Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

askım daha önceden manisada kalıyordu ama şimdi izmire geldi o manisaya gidince bi kac gün kalıyor okadar özlüyorumki yaa onu görünce yüreğim cıkcakmıs gibi oluyor bende aradada olsa sevgilimle farklı sehirlerde oluyoruz askerliğini bekledim bi bucuk senemiz hep ayrı sehirlerdeydik cok zor gercekten askerlik bi yana farklı sehirlerde olmak varyaa nasıl oluyor insan Allah hepimize yardımcımız oldun benden cok tabiki size

profilimden konuma bak istersen canım uzun hikaye :gitme:
zaten ilk konumdu... bilmiyorumkismile

canım bence öyle sıkıntılar olabilir. biliyosun internet bu yani. herşey olabilir. bulunduğu yerde de internet yoksa o kadar kuşku yapma. ilerde de görürsen bişey o zaman sorun var dersin. bence şu an bir sıkıntı yok. hatta sevgilinin haklı olma ihtimali yüksek

canım bence öyle sıkıntılar olabilir. biliyosun internet bu yani. herşey olabilir. bulunduğu yerde de internet yoksa o kadar kuşku yapma. ilerde de görürsen bişey o zaman sorun var dersin. bence şu an bir sıkıntı yok. hatta sevgilinin haklı olma ihtimali yüksek

canım bende öyle düşünüyordum ama sayfadaki yorumlarada bakarsan,kızlar beni iyice pimpiriklendirdi :sinifsinif:
cumartesi günü yanıma gelecek,o zaman daha ayrıntılı konuşacağım bu konuyu :mymeka:

Hoşbulduk...Malesef bizi ayıracak bu okul yıne...Gitmesine çok az kaldı sevgilimin:KK43:bu tatil neden bu kadar erken bitiyor?yada onun yanındayken zaman su gibi akarken onun yukluğunda zaman geçmek bilmiyor:KK43:

katılıyorum:çok üzgünüm: 3 4 gün sonra gidicek çok moralim bozuk kızlar gitmesin diye yalvarıyorum resmenmafoldumben

kızlar benim sevgilim de pazar günü gidiyor ve ne kadar kalıcağı belli değil.
4 ay hiç göremeyebilirim onu :KK43:
hiç daha önce böyle bişi yaşamadım
hiç bi ilişkimde
hele hiç birini onun kadar sevmedim annemi ablamı bile.
üstelik çok çalkantılı bi yere gidiyor hakkariye.
hem endişeliyim hem elim kolum bağlı
bakmaya kıyamadığım bebeğimi her an bişey olur korkusuyla delireceğim bi yere gönderiyorum
nası dayanıcam??
siz nası dayanıyorsunuz?
düşündükçe gözlerim doluyor ya.
bugün sırf ayrılma sırasında daha kötü oluruz diye çat diye yarın fln mı gitsem dedi kalbime iniyordu.
yardım edin bana acı çekiyorum resmen.
onla ayrılırken ağlamıcağıma söz verdim ama şimdi bile ağlıyorum of

hiç bi ilişkimde
bakmaya kıyamadığım bebeğimi her an bişey olur korkusuyla delireceğim bi yere gönderiyorum
nası dayanıcam??
siz nası dayanıyorsunuz?
bugün sırf ayrılma sırasında daha kötü oluruz diye çat diye yarın fln mı gitsem dedi kalbime iniyordu.

canım bunlar çok zor şeyler. insanın içine işliyor hatta ama dayanmaktan başka çare yok. sen kötü oldukça o da daha kötü olacak. birbirinize destek olmalısınız

katılıyorum:çok üzgünüm: 3 4 gün sonra gidicek çok moralim bozuk kızlar gitmesin diye yalvarıyorum resmenmafoldumben

Aynen gitme diyorum,bazen okulu bırak bile diyorum sonra geleceğimiz diyorum vazgeçiyorum...Off çok zor çoookk

hiç bi ilişkimde
nası dayanıcam??
siz nası dayanıyorsunuz?

