- 21 Mayıs 2010
- 1.356
- 1
doğru valla ne diim .. ( abartmamak lazım zaten, haklısın
opuyorumnanaktan
mecburen abartmayacaksınız. yoksa büyütüldükçe işin tadı kaçar tartışmalar başlar. dengeyi iyi kurmak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru valla ne diim .. ( abartmamak lazım zaten, haklısın
opuyorumnanaktan
mecburen abartmayacaksınız. yoksa büyütüldükçe işin tadı kaçar tartışmalar başlar. dengeyi iyi kurmak lazım
öyle bir zamanda oldu ki bu tavsiye(
evet. tartışmalar oluyor zaten. gereksiz yere.yok yere.
neyse zamanla herşey.yeni yeni büyüyoruz yaa (
Teşekkürler tekrarr
kızlarr ben anneme söyledim
önce kabul etmedi ama bnm yoğun ısrarlarım sonucuikna oldu gibi
babana söyle dedi
babama söyeyip izin alacağım yani
ama arkadaşıma gidiyoprum dicem babama tabii :)))))
29 ekim cumaya geliyo cuma cmt pazar tatil cuma gidip pazar dönüyorum inşallaahhhhhh
çok mutulyummmm
gözün aydııın. ne güzel sevindim senin adına. umarım çok güzel geçer
sekreteri çirkin bişey seçseydin :roflol: ne kadar kötüyüz yaa delikafaduldene gör yaniii. ben sekreterini kendim seçtim meseladelikafadulden yoksa olmaz dedim. kıskanırım ben çok olmasada azıcık var öyle huylarım. o beni daha çok kıskanır. biraz beğenilirim ben boyum uzun fiziğim düzgün saçlarım uzun ve bakımlıdır. e mini eteklerim straplez badilerim dar pantolonlarım da eksik olmaz elbise gymeye bayılırım kendime bakarım yani güzel görünmeyi seviyorum:kedi: o yüzden aşkım her gün boydan fotomu isterkaydirigubbakcemile3 babası da oğlum kim dedi güzel kız bul diye sana rahat bırak kzı der. hiç umrunda değil aşkımın. böyle seviyomuş benisırnaşık şey
yuppi yaşasınnn oleyyyy :teytey: :dance:kızlarr ben anneme söyledim
önce kabul etmedi ama bnm yoğun ısrarlarım sonucuikna oldu gibi
babana söyle dedi
babama söyeyip izin alacağım yani
ama arkadaşıma gidiyoprum dicem babama tabii :)))))
29 ekim cumaya geliyo cuma cmt pazar tatil cuma gidip pazar dönüyorum inşallaahhhhhh
çok mutulyummmm
sedefonur allah kavuştursun diyelim o zaman. üzülme daha ne güzel günler geçirirsiniz birlikte. bu arada sekreteri gayet tatlı hoş biri. benim kadar güzel olamaz o ayrı yaniiikaydirigubbakcemile3 ama efendi biri nişanlı zaten o yüzden sorun yok.zaten aşkım benden başkasını görmez biliyorum ben:asigim:
sekreteri çirkin bişey seçseydin :roflol: ne kadar kötüyüz yaa delikafadulden
canım bizim de sınırında kıskançlıklarımız var tabii ki boshayallersmile keşana gittik okulunu gördük okulda 1 dk bile elini bırakmadım, özellikle kızların önünden geçerken sarıldım :sm_cool: onur da gülüyo ee napiim ama bitanecik sevgilim var :1closedeyes: :asigim:
inşallah tayinim oraya çıkar da onu oralarda çok yalnız bırakmam
bugün de okula gittim, ''ne giydin''diye soruyo, ''mini eteğimi giydim,üzerine de göğüs dekolteli badimi giydim''dedim , baktım üzülüyo sonra gerçeği söyledim boshayallersmile
yuppi yaşasınnn oleyyyy :teytey: :dance:
ayy nasıl mutlu oldum anlatamam canım yaa :1hug:
1 ay kaldı tam 1 ay sonra sevdiceğinin yanındasın :asigim: hem de tam 3 günnnn :teytey:
biz de keşana gittik canım 9da gidip 3 de geldik; onda bile annem bu ilk ve son olsun dedi alsanaalsanasmile
''gezemediğim mağazalar var onları da bi dahaki gidişimde gezicem'' dedim :dilcikar:
gerçekten de keşan çok güzelmiş,önce çarşıda kaybolduk kafamçokkarıştı ama küçük bi yer olduğu için yollar hep aynı yere çıkıyo kaydirigubbakcemile3
yurdunu gördük,okulunu gördük,kısmetse pazar günü sevgilim yolcu :a015:
sağol canım :Saruboceq:
nişanlı olması iyi o zaman yakında da evlensin bari aklinialirimsmile
şaka bir yana güven güven güven diyorum. bu çok önemli. az önce bi konu okudum; bayanın anlattıklarına göre eşi onu aldatmış gibi duruyor,fakat sonra karşılıklı konuştuklarında işin çok farklı olduğu görülüyor :umursamaz:
ama bayana da hak vermek lazım,etraf öyle kötü ki, insanın aklında soru işaretleri oluşuyor
ama ben de şimdilik güveniyorum sevgilime :asigim:
zaten önemli olan çevresinde güzel kızlar varken bile gözlerinin sadece seni görmesi..
