Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
Ciddi birşey konuşmaya çalışırken ben onun telefonda oyun oynayıp hiç konuşmaması ardından telefon tablet kırılmasın diye elimden almak için bana yalvarmasıydı

O kadar var ki valla say say bitmez K Kazen 'in dediği gibi eşimde elinden gelse oyle yapacak

Sen de durduk yere sinirleniyon mu anam bu genler benim herife has olmamali tek olmamaliyim baskalari da adanalilardan cekiyor olmali
Esimde bende dogma buyume adanali oldugumiz icin sıkınti olmuyor. Hergun tartisiriz. Bigun sakin olsam esim. Atesime bakar bisimi var niye boylesin diye. Evet asabiyiz biraz :)

Kullandığı rakı bardağını yeni yıkanmış bulaşık makinesine koymuştu akşamdan sabaha hepsine sinmişti ona sinirlendim
Halbuki kızacağım bir şey değil kolay kolay
O diyor yaa yeniden çalıştır ben diyorum lavobaya atsan daha iyi

bi sabah kahvaltıda ne istersin diye sormuştum daha kalkmamisti esim. patates kızartması istedi.
kahvaltiyi hazırladım patatesi kizarttim. kaldırdım gel kahvalti hazır diye.

oturdu baktı, baktı, baktııı.... benim canım hiç patates istemiyo niye patates yaptın dedi

yay burcunu memnun edebilen beri gelsin

Oğlana ayakkabı aldık, kasadayız.
Oğlan diyorum ama kaplan mı panter mi öyle deli bir şey babaannesi kılıklı.
Eşim parayı ödesin diye kucağımda oğlanla at gibi terliyorum.

1. Kasiyer (diğer kasiyere) - yorgun gözüküyorsun, hayırdır?
2. Kasiyer - biraz stres var bu ara bende
Eşim : - İshal de var mı? Bende de var ishal.

Sonrasında...
Ben:- ya sen doktor musun? Sanane adamın pohundan...tövbe estağfurullah...
Eşim: bi’ muhabbet ettirmedin.
Ben: poh muhabbeti?

Sonrası
Anası kılıklı herif

Buarada nickinize bayıldım.

Videoda ki biber konusuna bittim : )
Daha geçen hafta benzer konudan tartıştık, kahvaltıya 4 tane küçük (kayısı büyüklüğünde) soğan soydum, doğradım, "neden 4 tane" diye kavga çıkardı?

Cimri değildir ama kavga sebepleri ilginçtir, düşündürür.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…