birbirimize mesaj atıyor ne yaptığımızı söyluyor kiminle konuştuğumuzu falan bile söylüyorduk..
ama bu yıl o 2.sınıf oldu neyse
anrakada ben bu sene değiştiğini düşünüyorum
çnku ilk defa bukadar uzun süre görüşmeden duruyoruz.ve ben artık onun benden soğuduğunu düşünüyorum belkide sevgisi azaldı.ama ben bu sene ankarada değiştiğini düşünüyorum uzaktan yürütemediğini mi anladı yoksa hergun ne yaptığını söylemek yada kiminle konuştuğunu söylemek mi zoruna gitti bilmiyorum
ama en son tartışmamız bir konuşmaması gerektiği halde bir kızla konuştu ve ben kızdığımda gelip benden özür dilemesi gerekirken gayet rahat ve hiç bir açıklama yok hiç bir şey yokmuş gibi durup bitmesini istiyorsan bitsin dedi..Ve ben bunu sindiremedim...ayrıyız şuan...Ve eğer o ankarada değl benm yanımda olsaydı herşey çok daha güzel olacaktı...çnku o kayserideyken sorun olmuyordu aramız gayet iyiydi ..ooff
çok devrik cümlelerle anlattım sanırım birazda uzundu kusura bakmayın ama içimi dökmem lazımdı..
Sizin sevgilinizde başka şehire gittiğinde değiştimi?böyle soğuk davrandımı?
kızlar bitaneciğime yıldönümü hediyemi aldımmm :asigim:
bir anahtarlık.. bir tarafında sedef&onur yazıyor, diğer tarafında da 3 kasım 2007 yazıyor.
sizce beğenir mi?
küçük bi şey ama anlamlı olsun istedim boshayallersmile
bayancım senin içinde çok sevindim. ne güzel birlikte zaman geçireceksiniz. hediye işini düşünme. siz birbiriniz için en güzel hediyesiniz zaten. gönüller bir olsun. maneviyat her zaman daha önemli
canım bnmmm çok teşekkür ederim
artık gün sayıyıoruz çok güzel olacak inşallah
tatlım o da zaten diyo ki sen gel hediyeyi boşver ama ben şimdiye kadar hiçbir özel günü hediyesiz geçirmemiştim
bu sefer böyle olacak hem senin de deiğin gibi şu durumda oraya gitmem asıl hediye olacak sanırım boshayallersmile
canım siz naptınız bu arada
haberleşebiliyor musunuz CADIARZU
Kızlar sizin aranıza katıldığımı belirten mesajlarım önceki sayfalarda var neyse konu bu değil..Ben size bir şey soracağım sevgilinz başka şehire gittiğinde değiştimi?oraya kolay ayak uydurdumu??
ben kayserideyım sevgilim aslında artık değil 2 haftadır ayrıyız oda ankarada.geçen sene kazanmıştı ilk sene hersey gayet yolundaydı arada pürüzler olsada hergun birbirimize mesaj atıyor ne yaptığımızı söyluyor kiminle konuştuğumuzu falan bile söylüyorduk..
ama bu yıl o 2.sınıf oldu neyse
anrakada ben bu sene değiştiğini düşünüyorum
çnku ilk defa bukadar uzun süre görüşmeden duruyoruz.ve ben artık onun benden soğuduğunu düşünüyorum belkide sevgisi azaldı.ama ben bu sene ankarada değiştiğini düşünüyorum uzaktan yürütemediğini mi anladı yoksa hergun ne yaptığını söylemek yada kiminle konuştuğunu söylemek mi zoruna gitti bilmiyorum
ama en son tartışmamız bir konuşmaması gerektiği halde bir kızla konuştu ve ben kızdığımda gelip benden özür dilemesi gerekirken gayet rahat ve hiç bir açıklama yok hiç bir şey yokmuş gibi durup bitmesini istiyorsan bitsin dedi..Ve ben bunu sindiremedim...ayrıyız şuan...Ve eğer o ankarada değl benm yanımda olsaydı herşey çok daha güzel olacaktı...çnku o kayserideyken sorun olmuyordu aramız gayet iyiydi ..ooff
çok devrik cümlelerle anlattım sanırım birazda uzundu kusura bakmayın ama içimi dökmem lazımdı..
