ahh benim iyi kalpli arkadaşım :1hug: sağol bitanemm geçicek inşallah, yarın çarşamba zaten ne kaldı cumaya dimi :1rolleyes::gitme: :gitme:
ağlamak istiyorummm
bizim tam 24 gün bitti buugün yaaa
allahım offfff :gitme:
sedefiimmmm senin için çok seviniyorum innan
ne güzel cuma günü göüşeceksiniz yine
geçer geçer 3 gün nedir merak etme sen kuzummm :1hug:
üzülmeyin geçer kızlar. size söylüyorum kendim üzülüyorum aslında. aşkım gitti dün amerikaya iş için. en az iki ay yok
yok canım yaaaa benim işlerimde yoğun. hem zaten gitsemde doğru düzgün göremem çok sıkı çalışıyolar. şimdi bi de saat farkı var epey. telefonda bile konuşamıyoruz
anladım canım,çok zor çokk :gitme:
telefonda konuşup sesini duymak istiyosun,sesini duyunca özlemin daha da katlanıyo,karşında görmek istiyosun,ona dokunmak istiyosun :gitme:
hayat ne kadar zor..
şu sıralar çok içim kararıyo valla
benimkinin yurt koşulları çok kötüymüş, eve çıkmak istiyo,ama 1 yıllık senet yapıldığı için çıkarmıyolarmış senağlama
ooff offf
kızlaaarrr bu arada sevgilimi cuma günü beklerken bugün geldi :teytey: bana sürpriz yapmak istemiş, ama aynen şöyle oldum akannehir şutarafagitti
canım benim yaa :asigim:
ama orda hastalanmış bayılmış senağlama yarın doktora gidicez, Allah'ım inşallah kötü bir şey yoktur :Saruboceq:
geçmiş olsun.yoktur canım merak etmeyin panik yapmayın öyle. iyi ne güzel inşallah geçer seneye oraya. bizimde öyle durumlar olsa işten işe geçiş yapabilsek keşkekaydirigubbakcemile3
he he ne güzel olur dimi ama canım:dance:
ama yine de şükredelim yeter ki iş için,okul için ayrılıklar olsun da, kalp kırıklıkları olmasın :Saruboceq:
benimki hiç panik yapmıyo zaten,ambulans çağırmışlar, azcık da inatçı keçidir,iyiyim ben diye tutturmuşlmaz:
ama yarın doktora gidiyoruz itiraz istemem dedim :dilcikar:
ne oldu canım. gittinizmi doktora. bişey yoktur umarım
gittik canım faranjit olmuş, nerdeyse bronşite çeviriyomuş,bir sürü ilaç verdi doktor. ama kontrole gelmesi gerekiyo..keşanda gidicek artık. a.s
bayılması da halsizlikten olabilirmiş. çünkü o çok düzenli yemek yerdi ve hep aynı saatlerde uyumaya alışıktı. ama orda bunlar olmadığı için bünyesi zayıf düşmüştür dedi doktor
şöyle de bir şey var.. ilaçları bende kaldı ve bu akşam maç varmış diye çıkıp gelmiyolmaz:
erkek işte hepsi öyle. idare etcez artık. aşkım öyle değil çok şükür. çok sağlamdır bünyesi. kolay hasta olmaz. sürekli spor yaptığı için de sağlam. abimler dalga geçerler mağara adamı gbi diyekaydirigubbakcemile3
ha ha sırnaşık şey ne güzel işte maşallah diyelim
benimki eskiden çok zayıftı,sayemde kilo aldı baya zemuszemus orda durduğu sadece 3 gün ve 3 günde süzülmüş akannehir
ee insan haliyle üzülüyo canım ya, o kendimden bile kıymetli :asigim:
kızlar niye günler çok yavaş geçiyor senağlama
ona çok ihtiyacım oluyor yaa mafoldumben
tatlım şimdi yenisiniz alışırsın merak etme
bnm ilk zamanlar bir hafta bitmezdi deli olurdm ama geçiyo canım
bir süre sonra özlemek de tatlı gelecek size bak bayan demişti dersin kaydirigubbakcemile3
KIZLAAAAARRRR izin aldım ben babamdannnnnnn
dün söyledim bakarız dedi ama vereceksin di mi dedim güldü tama ddeediii
aşkıma söyledim havalara uçtu
ay o kadar mutulyum ki bklememiz gereken günlere bile üzülmüyorum kızlar
şafak 15 :asigim:
tatlım şimdi yenisiniz alışırsın merak etme
bnm ilk zamanlar bir hafta bitmezdi deli olurdm ama geçiyo canım
bir süre sonra özlemek de tatlı gelecek size bak bayan demişti dersin kaydirigubbakcemile3
KIZLAAAAARRRR izin aldım ben babamdannnnnnn
dün söyledim bakarız dedi ama vereceksin di mi dedim güldü tama ddeediii
aşkıma söyledim havalara uçtu
ay o kadar mutulyum ki bklememiz gereken günlere bile üzülmüyorum kızlar
şafak 15 :asigim:
kızlar niye günler çok yavaş geçiyor senağlama
ona çok ihtiyacım oluyor yaa mafoldumben