Sevgilimle kavga ettik

Şöyle bi ayrim var insan sinirle herkesr bisey yapabilir. Hic ummadigin biri bile cok ustune gidersen sana zarar verebilir. Ama sevgilininki sinirle yapılan bisey degil. 1saat boyunca uzatmış da uzatmis. Önceden de yapmış benzer seyler. Bu onun karakteri yani. Adam ayı. By degistirilebilcek bisey degil. Bi de bu tarz ayılar aşıkken böyle olur aşık degilse de gavatlasir seni hic iplemez şaşarsın.

İkinizin de öfke problemleri var. İlerleyen süreçte fiziksel şiddete evrilebilir.

Aynen öyle yerine göre giyindikten sonra kimse karışamaz ki allah akıl fikir vermiş zaten nerede ne yapacağımızı ne giyeceğimizi nasıl davranacağımızı biliyoruz. Yani sevgiliye bu kadar ipleri eline vermek bence hem eziklik hem özgüven eksikliği. Yahu sevgili nedir ya allah aşkına biri olmaz başkası olur böyle saldırgan tiplerden uzak etsin allah şuursuzluk resmen korkunç.

O eski barzo sevgilinizin yaptığıda hiç hoş değil. Öyle giyindiniz diye taciz mi edilmek zorundasınız. Tacize kılıf uyduranlardan ayrı nefret ediyorum. Evlilik düşünüyordum da vazgeçtim. Yaptığı davranışlar, kısıtlamalar, hiç hoş değil. Kıskandığını söylüyor, kimse bana baksın istememiş.

Evet tamamiyle sabrımı sınadı, isteyerek yapmadım gerçi. Uyardım lütfen konuşmayalım konuşmak istemiyorum bu konuyu dedim. Konuşsana diye bağırmaya başladı. Ne bileyim şaşırdım ben sadece. Biraz önce de düne dair her şeyi unutalım dedi.

Erken uyarı sistemi her adamda vardır. Çoğu kadın görmezden gelir. Hayatını mantar eder

Daha önce böyle bir şey yapmadı. Tanıyamıyorum artık gittikçe değişiyor.
Bende tepkilerinizi anlayamıyorum kusura bakmayın. Ne demek ne yapacağımı bilmiyorum? Ne demek taniyamiyorum? Adam ağzıyla söylüyor ya samimi değildik, dile getiremiyordum. Kalkıp diyorsun daha önce yapmıyordu. Neden acaba ? Evlilik teklif etmiş sanırım, eder etmez cepte görüp gerçek yüzünü göstermiş hemen, neyini anlamadınız. Gerekeni yapmaz, ayrılmazsanız ilerisi daha beter olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…