Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

mecburen abartmayacaksınız. yoksa büyütüldükçe işin tadı kaçar tartışmalar başlar. dengeyi iyi kurmak lazım

öyle bir zamanda oldu ki bu tavsiye(
evet. tartışmalar oluyor zaten. gereksiz yere.yok yere.
neyse zamanla herşey.yeni yeni büyüyoruz yaa (
Teşekkürler tekrarr

öyle bir zamanda oldu ki bu tavsiye(
evet. tartışmalar oluyor zaten. gereksiz yere.yok yere.
neyse zamanla herşey.yeni yeni büyüyoruz yaa (
Teşekkürler tekrarr

teşekkür edecek bişey yok canım ne demek her zaman. bide yaşadık bunları. bir de biz birer yıl arayla annelerimizi kaybettik. bizim daha faciaydı durumumuz yani. çok zor günler geçridik. ama dikkat etmek lazım. biz dikkat etmesek şimdiye ayrılmıştık kesin. karşılıklı olarak sabır saygı ve anlayış olması lazım bu dönemlerde yoksa zor. o yüzden birbirinize dikkat edin

kızlarr ben anneme söyledim
önce kabul etmedi ama bnm yoğun ısrarlarım sonucuikna oldu gibi
babana söyle dedi
babama söyeyip izin alacağım yani
ama arkadaşıma gidiyoprum dicem babama tabii :)))))
29 ekim cumaya geliyo cuma cmt pazar tatil cuma gidip pazar dönüyorum inşallaahhhhhh
çok mutulyummmm

Son düzenleme:

gözün aydııın. ne güzel sevindim senin adına. umarım çok güzel geçer

sekreteri çirkin bişey seçseydin :roflol: ne kadar kötüyüz yaa delikafadulden
canım bizim de sınırında kıskançlıklarımız var tabii ki boshayallersmile keşana gittik okulunu gördük okulda 1 dk bile elini bırakmadım, özellikle kızların önünden geçerken sarıldım :sm_cool: onur da gülüyo ee napiim ama bitanecik sevgilim var :1closedeyes: :asigim:
inşallah tayinim oraya çıkar da onu oralarda çok yalnız bırakmam
bugün de okula gittim, ''ne giydin''diye soruyo, ''mini eteğimi giydim,üzerine de göğüs dekolteli badimi giydim''dedim , baktım üzülüyo sonra gerçeği söyledim boshayallersmile

yuppi yaşasınnn oleyyyy :teytey: :dance:
ayy nasıl mutlu oldum anlatamam canım yaa :1hug:
1 ay kaldı tam 1 ay sonra sevdiceğinin yanındasın :asigim: hem de tam 3 günnnn :teytey:
biz de keşana gittik canım 9da gidip 3 de geldik; onda bile annem bu ilk ve son olsun dedi alsanaalsanasmile
''gezemediğim mağazalar var onları da bi dahaki gidişimde gezicem'' dedim :dilcikar:
gerçekten de keşan çok güzelmiş,önce çarşıda kaybolduk kafamçokkarıştı ama küçük bi yer olduğu için yollar hep aynı yere çıkıyo kaydirigubbakcemile3
yurdunu gördük,okulunu gördük,kısmetse pazar günü sevgilim yolcu :a015:

sedefonur allah kavuştursun diyelim o zaman. üzülme daha ne güzel günler geçirirsiniz birlikte. bu arada sekreteri gayet tatlı hoş biri. benim kadar güzel olamaz o ayrı yaniiikaydirigubbakcemile3 ama efendi biri nişanlı zaten o yüzden sorun yok.zaten aşkım benden başkasını görmez biliyorum ben:asigim:

sağol canım :Saruboceq:
nişanlı olması iyi o zaman yakında da evlensin bari aklinialirimsmile
şaka bir yana güven güven güven diyorum. bu çok önemli. az önce bi konu okudum; bayanın anlattıklarına göre eşi onu aldatmış gibi duruyor,fakat sonra karşılıklı konuştuklarında işin çok farklı olduğu görülüyor :umursamaz:
ama bayana da hak vermek lazım,etraf öyle kötü ki, insanın aklında soru işaretleri oluşuyor
ama ben de şimdilik güveniyorum sevgilime :asigim:
zaten önemli olan çevresinde güzel kızlar varken bile gözlerinin sadece seni görmesi..