inşallahhhh :Saruboceq:kuşum sen hiç sıkma canını 1.5 -2 saat nedir ki bir şekilde görüşür idare edersiniz
iyi yapmışsın anlamışlardır başının bağlı olduğunu :dilcikar:
eee biz kızlar yeri geldi mi fena kıskanırız
merak etme kuzum yaa onun gözü senden başkasını görmezzzz :kedi:
hımm herkesin işi gereği öyle şeyler olabiliyor canımevet öyle tabiki. güven olmazsa uzaktayken hiç yürümez zaten ilişki. insan şüpheyle yaşayamaz. ben işim gereği bazen erkeklere çok yakın oluyorum. sevgilim de aynı şekilde bayanlara. çok güzel hanımlar oluyor etrafında. güvenilmeyince olmaz yani. paranoyaklaşır insan
inşallahhhh :Saruboceq:
fıstığım siz de kasımda çıkmaya başladınız sanırım boshayallersmile bizim 3 kasım :asigim:
yıldönümlerimize de az kaldııııı :kedi: :asigim:
bizim de 29 kasım kuzum bgün tam 2 yıl 10 ay olduuu :asigim:
o zaman hepimize
evet öyle tabiki. güven olmazsa uzaktayken hiç yürümez zaten ilişki. insan şüpheyle yaşayamaz. ben işim gereği bazen erkeklere çok yakın oluyorum. sevgilim de aynı şekilde bayanlara. çok güzel hanımlar oluyor etrafında. güvenilmeyince olmaz yani. paranoyaklaşır insan
bizim de 29 kasım kuzum bgün tam 2 yıl 10 ay olduuu :asigim:
o zaman hepimize
sorma canım aynı dertten ben de muzdaribim malum şehirler ayrı olunca çok sorun çıkıyor bazen
ama sanırım siz çözmüşsünüz hemen hemen ne güzel boshayallersmile
3 yılı doldurmuş olucaz demek :asigim: bizim 2 yıllık bi ayrılık sürecimiz olmasa 5 yıl biticekti :umursamaz: ama her şeyde bi hayır vardır, belki o zamanlar çok küçük olduğumuzdan çocukluklarımız fazla olurdu ve birbirimizi yıpratıcaktık CADIARZU
ne hediye almayı düşünüyosun şekerim? ala ala alıncak hediye kalmadı
zamanla alışır canım,sorun yapmaz merak etme boshayallersmile
kızlar bugün ilk kez çeyizim için bir şey aldım :dance: çok mutlu oldum opuyorumnanaktan
2 tane kahvaltı seti aldım; birininkinde çay bardakları var, diğerinde fincanlar var.
sevgilim kahvaltıda fincanla çay içmeyi seviyo, ben de ince belli çay bardağıyla seviyorum. böyle alınca ikimizin de gönlüne göre oldu kaydirigubbakcemile5
sorma canım aynı dertten ben de muzdaribim malum şehirler ayrı olunca çok sorun çıkıyor bazen
ama sanırım siz çözmüşsünüz hemen hemen ne güzel boshayallersmile
kızlar bugün ilk kez çeyizim için bir şey aldım :dance: çok mutlu oldum opuyorumnanaktan
2 tane kahvaltı seti aldım; birininkinde çay bardakları var, diğerinde fincanlar var.
sevgilim kahvaltıda fincanla çay içmeyi seviyo, ben de ince belli çay bardağıyla seviyorum. böyle alınca ikimizin de gönlüne göre oldu kaydirigubbakcemile5