Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
Sen de durduk yere sinirleniyon mu anam bu genler benim herife has olmamali tek olmamaliyim baskalari da adanalilardan cekiyor olmali :dua::KK70::KK45:
Ben adanalı değilim ama her an sınır olabiliyorum daha doğrusu bazen basit şeyler bile beni gereğinden fazla sinirlendirebiliyor

ne onlarla ne onlarsiz turuncu :KK66: hayati hem kendilerine hem başkalarına zehir etmeseler çok güzeller. çok kafa insanlar. ama onların çoğunun ic huzuru mu yok desem huzur mu batiyo desem bi acayipler yahu :KK70:
Maymun iştahlı bir de hep aklı secmedigi seçenekte kalan tipleriz.
Bir de gerçekten evlilik dahil her bag bizim için bag :)
Esim de ben de yayız.
Başkalarının başına bela olmadığımıza mutluyum :))

Hiç mantıklı birşeyden tartışmadık ki lanet olsun hepsi birbirinden saçma :KK70: :KK70:
Birkaç örnek;
-Benim daha uykum gelmedi, senin uykun ne hakla gelir tartışması
-Işığı kim söndürecek, dün ben söndürmüştüm, hayır ben tartışması
-Peste yarattığı karaktere burun ekledim benim burnum böyle mi tartışması
-Renkliler ve beyazlar bir arada yıkanır mı yıkanmaz mı tartışması
-Gratise girme gözünü seveyim ciğerimi söktün yeter tartışması
-Bir yerden dönerken wc'ye gireceğim, hayır önce ben gireceğim diye birbirimizi yiye yiye eve geldiğimizde cidden benden önce girerse trip attığım zaman böyle bktan sebepler için trip atılır mı tartışması
-Boşver ütüyü o üstünde açılır senin göbeğin var kırışık durmaz dediğim zaman çıkan tartışmalar
-Evde pijamasını indirip kaçtığım zaman ya da sinsice yaklaşıp enseden içeri soğuk su döktüğüm zaman mizah anlayışımın ne kadar sığ olduğuna dair yaptığı tartışmalar
-Aynada ben makyaj yaparken onun giyinmesi aynı ana denk geldiği zaman çıkan ego savaşları
Falan filan inter milan sabaha kadar anlatsam bitmez :KK70::KK70:

Son düzenleme:
Parfum sıkmama her defasinda karismasi. Ben de artik benim icin sorun olmamasina ragmen sirf inadina onun parfumlerine karisiyorum :KK48:

Hayir isin ilginc tarafi da 2 gun once parfum hediye aldi bana. 🤦‍♀️

Ailesiyle ilgili bütün konular boşyere canımız sıkıldı

Maymun iştahlı bir de hep aklı secmedigi seçenekte kalan tipleriz.
Bir de gerçekten evlilik dahil her bag bizim için bag :)
Esim de ben de yayız.
Başkalarının başına bela olmadığımıza mutluyum :))

siz birbirinizin dilinden anliyosunuzdur tabi :) benim eşim bi seyi secse ikinci şıkkı unutur aklına dahi gelmez. ya da numara mi yapiyo ki bana 🙈

Ah kediciğim,

Kendim yayım , kendimi de oh ne tatlıyım diye sevdiğimden burcumu severdim ama benim koca da yay çıkınca (kesin anası da yaydır) yaydan tiksindim.
2. Kocayı yetim öksüz ve akrepten alacağım:KK53:
Na buradan evrene sesleniyorum.
Gorumcesi akrep biri olaraktan sesleniyorum ikinci tercihleri bos birak anacim evren sana munasip birini şeyeder, edecektir :KK53:

Akşam akşam tartıştık 🙄 doğum kilom ile beraber toplamda 20 kilo verdim🤗 adam da çok zayifladin 5 kilo al bu kadar zayıf olman iyi değil😒 kemiklerin sayılıyor 🤨

Takmış akşam gelirken künefe alıp gelcem yicez🧐 bende 573kalori var onda akşam akşam yemem diyince yicen yemicen kavgası oldu :KK45: o kadar laf söyledim ama elinde künefe ile gelirse yicem galiba:KK48: Çünkü dün gece de dürümü gömdük birlikte:KK70:

X