Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

:gitme: :gitme:
ağlamak istiyorummm
bizim tam 24 gün bitti buugün yaaa
allahım offfff :gitme:

sedefiimmmm senin için çok seviniyorum innan
ne güzel cuma günü göüşeceksiniz yine
geçer geçer 3 gün nedir merak etme sen kuzummm :1hug:
ahh benim iyi kalpli arkadaşım :1hug: sağol bitanemm geçicek inşallah, yarın çarşamba zaten ne kaldı cumaya dimi :1rolleyes:
29 hatta 28 ekime de az kaldı,ben inanıyorum canımcım gidebilceksin sen sevdiceğinin yanına :Saruboceq: :asigim:
biliyo musun tatlım,2 günde hasta olmuş oralarda ben üzülcem diye söylememiş,sesinden anladım,özel yurtta kalıyo, rahatım iyiyim diyo ama iyi olsa hasta olur muydu
laptop almak istiyo canım, eğer alırsa o zaman süper olucak :teytey:
bu geçen 24 günden sonra daha iyi misin peki alışabildin mi yokluğuna :gitme:
gerçi hasretliğe alışılabilir mi hiç,git gide daha kötü oluyo sanki :sinifsinif:

üzülmeyin geçer kızlar. size söylüyorum kendim üzülüyorum aslında. aşkım gitti dün amerikaya iş için. en az iki ay yok

:gitme: ayy canım benim yaa :teselli:
biz okumaya gitti diye ayrıyız ya iş için ayrı kalmak hiç aklıma gelmemişti fisfisfis
senin de bi tatil fırsatı bulup bi kaç günlüğüne amerikaya kaçma imkanın var mı canım :uhm:

yok canım yaaaa benim işlerimde yoğun. hem zaten gitsemde doğru düzgün göremem çok sıkı çalışıyolar. şimdi bi de saat farkı var epey. telefonda bile konuşamıyoruz

yok canım yaaaa benim işlerimde yoğun. hem zaten gitsemde doğru düzgün göremem çok sıkı çalışıyolar. şimdi bi de saat farkı var epey. telefonda bile konuşamıyoruz

anladım canım,çok zor çokk :gitme:
telefonda konuşup sesini duymak istiyosun,sesini duyunca özlemin daha da katlanıyo,karşında görmek istiyosun,ona dokunmak istiyosun :gitme:
hayat ne kadar zor..
şu sıralar çok içim kararıyo valla
benimkinin yurt koşulları çok kötüymüş, eve çıkmak istiyo,ama 1 yıllık senet yapıldığı için çıkarmıyolarmış senağlama
ooff offf

anladım canım,çok zor çokk :gitme:
telefonda konuşup sesini duymak istiyosun,sesini duyunca özlemin daha da katlanıyo,karşında görmek istiyosun,ona dokunmak istiyosun :gitme:
hayat ne kadar zor..
şu sıralar çok içim kararıyo valla
benimkinin yurt koşulları çok kötüymüş, eve çıkmak istiyo,ama 1 yıllık senet yapıldığı için çıkarmıyolarmış senağlama
ooff offf

evet öyle zorunluluklar var. devlet yurduna gitmedimi özelmi. evde çok zor oluyoyaa

özel yurt ama herkes kafasına göre takılıyormuş, paramızı verdik karışmayın havalarındaymışlar
eve çıkarsa annesiyle çıkıcak canım,o yüzden daha iyi olucak, ama 1 yıllık senet var diye çıkarmıyolarmış, malesef seneye ancak.. bir de onun orda okuduğu bölümün çok benzeri edirnede var,seneye oraya geçebilirsin demiş öğretmeni çok mutlu olduk :dance: inşallah geçebilir :Saruboceq: çok üzüldüm yurt şartlarına senağlama

kızlaaarrr bu arada sevgilimi cuma günü beklerken bugün geldi :teytey: bana sürpriz yapmak istemiş, ama aynen şöyle oldum akannehir şutarafagitti
canım benim yaa :asigim:
ama orda hastalanmış bayılmış senağlama yarın doktora gidicez, Allah'ım inşallah kötü bir şey yoktur :Saruboceq:

kızlaaarrr bu arada sevgilimi cuma günü beklerken bugün geldi :teytey: bana sürpriz yapmak istemiş, ama aynen şöyle oldum akannehir şutarafagitti
canım benim yaa :asigim:
ama orda hastalanmış bayılmış senağlama yarın doktora gidicez, Allah'ım inşallah kötü bir şey yoktur :Saruboceq:

geçmiş olsun.yoktur canım merak etmeyin panik yapmayın öyle. iyi ne güzel inşallah geçer seneye oraya. bizimde öyle durumlar olsa işten işe geçiş yapabilsek keşkekaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun.yoktur canım merak etmeyin panik yapmayın öyle. iyi ne güzel inşallah geçer seneye oraya. bizimde öyle durumlar olsa işten işe geçiş yapabilsek keşkekaydirigubbakcemile3

he he ne güzel olur dimi ama canım :KK1: :dance:
ama yine de şükredelim yeter ki iş için,okul için ayrılıklar olsun da, kalp kırıklıkları olmasın :Saruboceq:
benimki hiç panik yapmıyo zaten,ambulans çağırmışlar, azcık da inatçı keçidir,iyiyim ben diye tutturmuş :eek:lmaz:
ama yarın doktora gidiyoruz itiraz istemem dedim :dilcikar:

