Sevgilimle kavgamız

Yok kendimi bir şey görmemin sonucu değil güzel güzel yazıp bitirdikten sonra hala gelip buraya gereksiz eleştiride bulunmanızın sonucu sevgiler
Sana eleştiri yapmadım ki, genele yaptım. Her evde koca koca kahve makineleri, şekilli şukullu kupalar (ama kupalar da dönem dönem değişse de o an moda neyse o kupalar, evet kupa modası diye bir şey var) saçma sapan dandirik kötü baskılı kahve özlü sözleri olan tablomsu şeyler görmekten gına geldi. Yapılan kahve de bişeye benzemeyen, tatsız tuzsuz ama bir ton para verilmiş sıtarbaks kahvesi oluyor genelde

İncir çekirdeği. Size tavsiyem sinek mide herzaman bulandırır. Ciddi düşünüyorsanız aynı evın ıcıne gırdığınız zaman bu kavgalar saçma denilen hertüelü tavır tartışma ılıskıyı evlılığı batıran seylerdır. Ikınızde de denge ve alttan alma yok, çaba goremedım. Haklı haksızdan zıyade bıraz bırbırınıze uyum ve denge..

PMS misin? diyecektim ki bir baktım sonda yazmışsınız PMS olduğunuzu. Bu yazdıklarınızı pms'niz geçtikten sonra okuduğunuzda "ay ben naapmışım ya" diye kafanızı saklayacak delik arayacaksınız :) ben de .çok çektim PMS'den. Ben pms olmadığım, yani aklım başımda olduğu dönemlerde, pms olduğum zaman okumak için kendime notlar yazardım. Örneğin mümkün olduğunca stresten uzak durmak. Asla haklı da olsam ya da kendimi haklı sansam da kavga etmemek, tartışmamak vs. Tartışmayı pms olmadığım döneme kadar ertelemek. Gibi gibi. hatta o günlerde erkek arkadaşınızla görüşmeyin pek, yani insan gerçekten saçmalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…