Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
Benim arkadaş grubumda bir yere gideriz.Eşim onları tanımadığı için acaba çekingenlik olur mu diye düşünürüm.Aksine o benden fazla konuşur ve sanki o anların arkadaşı ben değilim:)Bu her ortamda öyle ben hemen kaynaşamıyorum o yaşlı,genç herkesle uyum içinde koyu muhabbetlerde:)
benimkini de çok severler. icimden diyorum asıl yüzünü bilseniz sevmezsiniz diye :KK70: çok komik bi adam degildir. ama çok bilgilidir herkesle herşeyin muhabbetini yapabilir. canı istemezse de iki yaşında çocuk gibi kisacik konuşur. evet, hayır, gittim, yedim... :KK70:
Demek ki hepsi birbirine benziyor böyle girişken atak çevik herkesle her telden çalabilen aynı tip.Ay aynıymış yahu !! Annemle babamla süper geçinir , onlarla bir olup beni eleştirir bazen hatta.Seviyorum yay burcunu.

Bak o iyiymiş ama benimki ordan günlük alır alır kullanır. Sabahları uyutmaz beni cıkk cıkk ede ede :KK45:

duymazdan gel zamanla alışır :KK70: bizimki de bulup giyene kadar cik cik ediyodu. uykum bölünmesin diye sepeti baska odaya koymaya basladim :KK70: şimdi hiç ses etmeden ya komple cekmecesine döküyo ya da oturup esleyip koyup çıkıyo.

sabah da dolabin içinde gözünün önündeki tişörtü bulamadığı için tartıştık. evde kayboluyomus esyalar. alıp gözüne sokacaktım çok az kalmıştı :KK70:

Demek ki hepsi birbirine benziyor böyle girişken atak çevik herkesle her telden çalabilen aynı tip.Ay aynıymış yahu !! Annemle babamla süper geçinir , onlarla bir olup beni eleştirir bazen hatta.Seviyorum yay burcunu.
Aynen canım ailemle araları iyi ve aramızda bir problem bile olsa asla kimseye yansıtmaz:)
Birazda övmeye mi başlasak:)

Ohhh maşaallah darısı başıma:)Yazın kilo alıyorum:)Eşimle 15 kilo fark olmasına rağmen kafa buluyor :eek:
Son iki üç kiloyu istemeyerek verdim aslında onlara göre hava hoş bizden çabuk veriyorlar ama sen yaparsın ya aldığını verirsin 🤗

duymazdan gel zamanla alışır :KK70: bizimki de bulup giyene kadar cik cik ediyodu. uykum bölünmesin diye sepeti baska odaya koymaya basladim :KK70: şimdi hiç ses etmeden ya komple cekmecesine döküyo ya da oturup esleyip koyup çıkıyo.

sabah da dolabin içinde gözünün önündeki tişörtü bulamadığı için tartıştık. evde kayboluyomus esyalar. alıp gözüne sokacaktım çok az kalmıştı :KK70:
Ya bu erkekler bazen gözünün önünü göremiyor :KK67::lülülü: kavga etmek için saat gözetmiyoruz:-)

Aynen canım ailemle araları iyi ve aramızda bir problem bile olsa asla kimseye yansıtmaz:)
Birazda övmeye mi başlasak:)
Valla övülmeye de bayılıyor bence yaylar.Hani Şahan gökbakar'ın eşine "öv beni" dediği eşinin de onu övdüğü videolar var ya , onun gibi öv beni diye gıcıklık yapar bazen eşim. :olamaz::olamaz:

Çocuklarla arası iyi , genel olarak herkesle iyi geçinir , temiz titiz düzenli çabuk parlayıp çabuk sönen iyi kalpli biri.Tanıdığım tek yay burcu eşim.Ondan diğerleri de böyle mi merak ediyorum.

