Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

oo canım ne güzel şeyler düşünmüşsün öyle opuyorumnanaktan
benim şu an aklımda hiçbir fikir yok, ama aklıma gelirse buraya yazarım kuşum birbirimizden fikir alırız boshayallersmile

oo canım ne güzel işte yaa boshayallersmile
böyle iki kişinin ortak zevki olması ayrı bi güzel :asigim:
ben çeyizimi sevgilimle birlikte almak istiyorum; ama malesef bu her zaman mümkün olmaz. şimdi ikimiz de aynı şehirlerdeyken alalım dedik.ben zaten çok beğenmiştim bunları,ona da danıştım,tam gönlümüze göre oldu. sonuçta tek başıma evlenmiyorum,tek başıma kullanmıcam onları :1closedeyes:
canım sevgilin sana en zevkli işi bırakmış,zaten biz kızlar ayrıntılarla uğraşmayı severiz dimi ama yerimseniben

evet ama abartıyor bazen yani. şu an planladığı ev çok büyük mesela. ne yapcam öyle dev gibi evi bilmiyorum. kalabalığız diyo misafir çok olur diyo. tamam öyle ama çok abartı geldi bana saray gibi sanki:bbo:
beraber almak güzel tabiki iyi yapmışsınız minik şeyler ara ara almak keyifli oluyor:lepi:

canım sevgilin haklı ama kalabalıksınız anladığım kadarıyla..
senin abilerin,yeğenlerin çok varmış ya.. gerçi saray gibi bi yerden bahsediyosun =) gün gelicek o evde sadece sen ve o olucaksınız. huzurunuz eksik olmasın yeter ki :Saruboceq:

amin herkesin yuvası huzurlu olsun inşallah. o ev nasıl döşenecek ben onu düşünüyorum. başladım bende ufak tefek çizimlere ama bakalım nasıl olacak. ev bir bitsin de içine başlayalım seneye. birbuçuk yıla ancak olur zaten herşeykafamçokkarıştı

hımm bu sefer evlilik için zaman uzuyor
gerçi ne zaman düşünüyorsunuz evlenmeyi?
kendi çizimlerinizle çabalarınızla çok eğlenceli olur eminim kaydirigubbakcemile2

hımm bu sefer evlilik için zaman uzuyor
gerçi ne zaman düşünüyorsunuz evlenmeyi?
kendi çizimlerinizle çabalarınızla çok eğlenceli olur eminim kaydirigubbakcemile2

bizim niyetimiz pek yok canımyaa. şimdi siz böyle hemen okul bitsin de olsun falan diyosunuz bana farklı geliyor. benim okul biteli 2 yıl oldu, sevgilimin 3. ne bileyim biz böyle olgunlaşalım istedik sanırım. zaten aileler de istemezdi hemen okul bitince. hem bayanların erken evlenmesine karşıyım ben şimdi de aileler istiyor ama biz uzatıyoruz. bakalım bi resmiyet olsun isteme olsun diyolar ama bakalım biz düşünüyoruz bunu henüz. ev bitmeden de evlenmeyiz kararlıyız. yani en erken bir buçuk yıl var

