Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
Ohhhhh be akşam akşam ne cekistirdim kocamı rahatladim ağlama duvarı gibi olmuş konu

Esimin salak sacma takıntıları var beni delirten genelde atesi fitilleyen.. say say bitmez yani

3.5 aylık bebeğim var. Malum kilo da var. 83 kiloyum bu arada. Bu geçen hafta sonu pikniğe gittik tabi kebap var ondan yedim 5 parça v 6 parçada çiğköfte. Hem emziriyorum hemde bunyeye gorefr gitmek lazım
Kaynanamin yaninda da demez mi az bir yavaş. Bende piknikte surat yaptim. Niye annenin yaninda diyorsun diue. Oda sen demedin mi ben kacirirsam uyar diye. Oysaki bunu 5 yıl once ilk bebegimde demiştim. Ne saçmalık ya ben demedim dedim. Üzüldüm

Bizde menemen in yumurtasini neden cirpmadin kavgasi olurdu napiim be adam ben yumurta patlatmayi seviyorum immh

Valla ben mi yanlış okudum yada yanlış anladım sizde mi bir sorun var anlamadım

Eşiniz sevgilinizle en son ki saçma tartışmanızı yazın demiyor mu herkes en son kavgasını yazmış

Bizim sineklikten dolayı oldu mutfak camı balkon camı gibi diğer camlara yaptırırken oraya da yaptırmak istedim eşim kudurdu oraya sineklik olmaz diye dedim akordeon sineklik koyulur ne oldu nasıl oldu bilmiyorum birden parladı kavgayı tüm bina ve sokak dinledi

Hee şimdi mi sineklikçide uğraşmamak için olmaz buraya dedi diğer 3 cama taktırdık mutfak camı kaldı sanki orası komşunun gibi şimdi de ordan giren sinekler yiyor bizi

Çok tatlısınız yay olduğunuz belli bende yaylara bayılıyorum söylemesi ayıptr bende yayım sayfanın konusu değişti yay burcu konusuna döndü ama erkekleri gerçekten biraz zor yani cevremde var bakıyorum yok diyorum ben yay burcu adamla asla yapamazdım.

Yay burcu erkekleri büyük yaramızmış ne yapalım

Yengec mi yaaa aman aman tamam olur der tobe gerceklesmez o olay anca beni avutur

Saçlarını kestirmeden önce niye bana sormadın?
Traş makinemi neden şarja takmadın kaç kez söyledim sana?
Bugün x yemeği neden pişirmedin?
Yemeğin tuzu neden fazla olmuş?
Çoraplarımı çıkardığım yerde yani halının tam ortasında çıkarıyorum ve neden tekrar aynı yerde bulamıyorum?
Odada eşyaların yerini neden değiştirdin?
Beni neden 5 dakika erken uyandırdın?
Kötü rüya görünce beni neden uyandırıyorsun?Dünya yansa beni uyandırma sabah erkenden kalkıp işe gideceğim...

Bunlar şuan aklıma gelen birkaçı sadece. Eşim öfkesini kontrol edemediği için en ufak konulara bile 2 saat söylenir ve gün boyu surat asar. Bu konuda çok dertliyim bende maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…