kuşum sen hiç sıkma canını 1.5 -2 saat nedir ki bir şekilde görüşür idare edersiniz
iyi yapmışsın anlamışlardır başının bağlı olduğunu :dilcikar:
eee biz kızlar yeri geldi mi fena kıskanırız
merak etme kuzum yaa onun gözü senden başkasını görmezzzz :kedi:

evet öyle tabiki. güven olmazsa uzaktayken hiç yürümez zaten ilişki. insan şüpheyle yaşayamaz. ben işim gereği bazen erkeklere çok yakın oluyorum. sevgilim de aynı şekilde bayanlara. çok güzel hanımlar oluyor etrafında. güvenilmeyince olmaz yani. paranoyaklaşır insan

inşallahhhh :Saruboceq:
fıstığım siz de kasımda çıkmaya başladınız sanırım boshayallersmile bizim 3 kasım :asigim:
yıldönümlerimize de az kaldııııı :kedi: :asigim:

hımm herkesin işi gereği öyle şeyler olabiliyor canım
mesela benim sevgilim ilk çıktığımız zamanlarda çok kıskanırdı beni,neyse ki onların çok çocukça hareketler olduğunu çok geçmeden anladı a.s sürekli öyle gitseydi ilişkimiz sağlıklı yürümezdi :umursamaz:
çünkü şu an üniversitedeyiz,hadi burda erkek arkadaşlarım olmadı diyelim, ama ilerde elbet erkek meslektaşlarım olucak,gün gelicek onlarla yemek yemek zorunda kalıcam, güven olunca bi sorun çıkmıcak,çünkü güven, anlayışı da beraberinde getiriyor a.s

sorma canım aynı dertten ben de muzdaribim malum şehirler ayrı olunca çok sorun çıkıyor bazen
ama sanırım siz çözmüşsünüz hemen hemen ne güzel boshayallersmile

bizim de 29 kasım kuzum bgün tam 2 yıl 10 ay olduuu :asigim:
o zaman hepimize

3 yılı doldurmuş olucaz demek :asigim: bizim 2 yıllık bi ayrılık sürecimiz olmasa 5 yıl biticekti :umursamaz: ama her şeyde bi hayır vardır, belki o zamanlar çok küçük olduğumuzdan çocukluklarımız fazla olurdu ve birbirimizi yıpratıcaktık CADIARZU
ne hediye almayı düşünüyosun şekerim? ala ala alıncak hediye kalmadı

sorma canım aynı dertten ben de muzdaribim malum şehirler ayrı olunca çok sorun çıkıyor bazen

zamanla alışır canım,sorun yapmaz merak etme boshayallersmile

kızlar bugün ilk kez çeyizim için bir şey aldım :dance: çok mutlu oldum opuyorumnanaktan
2 tane kahvaltı seti aldım; birininkinde çay bardakları var, diğerinde fincanlar var.
sevgilim kahvaltıda fincanla çay içmeyi seviyo, ben de ince belli çay bardağıyla seviyorum. böyle alınca ikimizin de gönlüne göre oldu kaydirigubbakcemile5

her işte bir hayır vardır arkidişimm o zaman tecrübesizdik hepimiz demek ki o zaman olsaymış daha kötü olacakmış geç olsun ama güç olmasın bak şimdi maaşallahnız var kuşummm

kuzum yaa bilmiyorum kii onun ekimin 22 si doğum günü doğumgününde o gittiğinden onu göreceğim güne kada günlük gibi ona notlar yazıyorum onları gün gün kesip bir jutunun içine koyacağım yanına da o gömlek giymeyi çok sever gömlek alayım diyorum çünkü hiç param yok paramın yettiğiyle gömlek alırım artık

yıl dönümüne de saat alacaktım ama saatler pahalı o zaman da parfüm ve deodorant setleri var onlardan alayım diyorum parfüm kullanıyor ve en son bitmişti galiba bilmiyorumkismile
işe gireyim de yazın o zman asıl hediyelerini alırım artık
sen ne alacaksın kuzumm

ay ay ayyyyy .eyizine de başlamış bizimkiiii opuyorumnanaktan
canımmm allah hayırlısıyla güle güle kullanmayı nasip etsin
ne güzel ikinizin de istediği gibi almışsın
o zaman sorun yok kuşummm :asigim:

bu sıkıntılar her ilişkilde oluyor malesef. bizim ilk zamanlar nasıldı anlatamam. bana o kadar çok teklif geliyorduki gerçi hala geliyor ama o zaman felaketti. evimin önünden ayrılmayan bile vardı. o yüzden sürekli denetlemeye çalışıyordu beni haklı olarak. zor atlattık. okul bitince daha rahat oldu her şey

ooo ne güzel. ben bir şey alamıyorum yaa. ben yaparım sen ne istersen diyo ağzımdan beğendiğim bir şeyin adı çıksa hemen bir sürü modelini buluyor ya da kağıt çıkartıp tasarlıyor. çatlak sevgilim yorulmayayım diye uğraşıyorlaelaelaelaelae ben sadece ayrıntılarla uğraşacakmışım ufak tefek şeylerle ve de zevkime göre olanı ona söyleyecekmişim o halledecekmişkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…