canım ne için gidiyor sevgilin?
kızlar biz de geyik sohbeti bölümüne bir başlık açıp orada mı şafak sayıp sohbet etsek kaydirigubbakcemile3
iyi olmaz mı sizce de :kedi:
canım benim en azından 1 yıl ayrısınız ya daha fazla olsaydı,1 yıl sonra kavuşucaksınız inşallah :Saruboceq:Bende sevgilimle farklı şehirlerden olanlardanım.Bir yıl Bitliste okudu bende Bitliste okuyorum hala.O yazın polis olarak İstanbula atandı ben hala buradayım ve bir yılım var mezun olmama ve atanmama.Bir yıl heç görüşemeycezz ne izni var ne de yerler yakın buna şükür ama varlığı yetiyoo=(=(
üstelik ikimiz de ders çalışmaktan şu 4 günde belki 1 ya da 2 kez görüşebilcez.
ben aşkıma hasret ölücem galiba
sedefffffffff kuşum sen ne zmana geldinnn opuyorumnanaktan
özlettin kız kendini
anlaşılan bayram harika geçmiş heeee :asigim:
bizim de süperdi vallahi şu an hasretliğe devam ama :gitme:
yaa konumuzu geyik sohbetine falan taşıtalım vallahaa :sm_cool:
kuşumm çok özledim ben de seni :1hug:
şimdi çıkıcaz biraz onurla
akşama konuşuruz kaydirigubbakcemile5
anneannem hastaydı lüleburgaza gittik,ondan kkya giremedim hiç
bayramın 3.günü süperdi evet aklinialirimsmile
konuyu nasıl taşıtıyoruz acaba bilmiyorumkismile
sağol canım benimeditörlerden birine zel mesaj atarsak olur herhalde
tamam tatlım akşam konuşuruz
bu arada geçmiş olsun canım önemli birşey değildir umarım
öpüyorum sen, akşama görüşürüz kuşum a.s.
sağol havingzl opuyorumnanaktansedefonur ne güzel bi gün olmuş öyle sevindim senin adına. allah muhabbetinizi arttırsın canım
çok zor :a015: haftaya gidiyor :gitme:Biz de farklı illerdeyiz. Ne kadar zor olduğunu yaklaşık bir senedir iyi biliyorum.... :/
En şanslı suan benim sanirim bu topikde hem ayni memleketteyiz hemde ayni yerde okuduk simdi de benim bir senem kaldi benim ki beni yanlız bırakmamak icin benle gelip orda çalışacak :) :) mutluyum yani okulum açıldı gerci hala gidemedik biz
kızlaaaaaarrr cumartesi günü sevgilim bizim eve kahvaltıya geliyo :dance:
oooooooooooooh süpermiş. bizim de cumartesi yemek var. sevgilim babası ve dedesi gelecek. yemeklerimi özlemişler:kedi:
ayy ne güzelllll cokacimcoook
ne yemekler yapıcaksın marifetli arkadaşım opuyorumnanaktan
inşallah yarın hava güzel olur da balkonda kahvaltı ederiz
bu arada sevgilimle pazartesi birlikte keşana gidebiliriz :dance: çünkü ilk hafta pek ders olmadığı için,ilk gün yurda para vermeye gidicekmiş,sonra da okulu görüp dönücekmiş.günübirlik olduğu için ben de onunla gitmek istiyorummm
hımm ne güzel. git tabi birlikte zaman geçirmiş olursunuz. ayy bilmiyorumkiii. zeytinyağlı yaprak sarma yaptım aşkım çok seviyo diye. ama bakalım yarın düşünüp hazırlayacağım artık diğerlerini. son ana kadar sürekli yaparım bişeyler böyle. iyiki hızlı yemek yapıyorum yoksa kalırım ortada boş boşkaydirigubbakcemile3