Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

öyle düşünme ama. bunlar çok güzel. eminim ilerde daha güzellerini yaşayacaksınız. bizimde çok kısıtlıydı görüşmelerimiz. yeni yeni aştık. idare etmek gerekiyor. o yüzden iyi tarafından bakmaya çalış canım. ben sevgilimin naıl yediğini anlatmayayım hiç. kendisi 190 boyunda. gücünü anlatmak dahi istemiyorum. spor yaptığı için ve benim gbi o da kilo almadığı için sürekli yiyo yani.spor sonrası bişeyler yemeye de bayılıyor. hiç bişeye hayır demez. ben yemeyince de kıyamet kopar eliyle yedirir zorlakaydirigubbakcemile3

doğru söylüyosun canım yaa geçicek bu günler biliyorum a.s
zor olucak ama geçicek senağlama
çoğu gitti azı kaldı diye düşünüyorum
hem her haftasonu buluşucaz ve birbirimize çok özlersek,o haftaiçi de gelebilir,çünkü arada 1.30 saatlik yol var :eek:
siz şimdi aynı şehirlerde mi çalışıyosunuz canım?

yok be tatlım nerdee. o ingilterede. ama okul sıkıntısı yok. ikimzde iki iş yapıyoduk. bir işi bıraktık. daha rahat oldu böyle. bi de artık tek tabancayız ailelerden bağımsız olduğumuz için o gelip bende kalabiliyor. ben gidip onda kalabiliyorum. artık hesap verme yaşını geçtik yani. daha doğrusu o geçmişti zaten de bende geçtim. o benden iki yaş büyük e bi de erkek o yüzden o daha rahat ayrı bi hayat kurdu

yok be tatlım nerdee. o ingilterede. ama okul sıkıntısı yok. ikimzde iki iş yapıyoduk. bir işi bıraktık. daha rahat oldu böyle. bi de artık tek tabancayız ailelerden bağımsız olduğumuz için o gelip bende kalabiliyor. ben gidip onda kalabiliyorum. artık hesap verme yaşını geçtik yani. daha doğrusu o geçmişti zaten de bende geçtim. o benden iki yaş büyük e bi de erkek o yüzden o daha rahat ayrı bi hayat kurdu

ne güzel canım. farklı yerlerde olmanız size engel olmamış,çünkü rahat olmanız size çok büyük bi avantaj
mesela bizim aramızda 1.30 saatlik mesafe var. ama benim onun yanına sabah gidip akşam gelmem bile sorun olabiliyo. ailelerimiz birbirini tanıyo, fakat yine de rahat olamıyoruz. elimizde imkan varken kullanamamak çok kötü. belki ilerde rahat olmamıza izin vericekler ama o zaman da birbirimizden çok uzakta olabiliriz. ikimizin işi de çok farklı olucak çünkü

ne güzel kızlar seviniyorum sizin adnıza
şu an durumlar en köt ü giden benimdir herhalde
barışırız bugün ama ben onu göremiyorum ki çok özledim
nasıl giderimoraya kadar
annemden izin istesem ekim 22 de doğumgünü aşkımın
izin verirmi ki
ben yurtta faalan kalırım bilmiyorumkismile

İnşallah kavuşursunuz sevgilinize bende öğrenciyken çıkmaya başladım 8 sene çıktık şimdi evliyiz 4 senelik ve hamileyim bakalım sağlıkla devam ederse mekan uzak olsada olduktan sonra oluyor işte size hayatta başarılar ve mutluluklar

ne güzel canım. farklı yerlerde olmanız size engel olmamış,çünkü rahat olmanız size çok büyük bi avantaj
mesela bizim aramızda 1.30 saatlik mesafe var. ama benim onun yanına sabah gidip akşam gelmem bile sorun olabiliyo. ailelerimiz birbirini tanıyo, fakat yine de rahat olamıyoruz. elimizde imkan varken kullanamamak çok kötü. belki ilerde rahat olmamıza izin vericekler ama o zaman da birbirimizden çok uzakta olabiliriz. ikimizin işi de çok farklı olucak çünkü

canım eminim sizinde zamanla olacak herşey. yaş durumu da etkiliyor bunu tabiki. ilerde herşey daha yerli yerinde olacak. sevginiz devam ettiği sürece herşey olur

nasıl giderimoraya kadar
izin verirmi ki

bi şansını dene belki alabilirsin izin

bi şansını dene belki alabilirsin izin

inşalah canım yaaa
hiç sanmıyorum ben ama şansımı deneyeceğim
bir gün bile yeter bana ama bilet fiyatları da maaşallah yani akannehir
11 saatlik yol nasıl gidilir bilmiyorum
cumadan çıksam pazar dönsem allahım nolur izin versin yaa kafamçokkarıştı
kızlar sizce çok imkansız birşey mii bilmiyorumkismile

inşalah canım yaaa
hiç sanmıyorum ben ama şansımı deneyeceğim
bir gün bile yeter bana ama bilet fiyatları da maaşallah yani akannehir
11 saatlik yol nasıl gidilir bilmiyorum
cumadan çıksam pazar dönsem allahım nolur izin versin yaa kafamçokkarıştı
kızlar sizce çok imkansız birşey mii bilmiyorumkismile

tatlım bana göre değil. ama sonuçta yaşamlar farklı aileler faklı. sen yinede bi ısrarda bulun

nasıl giderimoraya kadar
izin verirmi ki
benim de yarınki keşan yolculuğu için izin almam gerekiyo eyvahedigeldismile
annemin en mutlu halini bekliyorum :KK1:
kuşum bi denicez şansımızı inşallah izin verirler :Saruboceq:

