Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

sevgilin beğeniyosa sorun yok canım
benim sevgilim de ben az yiyorum diye bazen ağzıma tıkar yemekleri, bazen de fiziğin hep güzel olsun ama böyle çok beğeniyorum der yani hem yicem hem formumda olucam :97:

hımm anladım aynen bizde de öyle. ben çok yiyince de kilo almıyorum iyiki. bide boy avantajı var bende o yönden şanslıyım. sadece bir iki kilo alıp veriyorum bazı durumlarda kırk yılda bir yani o da belli olmuyor

kızlar bayramınız kutlu olsun
bitaneciğim 10 günlük tatile geldi çok mutluyum, bayramın 3. günü de bizim eve el öpmeye gelicek,heyecanlıyız
bi de şu tatil modundan çıkıp vizelere çalışsam tam süper olcak :81:

kızlaaarrr
sevgilimle aklımıza bi fikir geldi
hafta içi görüşemiyoruz ya, bi anı defteri oluşturmaya karar verdik :81:
bi hafta ben de kalıcak,bi hafta onda kalıcak
vee içine neler yaptığımızı, birbirimize karşı duygularımızı da katarak yazıcaz
telefonda sık sık konuşup mesajlaşıyoruz ama her şey de telefonda anlatılmıyo ki
ayrıca bunu evlenene kadar sürdürüp böyle yazılı bi anımız kalsın istedik
sizce iyi bi fikir mi

evet canım gayet güzel bir fikir. bizim de benzer bir şey var öyle yaptığımız. ilişkimiz başladığından beri yapıyoruz biz. bir sürü defter, kart, mektup, albüm, cd miz var. evlenene kadar bırakmamaya söz vererek başlamıştık. ilerde çocuklarımız neler yaşadığımızı bilsin istiyoruz ve yaşımız geçtikçe onlara bakarak aşkımızı tazelemek istiyoruz çünkü çok zor şeyler yaşadık hala da yaşıyoruz. bunları unutmak da unutturmak da istemiyoruz ömür boyu

aa siz de mi yapıyosunuz canım, aynı zamanda çok eğlenceli oluyo dimi
bu hafta bendeydi defter,ben yazdım. ama bitaneciğim de orda kağıtlara yazmış gelince bu deftere geçircekmiş
ben 6 yıldır günlük yazıyorum,çok faydalarını gördüm. geriye bakıp ne kadar küçük şeyler için kendimi yıprattığımı okuyunca daha güçlü oluyorum
bu anı defterinde de aynı etkiyi görüceğimize eminim. çünkü bazen gerçekten çok küçük şeyler için birbirimizi kırıyoruz
veee aynen canım duygularımızı yazılı olarak da birbirimize iletince aşkımız hep taze kalıcak
evlenince bu yazdıklarımızı zaman zaman okur güleriz

evet öyle. biz bazen aa şunu hatırlıyomusun diye açıyoruz okuyoruz. çok güzel oluyor

evet öyle. biz bazen aa şunu hatırlıyomusun diye açıyoruz okuyoruz. çok güzel oluyor

he he süper yaa
canım senin sevgilin iş dolayısıyla başka bi yere gitmişti,geldi mi?
bugün benimkiyle görüştük,haftasonları çok güzel geçiyo,onunlayken hep gülüyorum.pazartesi gidiyo ve yokluğu biraz zor geliyo, sonra salı çarşamba derken hele ki cuma günleri çok zor geliyo, yine gülüyorum ama gülüşlerim içten olmuyo
cuma günkü dersi de taa saat 5 de bitiyo :84: buraya gelmesi akşamı buluyo
evde bi yemek yeyip hemen çıkıyoruz, kaynanişim bana sitem ediyo olabilir sayemde oğluşunu pek göremiyo
ama yine de şükrediyorum,daha uzak bi yerde de olabilirdi ve değil haftasonları, yalnızca ara tatillerde görüşmek zorunda kalabilirdik

of sorma yaa dün geldi. ve o kadar yorgundu öyle bitkindi ki kıyamadım öyle durmasına yatırdım hemen zorla. bugün de işteyim şansa yani yoğunum çocuklara bırakamadım işleri ne olur ne olmaz diye. aradım daha çok olmamış kalkalı. hasret giderebilmiş değilim henüz yani. inşallah akşam görcem yüzünü doğru düzgün