hmm,biliyo musun eskiden ben de böyle düşünüyodum yani okul bitince evlenmek yoktu hayallerimde.. okul bitsin,işimizi elimize alalım,biraz bunun tadını çıkaralım,sorumluluğumuz çok olmasın,özgür yaşayalım bi süre istiyodum
ama sonra fikirlerim nasıl değişti ben de anlamadım bilmiyorumkismile
şimdi diyorum ki özgürlüğümü sevdiğim kişiyle de yaşayabilirim..bir de birbirimize çok özlemimiz var, mesela sen diyorsun ya ben ona gidiyorum,o bana geliyo.. işte bizim dışarı çıkmamız bile bazen sorun olabiliyo.1 gün çıkıyosak,ertesi gün benim ailem istemiyo,tabii o erkek olduğu için bu konularda daha rahat. mesela ben sevgilimle 1 günümü birlikte geçirmek istiyorum,hadi o neyse de bazen gündüzleri uymuyo, gece de benim çıkmam sorun oluyo; ya da tatil yapmak istiyorum en azından havuza gidip 2 saat onunla yüzmek istiyorum, evde ona kurabiyeler yapıp vermek yerine onunla birlikte yapıp birlikte yemek istiyorum; tek bir gün, bir saat bile olsa yeter onun nefesini duyarak uyumak için neler vermezdim. bunun gibi şeyler yani.. ama malesef bunları yapamıyorum. her dönem güzel aslında. sevgililik dönemi de çok güzel. ama bazı şeyler eksik gelmeye başladı sanki. insan sevgilisiyle her şeyi doyasıya yaşamak istemez mi? :1rolleyes: :asigim:

tatlım ama bu konuda şartlar çok önemlii... bak sen erkek arkadaşınla istediğin gibi görüşebiliyormuşsun.. obende kalıyor ben onda kalıyorum bazen dedin.. ama bizim öyle bir şansınmız yok.. ki bırak şansı aramızda 10 saatlik mesafe var.. çok çok zor yani... ki biz zatenlisenin başında çıkmaya başladık liseyi beraber bitirdik.. sedefe bu konuda oldukça katılıyorum ben.. sana da... ben de istemem açıkçası erken evlenmek. ki siz evinizin bitmesini bekliyorsunuz.. çok çok güzel ve mantıklı bence.. ama bizim için durum çok zor şu anda... ailem beni çok sıkmıyor açıkçası .. lisedeyken gezdim tozdum... rahattım yani.. ama şu an üniversiteli değil hatta liseli bile değilim sanki... okul ev ev okul... ki düşün 29 ekimde gidebilmek için bas bas bağırınıyorum hala da belli değil gidecek miyim... yani sevgililik bence de çok güzel ama herşeyi çok fazla uzatınca suyu çıkıyor..ablamdan biliyorum ben... ki biz okul bitince 25 yaşında olacağız evlenene kadar 26...yani ben hiç değilse aileler okulun sonlarına doğru bilsin istiyorum...çünkü bbam telefonla konuşmama bile laf yapıyor düşün...

ay çok uzun olmuş uzun lafın kısası sedefle dert ortağıyız galiba kaydirigubbakcemile3
di mi kıss sedeffff kaydirigubbakcemile5

canım aynen katılıyorum,sanki ruhumu okuyup yazmışsın olumunekankayizsmile
aslında havingzlin dediği gibi olsa şartlarımız ne güzel olurdu,ben de o zaman hemen evlenmezdim
zaten benim amacım evlenip çoluk çocuğa karışmak değil ki, bu dediklerimi doya doya rahat bi şekilde yaşamak..
bir de doğuya atanırsam iyice sevgilimden uzak kalmak istemiyorum, nikahla eş durumundan yararlanıp işlerimizin aynı ilde olmasını istiyorum
kuşum yarın saat 5 te gidiyo yaa :gitme: :sinifsinif: mafoldumben senağlama :a015:

canım bi de şu noktaya değinmişsin, o da bazen dezavantaj olabiliyor
dediğin gibi liseden beri çıkmak.. yıllar geçtikçe artık bi şeyler eksik geliyor,tamamlamak istiyosun olmuyor..
hani her şeyin bi başlama bi de bitiş zamanı vardır ya, aslında ilişki içindeki sevgililik dönemi bi sonraki söz,nişan gibi dönemlere geçme zilini çalıyor
fakat sen o zili duymazdan gelmek zorunda kalıyosun,çünkü okul,askerlik vb. gibi şeyleri beklemek zorunda olduğunu biliyosun
böylece aşk artıyor ama yanı başında tartışmalar da artıyor
işin suyu çıkıyor yani..