Geçen sene sevgilimin ankaraya gitceği gün(o sabah yola çıkcak onun gecesi)telefonda konuşuyoruz kendimi tutamadım hıçkırıklara boğuldum konuşamadım çok kötü oldum ve her gidişinde ben ağladım...Gerçekten çok zor ama ona mümkün olduğu kadar destek çıktım Ankara'ya alışması için çünkü onun işi benden çok daha zordu.Ben kendi düzenimde kendi evimde yaşarken sadece onun özlemine dayanmaya çalışıyordum oysa hem yeni bir hayata adapte olmaya çalışıyor hemde benim özlemimle kavruluyordu..Sen destek çık ona Hakkari'ye adapte olmasına yardımcı ol unutma onun işi senden çok daha zor!!!

Geçen sene sevgilimin ankaraya gitceği gün(o sabah yola çıkcak onun gecesi)telefonda konuşuyoruz kendimi tutamadım hıçkırıklara boğuldum konuşamadım çok kötü oldum ve her gidişinde ben ağladım...Gerçekten çok zor ama ona mümkün olduğu kadar destek çıktım Ankara'ya alışması için çünkü onun işi benden çok daha zordu.Ben kendi düzenimde kendi evimde yaşarken sadece onun özlemine dayanmaya çalışıyordum oysa hem yeni bir hayata adapte olmaya çalışıyor hemde benim özlemimle kavruluyordu..Sen destek çık ona Hakkari'ye adapte olmasına yardımcı ol unutma onun işi senden çok daha zor!!!

haklısın canım. benim ona destek olmam lazımken o bana üzülme bak eninde sonunda gelicem kendime dikkat edicem söz. diye sözler veriyor.
ama ben de rol yapıcam en azından yüzüne karşı artık. üzülmüyormuşum gibi yapıcam ki o daha da kötü olmasın diye.
bu yüzden bugün bi günlük tutmaya başladım. aşkımla uzakken onu her özlediğimde her kötü hissettiğimde oraya sığınıcam içimi dökücem oraya.
kimbilir belki bu günlüklerim arka arkaya dizilir ve bi gün aşkıma hediye ederim.
kimbilir ilerde kitap bile basılır onlardan bigün siz de okursunuz :)

haklısın canım. benim ona destek olmam lazımken o bana üzülme bak eninde sonunda gelicem kendime dikkat edicem söz. diye sözler veriyor.
ama ben de rol yapıcam en azından yüzüne karşı artık. üzülmüyormuşum gibi yapıcam ki o daha da kötü olmasın diye.
bu yüzden bugün bi günlük tutmaya başladım. aşkımla uzakken onu her özlediğimde her kötü hissettiğimde oraya sığınıcam içimi dökücem oraya.
kimbilir belki bu günlüklerim arka arkaya dizilir ve bi gün aşkıma hediye ederim.
kimbilir ilerde kitap bile basılır onlardan bigün siz de okursunuz :)

Çok güzel bir fikir kendi el yazınla yaz içinden gelenleri,yüreğinden dökülenleri...Bundan güzel hediye olur mu?şutarafagitti

Bende sevgilimle farklı şehirlerden olanlardanım.Bir yıl Bitliste okudu bende Bitliste okuyorum hala.O yazın polis olarak İstanbula atandı ben hala buradayım ve bir yılım var mezun olmama ve atanmama.Bir yıl heç görüşemeycezz ne izni var ne de yerler yakın buna şükür ama varlığı yetiyoo=(=(

Bende sevgilimle farklı şehirlerden olanlardanım.Bir yıl Bitliste okudu bende Bitliste okuyorum hala.O yazın polis olarak İstanbula atandı ben hala buradayım ve bir yılım var mezun olmama ve atanmama.Bir yıl heç görüşemeycezz ne izni var ne de yerler yakın buna şükür ama varlığı yetiyoo=(=(

hoşgeldin sende canım. evet varlığı da yeter doğru söylüyosun

üstelik ikimiz de ders çalışmaktan şu 4 günde belki 1 ya da 2 kez görüşebilcez.
ben aşkıma hasret ölücem galiba :KK43:

hiç bi ilişkimde
nası dayanıcam??
siz nası dayanıyorsunuz?

canım ne için gidiyor sevgilin?

X