Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
Sen de durduk yere sinirleniyon mu anam bu genler benim herife has olmamali tek olmamaliyim baskalari da adanalilardan cekiyor olmali
Ben adanalı değilim ama her an sınır olabiliyorum daha doğrusu bazen basit şeyler bile beni gereğinden fazla sinirlendirebiliyor

ne onlarla ne onlarsiz turuncu hayati hem kendilerine hem başkalarına zehir etmeseler çok güzeller. çok kafa insanlar. ama onların çoğunun ic huzuru mu yok desem huzur mu batiyo desem bi acayipler yahu
Maymun iştahlı bir de hep aklı secmedigi seçenekte kalan tipleriz.
Bir de gerçekten evlilik dahil her bag bizim için bag :)
Esim de ben de yayız.
Başkalarının başına bela olmadığımıza mutluyum :))

Hiç mantıklı birşeyden tartışmadık ki lanet olsun hepsi birbirinden saçma
Birkaç örnek;
-Benim daha uykum gelmedi, senin uykun ne hakla gelir tartışması
-Işığı kim söndürecek, dün ben söndürmüştüm, hayır ben tartışması
-Peste yarattığı karaktere burun ekledim benim burnum böyle mi tartışması
-Renkliler ve beyazlar bir arada yıkanır mı yıkanmaz mı tartışması
-Gratise girme gözünü seveyim ciğerimi söktün yeter tartışması
-Bir yerden dönerken wc'ye gireceğim, hayır önce ben gireceğim diye birbirimizi yiye yiye eve geldiğimizde cidden benden önce girerse trip attığım zaman böyle bktan sebepler için trip atılır mı tartışması
-Boşver ütüyü o üstünde açılır senin göbeğin var kırışık durmaz dediğim zaman çıkan tartışmalar
-Evde pijamasını indirip kaçtığım zaman ya da sinsice yaklaşıp enseden içeri soğuk su döktüğüm zaman mizah anlayışımın ne kadar sığ olduğuna dair yaptığı tartışmalar
-Aynada ben makyaj yaparken onun giyinmesi aynı ana denk geldiği zaman çıkan ego savaşları
Falan filan inter milan sabaha kadar anlatsam bitmez

Son düzenleme:
Parfum sıkmama her defasinda karismasi. Ben de artik benim icin sorun olmamasina ragmen sirf inadina onun parfumlerine karisiyorum

Hayir isin ilginc tarafi da 2 gun once parfum hediye aldi bana.

Ailesiyle ilgili bütün konular boşyere canımız sıkıldı

Maymun iştahlı bir de hep aklı secmedigi seçenekte kalan tipleriz.
Bir de gerçekten evlilik dahil her bag bizim için bag :)
Esim de ben de yayız.
Başkalarının başına bela olmadığımıza mutluyum :))

siz birbirinizin dilinden anliyosunuzdur tabi :) benim eşim bi seyi secse ikinci şıkkı unutur aklına dahi gelmez. ya da numara mi yapiyo ki bana

Gorumcesi akrep biri olaraktan sesleniyorum ikinci tercihleri bos birak anacim evren sana munasip birini şeyeder, edecektir

Akşam akşam tartıştık doğum kilom ile beraber toplamda 20 kilo verdim adam da çok zayifladin 5 kilo al bu kadar zayıf olman iyi değil kemiklerin sayılıyor

Takmış akşam gelirken künefe alıp gelcem yicez bende 573kalori var onda akşam akşam yemem diyince yicen yemicen kavgası oldu o kadar laf söyledim ama elinde künefe ile gelirse yicem galiba Çünkü dün gece de dürümü gömdük birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…