arkadaşlar haklsınız. bende öyle düşünüyodum. sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım. hatta fazlasını yaşadım biz ayrı ülkelerdeydik. hatta bu yüzden ilk zamanlar sevgili olmadık böyle ilişki olmaz diye uzun süre aşık olmamıza rağmen sevgili olmadık uzak durduk birbirimizden. biz de çok çektik. ama işte sonra daha farklı olsun istedik ve böyle ilerledik. herkesin kendi tercihi tabiki

canım zaten siz şu an hani 2 işlerinizden birini de bırakınca daha da rahat olmuşsunuzdur,görüşme açısından. fakat türkiyede şartlar da çok kötü,dediğim gibi ben biraz da eşimin yanına atanmak için nikah istiyorum
evlilik konusunda şartlar gerçekten çok önemli. şartlar bizi hangi noktaya getirirse onu yaşıcaz artık :1rolleyes:

canım benim çünkü aynı durumdayız seni benm kadar iyi kimse anlaaymaz herhalde...
evet tatlım aynen öyle yai sevgililik süresi vadesini doldurmaya başlıyor... bür süre sonra insan bazı şeyler olsun resmiyet kazansın istiyor ama bunun içni de beklemek gerekiyor...ve daha da köttüsü bunlar kişiler arasında iyice gerilim oluşturuyor... herşeyden kavga başlıyor...yanıbaşımda olsa gidip sarılayım barışayım ama o da yok... artık sokakta elele kişileri görünce oturup ağlayasım geliyor tatlım.. mesela azın denize gitmek istiyoruz olmuyor.. gezmek istiyoruz gezince eve geç dönülmüyor... ben telefonla konuşunca babam için sorun oluyor... yani insan sevgililiğe de doyuyor bir süre sonra
canım sen şimdi okulun bitene kadar tayinine yorma kafanı.. ehwm bak ya ibizm gibi olsaydınız.. siz her hafta görüşeblirsiniz... ben dört gözle 29 ekimi bekliyorum..umarım bir sorun çıkmaz bizimkiler tarafından.. daha şimdiden ne planlark urduk boshayallersmile

ahh benim kader arkadaşım :teselli: inşallah 29 ekimde gidebilirsin oraya şimdi yatıcam ve yatmadan önce tüm kalbimle dua edicem :Saruboceq:
ne diyebilirim ki.. duygularıma tercüman olmuşsun :a015:

ahh benim kader arkadaşım :teselli: inşallah 29 ekimde gidebilirsin oraya şimdi yatıcam ve yatmadan önce tüm kalbimle dua edicem :Saruboceq:
ne diyebilirim ki.. duygularıma tercüman olmuşsun :a015:

canım bnm... işte bu yüzden sana derdimi anlatıyorum.. beni tüm kalbinle dinlediğini ve anladığını bildiğim için... bnm de kalbim ve dualarım hep seninle cnm arkadaşım... teeşekkür ederim.. opuyorumnanaktan

havingzl iyi dileklerin için sağol tatlım opuyorumnanaktan
bugün O'nsuz 2.gün :gitme: çok zor...
çok fena keşana gidesim var
öyle alışmışım ki ona.. elim telefona gidiyo ''seni özledim,hadi çıkıp buluşalım''yazıyorum
sonra mesajı siliyorum :a015:
cuma günü beraberiz inşallah :asigim:
son 3 gün geççççç delikafadulden

:gitme: :gitme:
ağlamak istiyorummm
bizim tam 24 gün bitti buugün yaaa
allahım offfff :gitme:

sedefiimmmm senin için çok seviniyorum innan
ne güzel cuma günü göüşeceksiniz yine
geçer geçer 3 gün nedir merak etme sen kuzummm :1hug:

üzülmeyin geçer kızlar. size söylüyorum kendim üzülüyorum aslında. aşkım gitti dün amerikaya iş için. en az iki ay yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…