Sizin sevgilinizde başka şehire gittiğinde değiştimi?böyle soğuk davrandımı?
sağol canım opuyorumnanaktançok sevimli bir hediye. güzel düşünmüşsün canım
sedefimmmm bence çok güzel bir hediyeee :asigim:
çok güzel düşünmüşdsün gerçekten beğene3ceğine emin olabilirsin :kedi:
hem hediyenin küçüklüğü değil önemli olan anlamıdır kuşummmmm
o yüzden için rahat olsun canım bnmmm :1hug:
ama ben napıcam yaaa beş kuruş paam yok ve bilete vericem paramıı
sorma yaaa off konuşamıyoruz doğru düzgün. geçen hafta doğum günümdü. ayrı geçrdik:gitme: ama sabah gözümü hediyesiyle açtım. resmimizi çzmiş çerçeve yapmış elleriyle. ince ince oymuş uğraşmış. kocaman çok güzel. 1095 tane de gül yollamış. 3yıldır birlikteyiz. 3 yıl 1095gün ediyor diye. geçti o günü ama önemli olan düşünmesi tabiiki kaç tane olduğu değil. bir de bana yaptığı şarkıyı söyledi piyano çalarak öyle uyandım doğum günümde. uzakta olsa çok düşünmüş bir sürü uğraşmış bitanem
canımmm harikaymış
kocamannn bi maşallah diyorum, çok duygulandım yaa :asigim:
ay sen bir de bana sor. ağladım ben o şarkı söylerken:asigim: ahh ahhh... bilmiyorumki evlilik tarihini önemi alsam:dance:
bence al canım yaa :asigim:
kim bilir nasıl bir evlenme teklifi gelir düşünsene boshayallersmile
tabii sizin bileceğiniz bir iş, ama sizin yerinizde olsak beklemezdik. bizim şu an okul,askerlik,iş bulma gibi engellerimiz var. ancak bu engeller ortadan kalkınca evlenmeyi düşünüyoruz a.s
bilmiyorumkiiiiiiiiii. evlilik çok büyük sorumluluk. ben bir anda evlenelim diye heveslenip evlenmek istemiyorum. çok pişman olan gördüm ben. çok mühim bir karar
canım açıkçası bizde bi değişme olmadı, yani daha çok kıymetimizi anladık. ben gerçek aşkın arasına uzak mesafelerin gireceğine inanmıyorum.bi ilişkide bişeyler bittiyse biter. bu aynı ilde olsanız da farklı illerde olsanız da bitecekse biter. veya tam tersi bitmicekse de isterseniz birbirinizden çok uzakta olun,kalpleriniz bir atıyorsa bitmez
her gün ne yaptığını söylemek konusuna gelince.. biz sevgilimle o edirnedeyken de birbirimize nerelerde olduğumuzu haber verirdik, o keşana gidince de; yine aynı şekilde birbirimize nerelerde olduğumuzu haber veriyoruz.
şu an hala ayrı mısınız? belki de orada kötü şartlar yaşıyordur ve kafası bulanıktır dicem ama öyle olsa da sana daha çok bağlanması gerekir bence
hayırlısı ne ise o olsun canım
sorma yaaa off konuşamıyoruz doğru düzgün. geçen hafta doğum günümdü. ayrı geçrdik:gitme: ama sabah gözümü hediyesiyle açtım. resmimizi çzmiş çerçeve yapmış elleriyle. ince ince oymuş uğraşmış. kocaman çok güzel. 1095 tane de gül yollamış. 3yıldır birlikteyiz. 3 yıl 1095gün ediyor diye. geçti o günü ama önemli olan düşünmesi tabiiki kaç tane olduğu değil. bir de bana yaptığı şarkıyı söyledi piyano çalarak öyle uyandım doğum günümde. uzakta olsa çok düşünmüş bir sürü uğraşmış bitanem
Maşşş:))Bence çook guzel ve çook anlamlı bir hediye almışın:))