Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

kızlar biz de geyik sohbeti bölümüne bir başlık açıp orada mı şafak sayıp sohbet etsek kaydirigubbakcemile3
iyi olmaz mı sizce de :kedi:

kızlaaaarrrr sevgilim bayramın 3. günü geldi
hemen başlıyorum anlatmaya :hulya:
öncelikle gelirken baklava getirmiş onu verdi
sonra babamın,annemin elini öptü beni de yanaklarımdan öptü hepimizin bayramını kutladı
daha sonra odaya geçtik, televizyona çok yakın bi yere oturmuş babam da rahat ol şu tarafa otur istersen dedi,o da ''o zaman da x teyzeme arkamı dönmüş gibi olucam'' dedi. o zaman annemin kalbini fethetmiş oldu zaten :lepi:
nasılsın,iyi misin faslı baya uzun sürdü,çünkü babam sevgilimin dayılarını da tanıyo,onları da sordu boshayallersmile
daha sonra babamla maç muhabbetine girdiler.babam fbli sevgilim gsli ama çok şükür tartışma havasında bi sohbetleri olmadı, maşallah diyeyim
ailem sevgilimin bize geldiğinden haberdar olup olmadığını sordu,çünkü öyle gizli saklı işler olmasını sevmezler
haberleri varmış,onlar da beni çağırmışlar.ailem kararı bana bıraktı,ben de bi dahaki bayrama düşünürüz dedim :kedi: eyvahedigeldismile
bu arada ben arada mutfağa gidip geliyodum,o sırada babam ''karabiberim getir de artık bişeyler yiyelim acıktık,hem tatlı yiyip tatlı konuşalım''dedi
ben çayı koyarken,babam da sevgilime bana neden karabiber dediğini açıkladı
sonra ben servis yaptım zemuszemus çay yanına da börek, çörek, sarma, kek, patates salatası, kurabiye yapmıştık. babamla sevgilim silip süpürdüler tabaklarını cokacimcoook
daha sonra sevgilimin getirdiği baklavalardan da koydum,onları da yediler,erkekler ne kadar iştahlı
sonra babam sevgilime dedi ki '' sen keşandayken gözün arkada kalmasın,sedefin her zaman takipçisiyim,merak etme sakın''dedi sevgilim de bunun üstüne bi ohh çekti,rahatladım dedi :dance:
annem fotoğraf albümlerimizi çıkardı, hep birlikte eskiye döndük boshayallersmile sevgilim de en rezil fotoğraflarımı bile görmüş oldu ama :kedi:
ertesi gün oy atılcaktı ya kızlar, onun muhabbeti geçti. babam dedi ki ''seni sorguluyoruz sanma ama görüşünü yine de merak ediyoruz''dedi
sevgilimin görüşü de bizim aileninkiyle ters kafamçokkarıştı
söyledi şöyle şöyle diye
babam da nedenini sordu
o da bi gerekçe söyledi
babam da ''tamam,herkesin görüşüne saygı duyarız,ama sen de saygı duymalısın bizimkine,hiçbir şekilde zorlama istemiyorum''dedi :1closedeyes:
sevgilim de ''öyle bişeyin asla olmıcağını''dile getirdi a.s
bu konuda bi pürüz oluşabilir diyodum ki çok şükür bi sorun çıkmadı
babamın işi vardı, 2 saat sonra özür dileyerek gitmek zorunda kaldı
annemle zaten kanki gibiler olumunekankayizsmile babam gidince sevgilim daha da rahatladı annemle bütün sırlarını anlattılar birbirilerine özlemişler birbirlerini
babamdan birazcık çekiniyomuş,ee olcak o kadar :1closedeyes: çok fazla rahat olsa işin cıvığı çıkar zaten a.s
sonra biz sevgilimle odama geçtik,bilgisayarıma bi oyun yüklicekti,onu yaptı.
aldığı hediyeleri ve güllerin odamda kurularını görünce duygulandı
sonra sevgilim ''salona geçelim x teyzemi yalnız bırakmayalım''dedi alkisalkisalkis
en başta yapıcağım şeyi en sona bırakmışım kaydirigubbakcemile3 bayram şekeri vermeyi unutmuşum ohaoldumsmile
sevgilimin de en sevdiği çikolatalardan.. ama ayıp olmasın diye bi tane aldı sanırım eminim içi gitmiştir
çok güzel bi gündü kızlar boshayallersmile çok eğlendik,güldük yedik içtik,tatlı tatlı konuştuk
daha ayrıntılar aklıma gelirse anlatırım canlarım opuyorumnanaktan

aslında bu konumuzu geyik sohbeti bölümüne taşısınlar oradan konuşmalarımıza devam edelim a.s

canım benim en azından 1 yıl ayrısınız ya daha fazla olsaydı,1 yıl sonra kavuşucaksınız inşallah :Saruboceq:
üstelik ikimiz de ders çalışmaktan şu 4 günde belki 1 ya da 2 kez görüşebilcez.
ben aşkıma hasret ölücem galiba