İnşallah kavuşursunuz sevgilinize bende öğrenciyken çıkmaya başladım 8 sene çıktık şimdi evliyiz 4 senelik ve hamileyim bakalım sağlıkla devam ederse mekan uzak olsada olduktan sonra oluyor işte size hayatta başarılar ve mutluluklar
çoookkk güzeelllll :asigim::nazar:
darısı başıma :Saruboceq:

canım eminim sizinde zamanla olacak herşey. yaş durumu da etkiliyor bunu tabiki. ilerde herşey daha yerli yerinde olacak. sevginiz devam ettiği sürece herşey olur
evet canım 19 yaşındayız sevgilimle. şu 20 li yaşlara girsek eminim daha güzel olucak boshayallersmile inşallah :Saruboceq:

olur olur merak etmeyin. ben 24e giriyorum. aşkım 26 yaşına girdi kısa zaman önce. zamanla oluyor yani. birazda ekonomik özgürlükle alakalı bu durum. maddi olarak bir şeyler yapamadıkça büyümüş olunmuyor aile gözünde aslında

havingzl aynı dediğin gibi oldu
annemden izin istedim,hemen başladı ''durun bakalım,önce meslek sahibi olun,kendi paranızı kazanmaya başlayın,ondan sonra birbirinize gidersiniz''dedi :umursamaz:
babama sordum, o izin verdi :lepi:
he he şimdi beni kimse tutamaz
yarın bitaneciğimle keşan yolcusuyuz :eek:
bayan1903 darısı başına :1rolleyes:

annemden izin istedim,hemen başladı ''durun bakalım,önce meslek sahibi olun,kendi paranızı kazanmaya başlayın,ondan sonra birbirinize gidersiniz''dedi :umursamaz:

eee biliyorum ben bu işleri. yeğenlerimi ben büyütüyorum çözdüm bunları:lepi:
ne güzel birlikte yolculuk yapacaksınız. biz çok severiz birlikte yolculuk yapmayı. geçen hafta izmire gitmiştik mesela arkadaşımızın düğününe. çok güzel bi gündü. gözün aydın canımkaydirigubbakcemile5

eee biliyorum ben bu işleri. yeğenlerimi ben büyütüyorum çözdüm bunları:lepi:
ne güzel birlikte yolculuk yapacaksınız. biz çok severiz birlikte yolculuk yapmayı. geçen hafta izmire gitmiştik mesela arkadaşımızın düğününe. çok güzel bi gündü. gözün aydın canımkaydirigubbakcemile5

aa ne güzel canım boshayallersmile inşallah ilerde sevgilimle uzun yolculuklar da yaparız boshayallersmile ama ben buna bile razıydım
bu ilk yolculuğumuz olucak
ilk yemek,ilk kahvaltı derken,şimdi de ilk yolculuk.. çok heyecanlı geliyo bana bunlar :asigim:
hem göreyim kalacağı, okuyacağı yeri :1closedeyes:

aa ne güzel canım boshayallersmile inşallah ilerde sevgilimle uzun yolculuklar da yaparız boshayallersmile ama ben buna bile razıydım
bu ilk yolculuğumuz olucak
ilk yemek,ilk kahvaltı derken,şimdi de ilk yolculuk.. çok heyecanlı geliyo bana bunlar :asigim:
hem göreyim kalacağı, okuyacağı yeri :1closedeyes:

e gör yaniii. ben sekreterini kendim seçtim meseladelikafadulden yoksa olmaz dedim. kıskanırım ben çok olmasada azıcık var öyle huylarım. o beni daha çok kıskanır. biraz beğenilirim ben boyum uzun fiziğim düzgün saçlarım uzun ve bakımlıdır. e mini eteklerim straplez badilerim dar pantolonlarım da eksik olmaz elbise gymeye bayılırım kendime bakarım yani güzel görünmeyi seviyorum:kedi: o yüzden aşkım her gün boydan fotomu isterkaydirigubbakcemile3 babası da oğlum kim dedi güzel kız bul diye sana rahat bırak kzı der. hiç umrunda değil aşkımın. böyle seviyomuş benisırnaşık şey

ay kuşummmm çok sevindim vallahiii
darısı başımaa
dur sana gelişmeleri aktariciiimmmmm :jeyyar:

X