- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 37
O gerçekten çok komikVideoda ki biber konusuna bittim : )
Olabilir:)Demekki kırmızı sana cok yakışıyorr:))
17 bitmek üzere ancak bu kadar yontulduYok yok iyice yontucan gercekten anlamıyorlar göz göre göre kaziklaniyorlar
Çok tatlısınız yay olduğunuz belliAh kediciğim,
Kendim yayım , kendimi de oh ne tatlıyım diye sevdiğimden burcumu severdim ama benim koca da yay çıkınca (kesin anası da yaydır) yaydan tiksindim.
2. Kocayı yetim öksüz ve akrepten alacağım
Na buradan evrene sesleniyorum.
Kesinlikle, ayrıca bence karşılaştırılamaz, karşılaştırılması teklif edilemezAyni ikiside kek ikiside cikolatali ama. Browni daha guzel
Yay burcu erkekleri büyük yaramızmış ne yapalımÇok tatlısınız yay olduğunuz bellibende yaylara bayılıyorum söylemesi ayıptr bende yayım sayfanın konusu değişti yay burcu konusuna döndü ama erkekleri gerçekten biraz zor yani cevremde var bakıyorum yok diyorum ben yay burcu adamla asla yapamazdım.
Yengec mi yaaa aman aman tamam olur der tobe gerceklesmez o olay anca beni avuturAy benim kocam herşeye evet tamam der ama herşeye tabiki evet der ama yapmazz bu beni deli ediyorr yapmıcağın şeye neden tamam dersin be adamm acıklaması hayır deseymişde kalbim mi kırılaymılş buradan kocaman sesleniyorum vazgec şu huyundan bırak kalbim kırılsın razıyım yanı:))
Valla yengeç:)))Yengec mi yaaa aman aman tamam olur der tobe gerceklesmez o olay anca beni avutur