Napim valla göz gezdiriyom ne var ne yok diye.demek burdasın ha çok sevindim.bak eflalin temizlik topiği de var burda haberin olsun
iyiyim sen
hadi be süper etiketle benNapim valla göz gezdiriyom ne var ne yok diye.demek burdasın ha çok sevindim.bak eflalin temizlik topiği de var burda haberin olsun
Yengec i bana soracaksiniz profesyonel kandirikci uzaya kadar ertelemeci herkesle anlasmaci politik minnos maskeli gorurseniz bilinki yengectirlerAy benim kocama yengeç ve dediğiniz giii tamam hallederiz der aylar geçer yine de yapmazburcunun özelliğiymiş meğersem
Benimki de süsleniyor allah süsleniyor sen hayirdir diyorum ne iş yanina yakişmak icin hayatimAyy daha saçması ilk evlendiğimiz 2 ay her gün boyunca sabah kalkıyoruz işe gidicez aynaya bakıp sen çok güzel kadınsın ben yanına yakışmıyorum diye küserdi yanına yakışmıyorum niye güzelsin bu kadar diye tartışma ortamı yaratırdı
Hayır ben seni beğenmişim aşık olmuşum evlenmişiz daha ne neyin tribiydi onlar
Boşandım da bu tartışmalar olmuyor artık
Yav olsada karissa. Bi adam sevdim 2 seneme mââl oldu malll. :/ Şimdide ust duzey bi manyaga kafayi taktim. Muhtemelen tavlarsam ondanda agzimin payini alip yine ask acisi cekmeye devam. Sevgilimle en sacma tartisma konumuz maydanoz guzel birseydirYine çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ediyorum
Eşim kıyafetlerime daha doğrusu renklerine çok karışıyor bu beni çok rahatsız ediyorDün kırmızı bir kıyafet beğendim olmaz dedi. Ne var yani kırmızı alsam ne olacak
Adamın renk takıntısı var:)
Biz kavgayla besleniyoruz:) o nedenle konuya ihtiyacımız yokBomba gibi bir video ve soru ile Rümeysa yine sizlerle ....
Sorumuz ;
Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?