Hepsi aynı bunların. Dün o tuniği giydim. Resmimi çektim gönderdim. Diyor ki ben sana bunu giymeyeceksin demedim miHiç yabancı gelmedi:)
Sen de durduk yere sinirleniyon mu anam bu genler benim herife has olmamali tek olmamaliyim baskalari da adanalilardan cekiyor olmaliBende adanaliyim
Bizden yavaş yavaş bıkıyorlar mı demek istiyorsun?Evliliğimizin ilk yıllarında daha çoktu yavaş yavaş azalıyor:)
Bi Adanalı da bende
Aboreyy bi adanalizade daha
İdare ediyoruz ne yapalım:)Hepsi aynı bunların. Dün o tuniği giydim. Resmimi çektim gönderdim. Diyor ki ben sana bunu giymeyeceksin demedim miolsun aşkım ya dedim konu kapandı.
Aynen öyle.İdare ediyoruz ne yapalım:)
Yok canım ne münasebetBizden yavaş yavaş bıkıyorlar mı demek istiyorsun?
Esimde bende dogma buyume adanali oldugumiz icin sıkınti olmuyor. Hergun tartisiriz. Bigun sakin olsam esim. Atesime bakar bisimi var niye boylesin diye. Evet asabiyiz biraz :)Sen de durduk yere sinirleniyon mu anam bu genler benim herife has olmamali tek olmamaliyim baskalari da adanalilardan cekiyor olmali
Hangisini anlatsam bilemiyorum ama en saçması kadın kadına hamama gitmem üzerine çok tartismistikBomba gibi bir video ve soru ile Rümeysa yine sizlerle ....
Sorumuz ;
Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?
Enişte yay cikti Riza babaYay burcu canım
İlginçmiş.Olay bugun oldu
Çokta kötü değil yaEnişte yay cikti Riza baba
Hic haz etmem yaylardan tobeeler tobesi ben de yay im
Biraz oyle :)İlginçmiş.
Buarada nickinize bayıldım.Oğlana ayakkabı aldık, kasadayız.
Oğlan diyorum ama kaplan mı panter mi öyle deli bir şey babaannesi kılıklı.
Eşim parayı ödesin diye kucağımda oğlanla at gibi terliyorum.
1. Kasiyer (diğer kasiyere) - yorgun gözüküyorsun, hayırdır?
2. Kasiyer - biraz stres var bu ara bende
Eşim : - İshal de var mı? Bende de var ishal.
Sonrasında...
Ben:- ya sen doktor musun? Sanane adamın pohundan...tövbe estağfurullah...
Eşim: bi’ muhabbet ettirmedin.
Ben: poh muhabbeti?
Sonrası
Anası kılıklı herif
Daha geçen hafta benzer konudan tartıştık, kahvaltıya 4 tane küçük (kayısı büyüklüğünde) soğan soydum, doğradım, "neden 4 tane" diye kavga çıkardı?Videoda ki biber konusuna bittim : )