inşallah görebilmişsindir canım sevgilini
benimki de yarın sabah 6.30 da gidiyo :96:
haftasonları niye bu kadar çabuk geçiyo yaa :95:
onunlayken zaman dursun istiyorummmm

inşallah görebilmişsindir canım sevgilini
benimki de yarın sabah 6.30 da gidiyo :96:
haftasonları niye bu kadar çabuk geçiyo yaa :95:
onunlayken zaman dursun istiyorummmm

olsun sonuçta görüyorsun her hafta sonu canım bir de bu taraftan bak uzun aralıklarla görmek vardı bir de. biz okurken 2 3 ay görüşemediğimiz olurdu. şükret yani. hem böyle her gün olmasın ki derslerinize odaklanın haftaiçi dikkat edin ders falan bırakmadan mezun olun takıntısız

bir zamanlar bende eşimle farklı şehirde okumuştum.zorlanmıstık bayağı neyse bugunlerı de gördük Allah'a şükür

evet canım mesela geçen hafta benim vizelerim vardı,çalışmaya da çok vaktim oldu yani.. ve böyle çalışırken o 1 hafta da anlamadan geçti, ama şimdi boşum ya biraz da ondan canım sıkılıyo,hani o olsa yanımda yapcak şey çok.. bugün okulda ders iptal olmuş mesela,ben de hemen aldım annemi alışverişe
bir zamanlar bende eşimle farklı şehirde okumuştum.zorlanmıstık bayağı neyse bugunlerı de gördük Allah'a şükür

darısı başımıza

e iyi ne güzel. anne kız alışveriş yapmışsınız işte. bana da dersi yoksa yeğenim gelir hemen. halacım yeni koleksiyonda neler var diye dalar kıyafetlere takılara dener on onbeş tane kıyafet en beğendiklerini alır gider. ya da kıyafet ister şöyle olsun böyle olsun der gerisini atar başıma cadı

selam kızlar uzuunn bir aradan sonra ben geldim
sedefim sana gleişmeleri anlatıcam ama biz barıştıkkk :92:
bugün bizim yıldönümümüz kızlar 3. ylımız bitti çok mutluyum o yüzdenn
ayrıca bugün onu görmeyeli tam bir ay oldu ve sömestra kadar da göremeyeceğim malesef
o zaman da üç ay olacak ki o zaman görüşeeceğimiz kesin değil
ben napıcam kızlar çok özledim yaa yeterr

haha canım valla bugün alışveriş yaparken aklıma sen geldin yaa ilerde ben de öyle bişeyler okumayı ya da kurslarına gitmeyi düşünüyorum, çok meraklıyım
kuşum yaa şu posta kutundaki mesajları sillll :95:
sana özel mesaj yollayamıyorum kaç gündür :96:
barışmanıza çok sevindim, gönlüm küs kalmanızı istemiyodu ne olursa olsun
3 yıl bitti hee vay bee ne güzel
söze adım adım yaklaşıyoruz :97: 2 sene 5 ayımız kaldı bizim
( ayrılık nedir zorluk nedir ben bilirim 3 yıldır bekliyorum bitmedi bekelemeler.....

ahh canım yaa 3 yıldır hiç mi görüşmediniz?

Son düzenleme:
gerçekten miiiiii
bnm hiç haberim yoktu mesaj kutumun dolu olduğundannn :78:
tamam tatlım boşaltıyorum şimdi mesajlarımı bekliyorumm
valla ben de küs kalmak istemiyordum ama biliyorsun gğzlim bu sefer haklıydımm
söze adım adım yaklaşıyor muyuz orasını bilmem be tatlım belli dee olmaz yani
ama allah izin verir de devam ederse üniversite bitince istiyorum ben yaniii :79:
2 sene 5 ay kesin mi kzummmm eğer öyleyse çoook seviniim sedefim yaaa

üzülme canım o da geçer. barışmanıza sevindim. bir daha olmaz ayrılığınız umarım

haha canım valla bugün alışveriş yaparken aklıma sen geldin yaa ilerde ben de öyle bişeyler okumayı ya da kurslarına gitmeyi düşünüyorum, çok meraklıyım

ben bir meraklıydım kiii anlatamam ve sonuç bu işte:90: her istediğim bölümü okuduğum için çok mutluyum. inşallah sen de yaparsın tüm istediklerini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…