Sevgilimle kavgamız

Ya sonradan ooo süper falan diye dalga geçince kapattım ama doğru söylüyorsunuz haksızım

Cidden ne kadar yorucu tavırlar böyle sizdeki. Hep mi böylesiniz,adam kaçar yakında

heves kıracak bir şey dememiş ki ?Güzel olduğunu söylemiş daha ne yapmalı ? Abartmışsınız bence.Hem de bir insanın suratına sürekli telefon kapatılmaz , neye ağlıyorsunuz “süt saçma olmuş” demis sadece…

Kaç yaşındasınız? Bu gereksiz alınganlık dönemini ergenlikte bitirmiş olmanız gerekiyordu. Saçma bulmuşta ya da beğenmemişte olabilir niye hevesiniz bu tarz konuşmalar da kırılıyor ki? Sizi bu hayatta çok üzerler söyliyim. Hemen her şeye tepki gösteriyorsanız arkadaş çevreniz için bile sıkıntı. Kahve köşenizi sevdiniz, beğendiniz tadını çıkarın. Uzatan daha çok siz olmuşsunuz bence. Size kahve almaktan falan bahsetmiş zaten daha napsın ki?

Duyan da dünyayı kurtardın sanacak alt tarafı kıçı kırık bi kahve köşesi yapmışsın. Sanki her şeyi kendin imal edip köşeyi yaptın. Adam daha ne desin. Bu kadar kaprise kimse katlanmaz. Ve hala ama öyle ama böyle diye savunmadasın. Bu kafayla asla mutlu olamazsın. Kimse de sana katlanmaz. Ben okurken tavırlarına gıcık oldum adamı düşünemiyorum bile. Skeçlerdeki aşko kuşko tavırlara rahmet okutur cinsten tavırlar var yazında.

Son cümleyi anlamamakla birlikte asla savunmuyorum. Savunsaydım zaten gönlünü de almazdım bugün. Pms dönemindeyim kendim de çok üzüldüm ve yanlış davrandığımı fark ettim

Allah aşkına adamcagizi kendinden kurtar da sevaba gir. Bogdun.

Adamın gönlünü almış. Adam burada kendisine hak veren onlarca kadın olduğunu bilse konu sahibini süründürürdü. Konu sahibi sen de tövbe ettim de arkadaşlar yakanı bıraksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…