Sevgilimle kavga ettik

Bence çok şanslısınız. Size düzgün birisi gelmiş. Benimki beni bi dövmediği kaldı. Neye uğradığımı şaşırdım.

Git gide erkeklerden nefret ediyorum

1 önceki konumda evlenmekten bahsediyordum bununla. Utanıyorum o yüzden o konudan. Görmek istemiyorum.
Akıllı birine benziyorsun canım. Benden sana tavsiye sevgiliyken seni el üstünde tutmayan, saçının teline kıyamayan birini bul onunla geçir zamanını . Özür mesajlarına aldanma. Imarım her şey senin için harika olur sevgiler

Sen onu bunu bırak da bununla evlenirsen yaşayacağın kıyameti düşün

Davranislar bugün gelen özür mesajindan daha önemli. Bugün özür diler yarin yine ayni durumu yasarsiniz.

Bi arkadaşımın boyle bi erkek arkadasi vardi bi kere birlikte tatile gittik 2015 falandi o gunden beri kendime gelemedim kimselerle tatile gitmiyorum. Yok mayo giyebilirsin sadece bikini giyemezsin. Yok şezlongta oyle uzanirsan bakarlar tabi. Kiz 38 derecede kapkalin kot pantolon giydi her yemekte getirdigi şortları giydirmedi orda. Ayh boyle tiplerle ömür gecmez. Bi kere de ben bi barzoylaydim hic boyle bi baskisi yoktu ama barzo oldugunu surdan anladim beni sihhiyede bi yere goturdu avukatla goruscekmis ben de spordan cikmistim yazdi ve ince krem rengi bi esofman vardi altimda. Sapığın teki popomu sıktı yürürken gecti gitti kalabaligin arasinda ben kalakaldim bu noldu dedi söyledim. Sen boyle giyinirsen kabak gibi ortada ellerler tabi demez mi. Haysiyetsiz adam senin yuzunden ordayim o kiayfetle velev ki öyle giyindim tacize bahane mi bu nasi sinir olmustum son görüşüm o gündü. Sevgililik bu gibi seyleri gör diye var zaten bi falsosu varsa ciddi düşünmeye gerek yok istedigin an tak diye ayrilirsin. Evlenirsen yandin boyle bi tiple hem bi yere kacamayagin gibi hem de seni iyice mali görüp siddetin dozunu artirir. Pamuk gibi insan bile ayni evin icinde senin sinirini bozabilio. Kaldi böyle bi ayi yavrusu insanin hayati burnundan getirir emin ol. Bi sey daha diyecegim seni oyle gorunce muhtelemen pat diye tahrik oldu bu ondan bu kadar abartio yani dikkat et bu kadar kolay tahrik olan adam sagda solda gördüğü herkesr oluyodur. Seni kısıtlar gider kendi bi haltlar yer böyle tipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…