- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
Yay burçları kovalasın sizi :))ona gökdelenden düşme hissi yaratıyorum arada başka türlü olmuyo abla. yay burcu tanıdığım herkes öyle ayrı bi egolari var
Imza, yay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yay burçları kovalasın sizi :))ona gökdelenden düşme hissi yaratıyorum arada başka türlü olmuyo abla. yay burcu tanıdığım herkes öyle ayrı bi egolari var
Allah yardımcımız olsun
Ama bende ikizlerim baş geliyorum
Hadi yaabla ben de ikizlerim yaaa çok güzel baş ediyoruz bence
Kovalıyor zatenYay burçları kovalasın sizi :))
Imza, yay
Yay burçları kovalasın sizi :))
Imza, yay
Hadi ya
Ben adanalı değilim ama her an sınır olabiliyorum daha doğrusu bazen basit şeyler bile beni gereğinden fazla sinirlendirebiliyorSen de durduk yere sinirleniyon mu anam bu genler benim herife has olmamali tek olmamaliyim baskalari da adanalilardan cekiyor olmali
Ama uyumlu oluyormuşuz çokta haklarını yemeyelim :)valla ya hiç yayla evli ikizler burcusuna denk gelmemistim böyle çok güzel oldu
Aynen bende sirkeyle seviyorum:)Aklıma gelmişken yazayım turşunun iyisi sirkeyle kurulur .Bir kere limon kullandım hiç beğenmedim tadını
Maymun iştahlı bir de hep aklı secmedigi seçenekte kalan tipleriz.ne onlarla ne onlarsiz turuncu hayati hem kendilerine hem başkalarına zehir etmeseler çok güzeller. çok kafa insanlar. ama onların çoğunun ic huzuru mu yok desem huzur mu batiyo desem bi acayipler yahu
Ama uyumlu oluyormuşuz çokta haklarını yemeyelim :)
Maymun iştahlı bir de hep aklı secmedigi seçenekte kalan tipleriz.
Bir de gerçekten evlilik dahil her bag bizim için bag :)
Esim de ben de yayız.
Başkalarının başına bela olmadığımıza mutluyum :))
Gorumcesi akrep biri olaraktan sesleniyorum ikinci tercihleri bos birak anacim evren sana munasip birini şeyeder, edecektirAh kediciğim,
Kendim yayım , kendimi de oh ne tatlıyım diye sevdiğimden burcumu severdim ama benim koca da yay çıkınca (kesin anası da yaydır) yaydan tiksindim.
2. Kocayı yetim öksüz ve akrepten alacağım
Na buradan evrene sesleniyorum.