- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
oo canım ne güzel şeyler düşünmüşsün öyle opuyorumnanaktanher işte bir hayır vardır arkidişimm o zaman tecrübesizdik hepimiz demek ki o zaman olsaymış daha kötü olacakmış geç olsun ama güç olmasın bak şimdi maaşallahnız var kuşummm
kuzum yaa bilmiyorum kii onun ekimin 22 si doğum günü doğumgününde o gittiğinden onu göreceğim güne kada günlük gibi ona notlar yazıyorum onları gün gün kesip bir jutunun içine koyacağım yanına da o gömlek giymeyi çok sever gömlek alayım diyorum çünkü hiç param yok paramın yettiğiyle gömlek alırım artık
yıl dönümüne de saat alacaktım ama saatler pahalı o zaman da parfüm ve deodorant setleri var onlardan alayım diyorum parfüm kullanıyor ve en son bitmişti galiba bilmiyorumkismile
işe gireyim de yazın o zman asıl hediyelerini alırım artık
sen ne alacaksın kuzumm
benim şu an aklımda hiçbir fikir yok, ama aklıma gelirse buraya yazarım kuşum birbirimizden fikir alırız boshayallersmile
ooo ne güzel. ben bir şey alamıyorum yaa. ben yaparım sen ne istersen diyo ağzımdan beğendiğim bir şeyin adı çıksa hemen bir sürü modelini buluyor ya da kağıt çıkartıp tasarlıyor. çatlak sevgilim yorulmayayım diye uğraşıyorlaelaelaelaelae ben sadece ayrıntılarla uğraşacakmışım ufak tefek şeylerle ve de zevkime göre olanı ona söyleyecekmişim o halledecekmişkaydirigubbakcemile3
oo canım ne güzel işte yaa boshayallersmile
böyle iki kişinin ortak zevki olması ayrı bi güzel :asigim:
ben çeyizimi sevgilimle birlikte almak istiyorum; ama malesef bu her zaman mümkün olmaz. şimdi ikimiz de aynı şehirlerdeyken alalım dedik.ben zaten çok beğenmiştim bunları,ona da danıştım,tam gönlümüze göre oldu. sonuçta tek başıma evlenmiyorum,tek başıma kullanmıcam onları :1closedeyes:
canım sevgilin sana en zevkli işi bırakmış,zaten biz kızlar ayrıntılarla uğraşmayı severiz dimi ama yerimseniben