evet canım hep öyle hediyeler alıyorum zaten. senin durum da zormuş. ama bu şekilde değişiyorsa hemen ilerde daha fazla sorun yaşanabilir. eğer yürümüyorsa bırak bence. bu çok zor bir şey ama sanırım olmuyosa uzatmamak gerek
Normalde bu 2.senesi ankarada ilk sene herşey gayet güzeldi ama bilmiyorum bir soğukluk hissediyorum ona soruyorum farkındamısın soğuk olduğunun diyorum yok diyor...Seviyorum oda seviyor yada kendimi buna inandırmak istiyorum.Oysa yanyayken mutluluğumuz gözlerimizden okunuyor yıprandık mı ne??
Normalde bu 2.senesi ankarada ilk sene herşey gayet güzeldi ama bilmiyorum bir soğukluk hissediyorum ona soruyorum farkındamısın soğuk olduğunun diyorum yok diyor...Seviyorum oda seviyor yada kendimi buna inandırmak istiyorum.Oysa yanyayken mutluluğumuz gözlerimizden okunuyor yıprandık mı ne??
kızlar 2 gün önce olan yıldönümümüzü ancak bugün kutlayabildik
çarşamba günü gelicekti,ama gelme dedim gelme demek zorunda kaldım,çünkü gelse de o akşam dönmek zorundaydı,sınavları var
niye her üniversitede her bölüm yok yaa, sevgilimi yanımda istiyorum :95:
ama sanırım buna alışmak zorundayım :85:
bu arada kızlar karar verildi. ocak ayında beni istemeye gelecekler. resmiyet olsun istiyor herkes artık. çok heyecanlıyım birkaç gündür
Tebriklerrrrrrrrrr çok sevindim senin adına:)Bizde burdan inş heyecanına ortak oluruz:)
bu arada kızlar karar verildi. ocak ayında beni istemeye gelecekler. resmiyet olsun istiyor herkes artık. çok heyecanlıyım birkaç gündür
teşekkürler canım. ocakta söz ve yaza nişanlancam resmençok değişik hissediyorum kendimi. ve aslında üzgünüm de biraz çok karışık:44:
annem de olsaydı keşke. böyle çok buruk olacak. ilgilenecek düzenleyecek herşeyi yapacak anne ki tadı olsun. ne bileyim. onun annesi yok benim yok
canım benim yaa :85:
çok üzüldüm inan ki
ama yanlış hatırlamıyosam senin baya abilerin vardı, yeğenlerin vardı, seni anlamaya çalışıyorum annenin yerini hiçbir şey tutamaz ama bardağa dolu tarafından bakmak lazım, abilerin de senin ailenin bi parçası,ben kalabalık aileleri çok severim, ne mutlu sana ki böyle kocamaaann bi ailen var. ben mesela tek çocuğum,kendimi zaman zaman yalnız hissediyorum
ve ailen daha da büyüyor, sevdiğinin babası,dedesi senin de baban ve deden oluyor, bunlar harika duygular..
eminim annen seni söz gününde mutlu görmek isterdi
Canım üzülme annenin tek dileği senin mutlu olmandır kesinlikle ve buda gerçekleşecek annenin hayal ettiği gibi çok mutlu olacaksın inş...dualarımız seninle:):)
sağol canım çok teşekkürler. benim şimdiden isteme günü mönüsünü hazırlamam lazım. yemek yapmazsam dede beni istemez valla ille yemeğimi tatlımı yiyecekşuraya bak önce kendimi nasıl hazırlayacağımı değil yemeği düşünüyorum
canım sen zaten kendini nasıl hazırlayacağını eminim ki çok iyi bilirsin,mesleğinin bu konuda sana kattıkları çoktur
canım sen bi bayram baklava yapmıştın da beğenmişlerdi sanırım, dedeye söz gününde baklavandan yedirmeden olmaz
evet yapcam baklava kesin. hepsine kilo aldırcam bu gidişle zaten. iyiki ne bizde ne de onlarda kilo alan yok. sevgilimin büyük ablası kilo alıyorum ben falan diyor ama bence gayet normal yani iki doğum yapmış bir bayan olarak fıstık gbi. ben çok zayıfım diye bana takmış durumdalar kendilerini çok kilolu sanıyolar beni gördükçe o yüzden
heheonlar da bu gidişle sana zorla yedirtcekler kilolu gelin istiyoruz diye harekete geçerler
ayy bayılıyorum, çocuk doğurduktan sonra da fiziğini koruyanlara
valla bende öyle olacağım muhtemelen. doktorlar da öyle diyorlar. bizim aile öyle. hepimiz zayıfız. hele bennnn felaket yanionlar kilolu isterler dee aşkım benim çok beğeniyo böyle onlar da çok beğeniyo gerçi öyle bişey demezler sanırım