Valla övülmeye de bayılıyor bence yaylar.Hani Şahan gökbakar'ın eşine "öv beni" dediği eşinin de onu övdüğü videolar var ya , onun gibi öv beni diye gıcıklık yapar bazen eşim. :olamaz::olamaz:

Çocuklarla arası iyi , genel olarak herkesle iyi geçinir , temiz titiz düzenli çabuk parlayıp çabuk sönen iyi kalpli biri.Tanıdığım tek yay burcu eşim.Ondan diğerleri de böyle mi merak ediyorum.
Aynı canım:)Çok iyi bir baba:)Herkes ile anlaşır,temiz düzenli:)Biraz asabiyet var ama çabuk geçiyor:)

Hangisini yazsamki mesela telefonumdaki kayıtlı şarkılara takmıştı bir ara sonra beyaz elbiselerime sonra ruj tonlarıma vb.bir çok saçma şey en sonunda dayanamadım ve boşandım🙈

Kazen konu açsa bizde içimizi döksek diye bekliyormuşuz:KK70:
Banada bugün çok fazla olduk ama gel en son kavganizi yaz diye mesaj aldığım için geldim :KK70: zaten tatil derdinden de a dese de patliyorum b dese de erken rezervasyon yapalım dedim bakarız dedi o zaman.🙄

Gecen de dedim biz TLC izleyelim anca denizi havuzu orada görürüz bu sene diyince adam haldir haldir yer arama calismasina başladı iki kati odede gör ebeni diyesim var:KK45:

Banada bugün çok fazla olduk ama gel en son kavganizi yaz diye mesaj aldığım için geldim :KK70: zaten tatil derdinden de a dese de patliyorum b dese de erken rezervasyon yapalım dedim bakarız dedi o zaman.🙄

Gecen de dedim biz TLC izleyelim anca denizi havuzu orada görürüz bu sene diyince adam haldir haldir yer arama calismasina başladı iki kati odede gör ebeni diyesim var:KK45:
Birde bir şeyleri en sona bırakma huyları var:110:

Yine çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ediyorum :KK9:
Eşim kıyafetlerime daha doğrusu renklerine çok karışıyor bu beni çok rahatsız ediyor:110:Dün kırmızı bir kıyafet beğendim olmaz dedi.:110:Ne var yani kırmızı alsam ne olacak:110:
Adamın renk takıntısı var:)
Demekki kırmızı sana cok yakışıyorr:))

Adamın saçı sakalı kılı dökülüyor diye kavga etmistik düzenli olarakta catiyorum 😂 garibimin elinde de değil biliyorum da napim sinir oluyorum 😂

Ay benim kocam herşeye evet tamam der ama herşeye tabiki evet der ama yapmazz bu beni deli ediyorr yapmıcağın şeye neden tamam dersin be adamm acıklaması hayır deseymişde kalbim mi kırılaymılş buradan kocaman sesleniyorum vazgec şu huyundan bırak kalbim kırılsın razıyım yanı:))

Ah kuzuuum siz bu şekeri bir de evde görün :))) bugün de bağırdım, bizde öyle hararetli günler süren kavgalar olmaz, eşime sorsan uykumu böldün bağırışlarım kavga bile değil, sinirli olmak yakışıyormuş tabii yersen :) bugün de bağırdım ama korktum da bağırdım, sabah kızla çıkıp kahvaltılık almaya gitmişler, bizim şirin baba bana jest yapacak, uyandığımda sevdiğim poğaçalarla kahvaltı edeyim istemiş, dört bacaklımız havlamaya başladı yataktan nasıl kalktığımı bilemedim tabii yine uykum bölündü asabiyeti oldu bende:)) baktım evde kimse yok, 3-4 defa telefonla aradım hat düşüyor açan yok, delireceğim korktum bir şey oldu sandım, neden sonra açtılar gülerek, neredesiniz dedim alışveriş yapıyoruz diyorlar, iyi gittiğiniz yerde kalın deyip yüzlerine kapayıp yattım, saatler sonra uyandım sinirim geçsin diye güldürmeye çalışıyorlar, kahvaltını et çayını iç kendine gelirsin diyorlar :KK70:
Zaten öyle süren kavgalar yapamaz korkar bence :KK70: sonuçta profil resminize bakınca ben bile korktum :ıslık: akıllı adam alttan alır yani :KK48:

X