Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
Oje surmeme asla dayanamaz cok kavgalar etmisizdir her renk oje surerdim bekarken oysa ki...

Ben en sonuncu kavgamızı anlatayım.
Bütün gün çocuklarlayım. İster istemez söyleniyorum onlara. Çocuk sonuçta. Sabrımı bir yerden sonra zorluyorlar haliyle.
Babamız akşam saatlerinde aramıza katılıyor.
Çok mu kızıyorsun çocuklara,bana mı öyle geliyor diye,uyardı beni.
Hiç yorum yapmadım. Eve geldik. Ben yemek hazırlayana kadar üç kez oğlumla,iki kez de kızımla tartıştı.
Ee hiç kaçırmadım fırsatı...
Dedim,sen hayırdır?

Oje surmeme asla dayanamaz cok kavgalar etmisizdir her renk surerdim oysa ki

Akıllı kadınsın, o fırsatları bende bı yakalarım... konuştuğuna pişman ederim adamı

Adama bi şey anlatıyorum, meslekle ilgili, huzursuz olduğum bir konu kendi de bilir. Bazen de yumuşak yüzlü olmama laf dokundurur. Ben işte anlatırken adam beni teyit etmek için benim söylediğime benzer bi şey söyledi, başladım sen niye bunu söyleme gereğini duydun ben düşünemiyor muyum benimle dalga mı geçiyorsun bana laf mı dokunduruyorsun?!!! Adam şok tabi. Sonra o da benle tartıştı biraz, sen bunu nasıl böyle anladın diye. Sonra sakinleştik

Daha saçması vardır ama düşünüp de aklıma gelen bu

Neden beyaz pantolon giyiyor muşum
Benimki de buna benziyor :)
Krem rengi pantolon giymistim ve bi yere gitcektim foto cekip attim o zaman tabii evli degiliz ayri sehirlerdeyiz. Fotoyu gordu bu ne bilmem ne iki gun kavga ettik. O gun muhtemelen catacak yer ariyordu :) sonradan o pantolonu yaninda da giydim ve cok begendi. Ben de dedim ki bu ugruna kavga cikardigin o pantolon! Hadi ya hic de dar degilmis fotoda oyle duruyodu falan dedi. Ben sana fotograftan oyle demistim dedim.

Seni gördüm şenlendim ruhumda güller acti naber ayakcim kedi ben mavikedi
Senin herifte yaydi demi
Ah kediciğim,

Kendim yayım , kendimi de oh ne tatlıyım diye sevdiğimden burcumu severdim ama benim koca da yay çıkınca (kesin anası da yaydır) yaydan tiksindim.
2. Kocayı yetim öksüz ve akrepten alacağım
Na buradan evrene sesleniyorum.

Çoğu tartışmamış saçma sebeplerden hepside kabul ediyorum benden çıkıyor bazen sacmaladigimi farkına varıyorum oda bişey son tartışmamız daha doğrusu benim tartışmam işten eve gelirken arkadaşını yanında arayıp eve geliyorum yemek hazirlayabilirmisin demesi sanki normalde yemek yapmıyorum bak yazınca yine haklı olduğumu düşündüm

zamaninda kıskançlığım yüzünden kavgamız oldu
haklıydım elbette.
şimdiki aklım olsa asla kavga etmezdim. bence en saçma kavgamıź buydu.
dağ gibi büyütüp gereksiz ekşın yarattığım doğrudur.

Vallahi diyecektim de milletin evliligine karismayim dedim ehuheh dogru yolu bulmussun tebrik ediyorum

teşekkür ederim :) valla işte zorla insani bencil yapiyolar gel efendi gibi ye patatesini demi yooookkkk ille kendi konforundan olacak :)

Hımmm Konu,olay fark etmez doğaçlama bulurum her türlü kafam atsın yeter

Evdeki 4884884848 tane asla kullanmadığı şeyler..

Dambıllar, ağırlıklar hatta 2 adet bir duz bir egimli bari.
En pahalisindan olta takımı.. (4 yilda 2 kere balığa gitti)
2 adet model araba ve onun ivir ziviri.
2 alet çantası.
2matkap, 1 vidalama zikkimi.
1 dremel
En son torna sokacak eve diye korkuyorum.
4 adet tenis raketi, 20 topu. (En son 5 yıl önce oynadik)
377483 çift spor ayakkabı.
Hatta kendisi futbol oynamaz, basketcidir ama Evlendiğimizden beri 4 kere hali sahaya gitti diye, 2 çift kramponu var.
Aaaa tabi bir de fanatık değildir ama 2000 yılından beri fb nin butun lisanslı formaları.
Nokia 3310 hatta zorlarsak a1018 sarj aletine varana kadar 2 devasa kutu kablosu..
Ya lazım olursa?
Ilk telefonu dahil kullandığı bütün telefonları.
Ilk bilgisayarının hard diski dahil kulandığı bütün pc harddiskleri ve laptoplar.

Bunlar bos beleş ve kavga sebeplerimiz.
Mesela board u var, kayak takımları, kıyafetleri ama her yıl 3-4 kere gider. Bunlar olsun..
Basketbol ayakkabıları batmaz cünkü her hafta oynar..
Ama şu yukarıda saydıklarımı eskicide mandal karsiliginda değiştirsem memnun olurum.

Hangi birini anlatayım ki
Bir keresinde kendime aldigim elbiseyi yazlık yerde ilk giydigimde çok yakışmış Aşkım diyen adam aynı elbiseyi 1 ay sonra İstanbulda giymeye kalkisinca tartışma çıkarmıştı Len hani çok yakismisti şimdi niye giyemiyorum dediğimde aslında hiç yakışmadı sen bunu giyme diyerek benden baya şiddetli bir Trip kazandı
Giyerim giyemezsin diye 1 saat inatlasma sonucu tabiki ben galip geldim ( kızları da destekçi olarak yanıma alınca )
Meğer kiskancligindan öyle demiş birde sonra bıktım senin şu triplerinden ama yinede sana hayır diyemiyorum iyice ayarlarimi bozdun diyor

Bende her defasında boşuna bana tipler kraliçesi demiyorsun diye siritiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…