Al birini vur ötekineValla yengeç:)))
Vuralımda belki vura vura kafaları çalışır:) ay yengeçlere ait özellik olduğunu bilmiyordum 1 aylık oğlum var o da yengeç yandımmmm bennnnnnAl birini vur ötekine
Oglum odevini yap tamam anneeeVuralımda belki vura vura kafaları çalışır:) ay yengeçlere ait özellik olduğunu bilmiyordum 1 aylık oğlum var o da yengeç yandımmmm bennnnnn
3.5 aylık bebeğim var. Malum kilo da var. 83 kiloyum bu arada. Bu geçen hafta sonu pikniğe gittik tabi kebap var ondan yedim 5 parça v 6 parçada çiğköfte. Hem emziriyorum hemde bunyeye gorefr gitmek lazım
Kaynanamin yaninda da demez mi az bir yavaş. Bende piknikte surat yaptim. Niye annenin yaninda diyorsun diue. Oda sen demedin mi ben kacirirsam uyar diye. Oysaki bunu 5 yıl once ilk bebegimde demiştim. Ne saçmalık ya ben demedim dedim. Üzüldüm
Yengec mi yaaa aman aman tamam olur der tobe gerceklesmez o olay anca beni avutur
Oklava almadı diye marketin ortasında ağlamıştım.
Yarım saat sürdü, çünkü hamilelik hormonları :))
Parfum sıkmama her defasinda karismasi. Ben de artik benim icin sorun olmamasina ragmen sirf inadina onun parfumlerine karisiyorum
Hayir isin ilginc tarafi da 2 gun once parfum hediye aldi bana.
Çorabını yanlış eşleştirmişim beyfendininEe gözün körmüydü be adam
Adamı uyandırmak için bir ton çaba sarfederken 'keess bir buçuk yağlı olsun' deyip arkasını dönüp uyuması
İşte o anlarda boğazına yapışasım geliyor bazen çok ciddi birşey söylerken yine o cümleyi söyleyince delleniyorum artık ağzından kaçırınca bağıracağımı bildiği için kollarımı tutup özür özür demeye başlıyor
Adamın saçı sakalı kılı dökülüyor diye kavga etmistik düzenli olarakta catiyorumgaribimin elinde de değil biliyorum da napim sinir oluyorum
Browni'ningucu adinaKesinlikle, ayrıca bence karşılaştırılamaz, karşılaştırılması teklif edilemez
Bide kaynanam asla unutmaz. Kim geksr yanina piknikten bahsetse ömrü oldugu surece defalarca. Ayni insanlara söyler. Beyne nakleder. Ister akraba. Ister yabancı. Eşime dedim biliyorsun annen böyle. Neye diyorsun. Özür doledi. Matmazelde en begendigim çantayı aldı. Gönlümü almak için. Ama dedim o hep anlatacak telafisi ancak her zaman yaninda. Gülüm ye. Bundan da ye olmasi gerekirdiBari kaynana yanında yapma dimi ama
kız maliİkimizin saçına da iyi geldiği için bebe şampuanı kullanıyoruz. kampanyada diye en son johnsons aldım.niye dalin değil de johnsonsın şampuanını almışım diye tartıştık.ule o da bebe bu da bebe işte ne farkeder.olmaz ille dalin olcakmışbana dalin al sen bunu kullan dedi.sonuç: dalinin şişesine ötekini doldurdum, hala onla yıkandığını sanıyo
Bence de emzirme dönemi ekstra beslenmek gerekiyor zaten her türlü yakılıyor bizim gibi düşünmüyor kocalarBide kaynanam asla unutmaz. Kim geksr yanina piknikten bahsetse ömrü oldugu surece defalarca. Ayni insanlara söyler. Beyne nakleder. Ister akraba. Ister yabancı. Eşime dedim biliyorsun annen böyle. Neye diyorsun. Özür doledi. Matmazelde en begendigim çantayı aldı. Gönlümü almak için. Ama dedim o hep anlatacak telafisi ancak her zaman yaninda. Gülüm ye. Bundan da ye olmasi gerekirdi