ablam hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan
ne kadar kalıcak hakkaride, inşallah hasretlik çabuk geçer :Saruboceq:

sedefffffffff kuşum sen ne zmana geldinnn opuyorumnanaktan
özlettin kız kendini
anlaşılan bayram harika geçmiş heeee :asigim:
bizim de süperdi vallahi şu an hasretliğe devam ama :gitme:
yaa konumuzu geyik sohbetine falan taşıtalım vallahaa :sm_cool:

kuşumm çok özledim ben de seni :1hug:
şimdi çıkıcaz biraz onurla
akşama konuşuruz kaydirigubbakcemile5
anneannem hastaydı lüleburgaza gittik,ondan kkya giremedim hiç
bayramın 3.günü süperdi evet aklinialirimsmile
konuyu nasıl taşıtıyoruz acaba bilmiyorumkismile

editörlerden birine zel mesaj atarsak olur herhalde
tamam tatlım akşam konuşuruz
bu arada geçmiş olsun canım önemli birşey değildir umarım
öpüyorum sen, akşama görüşürüz kuşum a.s.

sedefonur ne güzel bi gün olmuş öyle sevindim senin adına. allah muhabbetinizi arttırsın canım

Biz de farklı illerdeyiz. Ne kadar zor olduğunu yaklaşık bir senedir iyi biliyorum.... :/

editörlerden birine zel mesaj atarsak olur herhalde
tamam tatlım akşam konuşuruz
bu arada geçmiş olsun canım önemli birşey değildir umarım
öpüyorum sen, akşama görüşürüz kuşum a.s.
sağol canım benim
önemli bişey değil,şimdi iyi allaha şükür

sedefonur ne güzel bi gün olmuş öyle sevindim senin adına. allah muhabbetinizi arttırsın canım
sağol havingzl opuyorumnanaktan
sizin bayramınız da harika geçmiş
süper hediyeler almışsın,kendi emeğinin olması da çok anlam katmış boshayallersmile

Biz de farklı illerdeyiz. Ne kadar zor olduğunu yaklaşık bir senedir iyi biliyorum.... :/
çok zor :a015: haftaya gidiyor :gitme:

En şanslı suan benim sanirim bu topikde hem ayni memleketteyiz hemde ayni yerde okuduk simdi de benim bir senem kaldi benim ki beni yanlız bırakmamak icin benle gelip orda çalışacak :) :) mutluyum yani okulum açıldı gerci hala gidemedik biz

gerçekten şanslıymışsın canım
hem bak sevgilin de yalnız bırakmamış seni :1hug:
okulun bitince de yine aynı yerlerde çalışırsınız inşallah :Saruboceq:

oooooooooooooh süpermiş. bizim de cumartesi yemek var. sevgilim babası ve dedesi gelecek. yemeklerimi özlemişler:kedi:

ayy ne güzelllll cokacimcoook
ne yemekler yapıcaksın marifetli arkadaşım opuyorumnanaktan
inşallah yarın hava güzel olur da balkonda kahvaltı ederiz
bu arada sevgilimle pazartesi birlikte keşana gidebiliriz :dance: çünkü ilk hafta pek ders olmadığı için,ilk gün yurda para vermeye gidicekmiş,sonra da okulu görüp dönücekmiş.günübirlik olduğu için ben de onunla gitmek istiyorummm

hımm ne güzel. git tabi birlikte zaman geçirmiş olursunuz. ayy bilmiyorumkiii. zeytinyağlı yaprak sarma yaptım aşkım çok seviyo diye. ama bakalım yarın düşünüp hazırlayacağım artık diğerlerini. son ana kadar sürekli yaparım bişeyler böyle. iyiki hızlı yemek yapıyorum yoksa kalırım ortada boş boşkaydirigubbakcemile3

canım nasıl geçti yemeğiniz, sarmaları mideye indirdiniz mi cokacimcoook
bizim kahvaltımız harikaydı zemuszemus benim sevgilim çok yer zaten ve özellikle kahvaltıya çok önem verir. o yüzden hiç çekinmedi bol bol yedi böylece daha samimi ve rahat olduk hepimiz :1rolleyes:
ama birazcık uykucu olduğumdan sabah ona kapıyı pijamalarla açmak zorunda kaldım ohaoldumsmile
kızlar aynı evde kahvaltı etmek,yemek yemek.. o kadar güzel şeyler ki
kahvaltıdan sonra odamda biraz nfs oynadık,aynı ortamda,ortak bir şeyler yapmak kadar güzel bir şey yok
öğleden sonra da gece yarısına kadar beraberdik :asigim: akşam yemeğimizi de birlikte yedik
aahh ahh çok özlicem böyle tüm gün beraber olduğumuz günleri :a015:
bi daha kim bilir ne zaman.. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…