he he ne güzel olur dimi ama canım :KK1: :dance:
ama yine de şükredelim yeter ki iş için,okul için ayrılıklar olsun da, kalp kırıklıkları olmasın :Saruboceq:
benimki hiç panik yapmıyo zaten,ambulans çağırmışlar, azcık da inatçı keçidir,iyiyim ben diye tutturmuş :eek:lmaz:
ama yarın doktora gidiyoruz itiraz istemem dedim :dilcikar:

ne oldu canım. gittinizmi doktora. bişey yoktur umarım

ne oldu canım. gittinizmi doktora. bişey yoktur umarım

gittik canım faranjit olmuş, nerdeyse bronşite çeviriyomuş,bir sürü ilaç verdi doktor. ama kontrole gelmesi gerekiyo..keşanda gidicek artık. a.s
bayılması da halsizlikten olabilirmiş. çünkü o çok düzenli yemek yerdi ve hep aynı saatlerde uyumaya alışıktı. ama orda bunlar olmadığı için bünyesi zayıf düşmüştür dedi doktor
şöyle de bir şey var.. ilaçları bende kaldı ve bu akşam maç varmış diye çıkıp gelmiyo :eek:lmaz:

gittik canım faranjit olmuş, nerdeyse bronşite çeviriyomuş,bir sürü ilaç verdi doktor. ama kontrole gelmesi gerekiyo..keşanda gidicek artık. a.s
bayılması da halsizlikten olabilirmiş. çünkü o çok düzenli yemek yerdi ve hep aynı saatlerde uyumaya alışıktı. ama orda bunlar olmadığı için bünyesi zayıf düşmüştür dedi doktor
şöyle de bir şey var.. ilaçları bende kaldı ve bu akşam maç varmış diye çıkıp gelmiyo :eek:lmaz:

erkek işte hepsi öyle. idare etcez artık. aşkım öyle değil çok şükür. çok sağlamdır bünyesi. kolay hasta olmaz. sürekli spor yaptığı için de sağlam. abimler dalga geçerler mağara adamı gbi diyekaydirigubbakcemile3

erkek işte hepsi öyle. idare etcez artık. aşkım öyle değil çok şükür. çok sağlamdır bünyesi. kolay hasta olmaz. sürekli spor yaptığı için de sağlam. abimler dalga geçerler mağara adamı gbi diyekaydirigubbakcemile3

ha ha sırnaşık şey ne güzel işte maşallah diyelim :nazar:
benimki eskiden çok zayıftı,sayemde kilo aldı baya zemuszemus orda durduğu sadece 3 gün ve 3 günde süzülmüş akannehir
ee insan haliyle üzülüyo canım ya, o kendimden bile kıymetli :asigim:

ha ha sırnaşık şey ne güzel işte maşallah diyelim :nazar:
benimki eskiden çok zayıftı,sayemde kilo aldı baya zemuszemus orda durduğu sadece 3 gün ve 3 günde süzülmüş akannehir
ee insan haliyle üzülüyo canım ya, o kendimden bile kıymetli :asigim:

e öyle oluyor tabiki canım. be3nde sürekli soruyorum telefonda ne yedin ne içtin ne giydin hava nasıl şunu da aldınmı vs vs bezdirdim şimdiden. o da bana kızıyor kendine bak sen kuş gibisin diyo. napim yaa kilo almıyurum ben hiç elimde değilki bu

kızlar niye günler çok yavaş geçiyor senağlama
ona çok ihtiyacım oluyor yaa mafoldumben

kızlar niye günler çok yavaş geçiyor senağlama
ona çok ihtiyacım oluyor yaa mafoldumben

tatlım şimdi yenisiniz alışırsın merak etme
bnm ilk zamanlar bir hafta bitmezdi deli olurdm ama geçiyo canım
bir süre sonra özlemek de tatlı gelecek size bak bayan demişti dersin kaydirigubbakcemile3
KIZLAAAAARRRR izin aldım ben babamdannnnnnn
dün söyledim bakarız dedi ama vereceksin di mi dedim güldü tama ddeediii
aşkıma söyledim havalara uçtu
ay o kadar mutulyum ki bklememiz gereken günlere bile üzülmüyorum kızlar
şafak 15 :asigim:

sedeffff nirdesin yaaaa
kız içim içime sığmiyiiiiii kaydirigubbakcemile3

bir süre sonra özlemek de tatlı gelecek size bak bayan demişti dersin kaydirigubbakcemile3

ne güzel 15 gün güzel geçer artık

ayyy süper bi haberrrr buuuuuuuuuu :teytey: :dance: zemuszemus
ohh ohh bayan sevdiceğine kavuşuyo kaydirigubbakcemile2
benimki de yarın gelicek edirneye, cuma günkü derslerine de girmek bi türlü kısmet olmadı kaydirigubbakcemile3
annesi de laptop alcakmış :teytey: artık sanaldan da olsa görebilcez birbirimizi :asigim:
ama yaa özlemek hiç tatlı gelmiyo bana :kızgın:

kızlaarrrr sevdiceğim 10 gün yanımda
ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kafamçokkarıştı
çünkü çok hasta olmuş,doktor 10 gün rapor verdi :2:
ona çorba yapıp içiresim var :asigim: ama malesef böyle bi imkanım yok
olsun,yinede elimizden geldiğince görüşmeye çalışıcaz
bayancığım 29 ekime az kaldı, hadi bakalım :eek:
bayram tatili de 10 gün kaydirigubbakcemile2
havinciğim seninki 2 aylığına gitmişti dimi, onun da gelmesine az kalmıştır artık

X