Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
3.5 aylık bebeğim var. Malum kilo da var. 83 kiloyum bu arada. Bu geçen hafta sonu pikniğe gittik tabi kebap var ondan yedim 5 parça v 6 parçada çiğköfte. Hem emziriyorum hemde bunyeye gorefr gitmek lazım :olamaz:
Kaynanamin yaninda da demez mi az bir yavaş. Bende piknikte surat yaptim. Niye annenin yaninda diyorsun diue. Oda sen demedin mi ben kacirirsam uyar diye. Oysaki bunu 5 yıl once ilk bebegimde demiştim. Ne saçmalık ya ben demedim dedim. Üzüldüm
🙄 Bari kaynana yanında yapma dimi ama🙄

Saç kurutma makinesini kullandıktan sonra neden yerine koymadığını dair kavga ediyoruz sanırım ufak tefek konularda ben kavga çıkarıyorum 😅
Çoraplarını çıkarıp neden yatak odasının kapısının arkasında bıraktığı konusunda,
Yaz ayındayız haliyle terliyoruz gün içinde giydiği tişörtü kapı arkasına asması konusunda tartışıyoruz insan Bi kirli sepetine atar diyorum vay efendim neymiş tişörtü Bi kez giymişmiş hemen yıkayacakmıymışım
Çok titizmişim sürekli bişiler yıkıyormuşum genelde tartıştığımız konular bu

Ufak tefek tartışma tabi sadece ilk evlilik zamanımızda sürekli çamaşır makinesini açmam konusunda büyük tartışmıştık onun dışında şuan aklıma başka Bişi gelmiyo 😅

Valla bu soru erkeklere sorulsa gercekten cok cok merak ediyorum ne cevap vercekler :KK71: ben esimle cok sacma seyler yuzunden tartistim. Su an aklima gelen en taze tartismamiz yeni dogan oglumun ismiyle alakaliydi. Kucuk oglumun 2 ismi var ve buyuk oglum (5 yasinda) bana sormustu 'anne ben hangi ismi kullancam ona karsi' diye. Bende ona aynen su cevabi verdim : ' oglum kardesinin ismi M.... A...... sen ister M.... diye cagirirsin ister M... A.... diye cagirirsin.' .. esime bunu anlatinca vay efendim ben niye oyle soylemisim. Yok efendim soylemicekse ikinci ismi neden takmisiz felanda filanda. Bu ara oglumum ikinci ismi sevdigim saydigim problemimin olmadigi kayinbabamin ismi. Anlarsiniz artik :KK70:

Ayhhhh bir sürü var aslında genelde yemekleri eşim yapardı çünkü ben bilmiyordum :)
aşırı salçalı yapıyodu bende birşey diyemiyodum küser de yemek yapmaz diye artık bir gün dayanamadım “yemek değil salça yiyorum artık düzgün yap “ dedim ve adam bir daha mutfağa girmedi küstü hem konuşmadı günlerce hem de yemek yapmadı acımdannnn ölcektim ev arkadaşı gibi günlerce dışardan fast food söyleyip yedik🤮
Ne var sanki tamam karıcım biraz daha az salça koyarım dese eksilirdi sanki hıhhh 😪

İkimizin saçına da iyi geldiği için bebe şampuanı kullanıyoruz. kampanyada diye en son johnsons aldım.niye dalin değil de johnsonsın şampuanını almışım diye tartıştık.ule o da bebe bu da bebe işte ne farkeder.olmaz ille dalin olcakmış:KK45:bana dalin al sen bunu kullan dedi.sonuç: dalinin şişesine ötekini doldurdum, hala onla yıkandığını sanıyo :KK45: :KK45:

Oklava almadı diye marketin ortasında ağlamıştım.

Yarım saat sürdü, çünkü hamilelik hormonları :))
Parfum sıkmama her defasinda karismasi. Ben de artik benim icin sorun olmamasina ragmen sirf inadina onun parfumlerine karisiyorum :KK48:

Hayir isin ilginc tarafi da 2 gun once parfum hediye aldi bana. 🤦‍♀️
Çorabını yanlış eşleştirmişim beyfendinin :63: Ee gözün körmüydü be adam:işsiz:
Adamı uyandırmak için bir ton çaba sarfederken 'keess bir buçuk yağlı olsun' deyip arkasını dönüp uyuması
İşte o anlarda boğazına yapışasım geliyor bazen çok ciddi birşey söylerken yine o cümleyi söyleyince delleniyorum artık ağzından kaçırınca bağıracağımı bildiği için kollarımı tutup özür özür demeye başlıyor
Adamın saçı sakalı kılı dökülüyor diye kavga etmistik düzenli olarakta catiyorum 😂 garibimin elinde de değil biliyorum da napim sinir oluyorum 😂

Çok komik bunlar 😂

Ayy daha saçması ilk evlendiğimiz 2 ay her gün boyunca sabah kalkıyoruz işe gidicez aynaya bakıp sen çok güzel kadınsın ben yanına yakışmıyorum diye küserdi yanına yakışmıyorum niye güzelsin bu kadar diye tartışma ortamı yaratırdı :işsiz:
Hayır ben seni beğenmişim aşık olmuşum evlenmişiz daha ne neyin tribiydi onlar
Boşandım da bu tartışmalar olmuyor artık
:halay::KK71:

🙄 Bari kaynana yanında yapma dimi ama🙄
Bide kaynanam asla unutmaz. Kim geksr yanina piknikten bahsetse ömrü oldugu surece defalarca. Ayni insanlara söyler. Beyne nakleder. Ister akraba. Ister yabancı. Eşime dedim biliyorsun annen böyle. Neye diyorsun. Özür doledi. Matmazelde en begendigim çantayı aldı. Gönlümü almak için. Ama dedim o hep anlatacak telafisi ancak her zaman yaninda. Gülüm ye. Bundan da ye olmasi gerekirdi :kızgın::KK12:

İkimizin saçına da iyi geldiği için bebe şampuanı kullanıyoruz. kampanyada diye en son johnsons aldım.niye dalin değil de johnsonsın şampuanını almışım diye tartıştık.ule o da bebe bu da bebe işte ne farkeder.olmaz ille dalin olcakmış:KK45:bana dalin al sen bunu kullan dedi.sonuç: dalinin şişesine ötekini doldurdum, hala onla yıkandığını sanıyo :KK45: :KK45:
kız mali :KK14: :kahve:

Bide kaynanam asla unutmaz. Kim geksr yanina piknikten bahsetse ömrü oldugu surece defalarca. Ayni insanlara söyler. Beyne nakleder. Ister akraba. Ister yabancı. Eşime dedim biliyorsun annen böyle. Neye diyorsun. Özür doledi. Matmazelde en begendigim çantayı aldı. Gönlümü almak için. Ama dedim o hep anlatacak telafisi ancak her zaman yaninda. Gülüm ye. Bundan da ye olmasi gerekirdi :kızgın::KK12:
Bence de emzirme dönemi ekstra beslenmek gerekiyor zaten her türlü yakılıyor bizim gibi düşünmüyor kocalar
maalesef herkesin yanında açıyorlar ağızlarını🙄

Bizimki de yokluk içinde büyümüş ama ne zaman oğlumuza birşeyler almaya kalksak hemen en pahalısı sanki en kalitesiymiş gibi hiç bakmadan araştırmadan onu almaya kalkar ve fikir yürütür bir de üstüne :KK20: artık o kadar sinir bozucu bir hale geldi ki aldığım en ufak pamuk için bile tartışır hale geldik:KK11:

X