Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
bi sabah kahvaltıda ne istersin diye sormuştum daha kalkmamisti esim. patates kızartması istedi.
kahvaltiyi hazırladım patatesi kizarttim. kaldırdım gel kahvalti hazır diye.

oturdu baktı, baktı, baktııı.... benim canım hiç patates istemiyo niye patates yaptın dedi 🤦

yay burcunu memnun edebilen beri gelsin 😅
Eşimde öyle yaptığım yemeklere mutlaka kusur bulur.Oysa herkes çok beğenir :110: Memnun etmek cidden zor:)

Eşim iş için kenya ya gitmişti..bana ordan 3 maymun heykeli hediye getirmis hani varya duymuyo görmüyo konuşmuyo..cok sinir olmuştum ve bana getire getire bunumu getirdin nedemek istyorsun diye günlerce basinin etini yedim.. sonuc aldi ücünüde çöpe atti bide dunya para vermis ..napim afrikadan ne getirim sana hep heykel vardi diye savunma yapiyo hicbisey almasaydı daha iyiydi bakk aklima geldi yine sinirlendim gidip çatasım var ama şimdi de Sudan da :KK43:((

Eşim bi para mevzusuna sinirlenip cuzdanindan cikarip 10 tl yirtmisti ben de altta kalmayip yine onun cuzdanindan 20 tl yirttim ama mevzu bu degil yirttigim parayi tekrar yapistirmak suretiyle bi kitabin arasina koymusum ki gecenlerde gordum ancak ama herif inanmiyor katiyetle para yirtmis olamam ben diyor yirttin yirtmadim yirttin yirtmadim.. :KK70:
Sizde para bol sanırım yırtan yırtana. 🤣

bi sabah kahvaltıda ne istersin diye sormuştum daha kalkmamisti esim. patates kızartması istedi.
kahvaltiyi hazırladım patatesi kizarttim. kaldırdım gel kahvalti hazır diye.

oturdu baktı, baktı, baktııı.... benim canım hiç patates istemiyo niye patates yaptın dedi 🤦

yay burcunu memnun edebilen beri gelsin 😅
Dengesiztirler :KK53:
Basina gecirseydin kaseyi uyanirdi :KK70:

Burdan bakınca hiç öyle gözükmüyor.Şeker gibisin maşaallah :KK45:
Ah kuzuuum siz bu şekeri bir de evde görün :))) bugün de bağırdım, bizde öyle hararetli günler süren kavgalar olmaz, eşime sorsan uykumu böldün bağırışlarım kavga bile değil, sinirli olmak yakışıyormuş tabii yersen :) bugün de bağırdım ama korktum da bağırdım, sabah kızla çıkıp kahvaltılık almaya gitmişler, bizim şirin baba bana jest yapacak, uyandığımda sevdiğim poğaçalarla kahvaltı edeyim istemiş, dört bacaklımız havlamaya başladı yataktan nasıl kalktığımı bilemedim tabii yine uykum bölündü asabiyeti oldu bende:)) baktım evde kimse yok, 3-4 defa telefonla aradım hat düşüyor açan yok, delireceğim korktum bir şey oldu sandım, neden sonra açtılar gülerek, neredesiniz dedim alışveriş yapıyoruz diyorlar, iyi gittiğiniz yerde kalın deyip yüzlerine kapayıp yattım, saatler sonra uyandım sinirim geçsin diye güldürmeye çalışıyorlar, kahvaltını et çayını iç kendine gelirsin diyorlar :KK70:

Eşimde öyle yaptığım yemeklere mutlaka kusur bulur.Oysa herkes çok beğenir :110: Memnun etmek cidden zor:)

eşim yemeklerimi beğenir de bizimkisi patates kızartması istediğini hatirlamiyodu. israrla ben istemedim niye yaptın diye tutturup tartismisti :KK70:

geçen de rahatca bakip ayakkabi alsin diye bizim canavari kah kucagimda zaptetmeye çalışıyorum, kah pesinde kosuyorum. ben onla ilgilenmiyorum aldığı ayakkabiya bakmıyorum fikir vermiyorum diye trip atip ayakkabı almadan çıktı 😒

normalde bunu benim yapmam gerekmez mi abla :KK43:

Ah kuzuuum siz bu şekeri bir de evde görün :))) bugün de bağırdım, bizde öyle hararetli günler süren kavgalar olmaz, eşime sorsan uykumu böldün bağırışlarım kavga bile değil, sinirli olmak yakışıyormuş tabii yersen :) bugün de bağırdım ama korktum da bağırdım, sabah kızla çıkıp kahvaltılık almaya gitmişler, bizim şirin baba bana jest yapacak, uyandığımda sevdiğim poğaçalarla kahvaltı edeyim istemiş, dört bacaklımız havlamaya başladı yataktan nasıl kalktığımı bilemedim tabii yine uykum bölündü asabiyeti oldu bende:)) baktım evde kimse yok, 3-4 defa telefonla aradım hat düşüyor açan yok, delireceğim korktum bir şey oldu sandım, neden sonra açtılar gülerek, neredesiniz dedim alışveriş yapıyoruz diyorlar, iyi gittiğiniz yerde kalın deyip yüzlerine kapayıp yattım, saatler sonra uyandım sinirim geçsin diye güldürmeye çalışıyorlar, kahvaltını et çayını iç kendine gelirsin diyorlar :KK70:
Birbirinizi idare ediyorsanız sorun yok:)Dediğin gibi bunlar tartışma sayılmaz:)

Dengesiztirler :KK53:
Basina gecirseydin kaseyi uyanirdi :KK70:

ah ah hiç bisey yapmadım bacim. o kahvaltiyi yaptı canının istemediği patatesleri yedi benim böğrüme öküz oturdu hic bisey yiyemedim ac oturdum ac kalktım :KK70:

şimdiki aklım olsa kalk madem hadi hazırlayınca kaldir beni der uyurum :KK70:

eşim yemeklerimi beğenir de bizimkisi patates kızartması istediğini hatirlamiyodu. israrla ben istemedim niye yaptın diye tutturup tartismisti :KK70:

geçen de rahatca bakip ayakkabi alsin diye bizim canavari kah kucagimda zaptetmeye çalışıyorum, kah pesinde kosuyorum. ben onla ilgilenmiyorum aldığı ayakkabiya bakmıyorum fikir vermiyorum diye trip atip ayakkabı almadan çıktı 😒

normalde bunu benim yapmam gerekmez mi abla :KK43:
Yay burçları cidden öyle canım yada yetiştirme tarzları mı bilmiyorum:)Bizim trip yapmamıza fırsat vermiyorlar:)

ah ah hiç bisey yapmadım bacim. o kahvaltiyi yaptı canının istemediği patatesleri yedi benim böğrüme öküz oturdu hic bisey yiyemedim ac oturdum ac kalktım :KK70:

şimdiki aklım olsa kalk madem hadi hazırlayınca kaldir beni der uyurum :KK70:
Vallahi diyecektim de milletin evliligine karismayim dedim ehuheh dogru yolu bulmussun tebrik ediyorum :KK53:

Benimkinin keçileri her saat yokladığı için bir nedene gerek yok

X