Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
Zayıflayınca onlardan daha genç ve güzel oluyoruz, kıskanıyorlar gelme bu oyunlara

Çorabını yanlış eşleştirmişim beyfendinin Ee gözün körmüydü be adam

Bizim için olay aramaya gerek yok anında kıyafetten başlayıp bunu mu okuyorsundan çıkabiliyoruz.6 yıllık evliyiz biz bile kendi halimize gülüyoruz

valla ya hiç yayla evli ikizler burcusuna denk gelmemistim böyle çok güzel oldu
Ben de varım eşim yay ben ikizler geçinip gidiyoruz , eşim çok komik biridir bir de şeytan tüyü var girdiği ortamda dikkat çeker.Sizinkiler de böyle mi merak ettim doğrusu.Değişik bir burç yay , kötü değil ana yaşaması zor.Gerçi ikizler de öyledir.

Adamı uyandırmak için bir ton çaba sarfederken 'keess bir buçuk yağlı olsun' deyip arkasını dönüp uyuması
İşte o anlarda boğazına yapışasım geliyor bazen çok ciddi birşey söylerken yine o cümleyi söyleyince delleniyorum artık ağzından kaçırınca bağıracağımı bildiği için kollarımı tutup özür özür demeye başlıyor

Benim arkadaş grubumda bir yere gideriz.Eşim onları tanımadığı için acaba çekingenlik olur mu diye düşünürüm.Aksine o benden fazla konuşur ve sanki o anların arkadaşı ben değilim:)Bu her ortamda öyle ben hemen kaynaşamıyorum o yaşlı,genç herkesle uyum içinde koyu muhabbetlerde:)

benimkini de çok severler. icimden diyorum asıl yüzünü bilseniz sevmezsiniz diye çok komik bi adam degildir. ama çok bilgilidir herkesle herşeyin muhabbetini yapabilir. canı istemezse de iki yaşında çocuk gibi kisacik konuşur. evet, hayır, gittim, yedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…