- 11 Aralık 2018
- 39.552
- 245.035
-
- Konu Sahibi disardayagmurvar
Sana eleştiri yapmadım ki, genele yaptım. Her evde koca koca kahve makineleri, şekilli şukullu kupalar (ama kupalar da dönem dönem değişse de o an moda neyse o kupalar, evet kupa modası diye bir şey var) saçma sapan dandirik kötü baskılı kahve özlü sözleri olan tablomsu şeyler görmekten gına geldi. Yapılan kahve de bişeye benzemeyen, tatsız tuzsuz ama bir ton para verilmiş sıtarbaks kahvesi oluyor geneldeYok kendimi bir şey görmemin sonucu değil güzel güzel yazıp bitirdikten sonra hala gelip buraya gereksiz eleştiride bulunmanızın sonucu sevgiler
Koç burcu olmanın ihtimali yok okurken balik burcu mu diye düşundümKoç burcuyum ama bir gün önce doğsam balık olacakmışım. O yüzden balık etkilerim var çok fazla. Aşırı duygusal yaklaşıyorum bazen
Artık böyleyim geliştim ve değiştimVallahi böyle olsa sevgilisine adam sevgi yumağına döner.
Ne yani koç burçları duygusuz mudur….Koç burcu olmanın ihtimali yok okurken balik burcu mu diye düşundüm
Evet netNe yani koç burçları duygusuz mudur….
ama oturup kendi kendime üzülmüyorum sevgilimi de mahvediyorum aynı zamandaEvet nethele böyle saçma piremseslik havaları hiç onlara göre değildir
Koç burcuyum teşekkürlerYay burcu musunuz ?Veya akrep ? Haksız olan tamamen sizsiniz.Bu şekilde devam ederseniz soğur sizden.
Düzeldi düzeldi merak etmeyindünyanın en saçma kavgası. Ayrıca ortalığı dağıtıp ofosorson kordom sono deyince düzelmiyor.