- 20 Mart 2022
- 165
- 11
- 28
- Konu Sahibi Deadly Smile
-
Kesinlikle öyle haklısınızToksik ilişkinin sözlük anlamı gibisiniz üzgünüm
Haklısınız ya böyle bir adama güven olmaz.Son olacağına inancın var mı ki? Şimdilik kıyafetle başlar. Yarın bir gün evlenince yemeğin tuzu çok diye tuzluğu kafaya fırlatırlar. Baştan size yüzünü göstermiş aslında siz farkında değilsiniz
Üzüldüğüm nokta şurası, yanlışıkla kulağını tırmaladım, istemsizce oldu.Kavga deyince ben de ağız dalaşı falan sandım. Ciddi ciddi yaralayarak kavga edilmiş.
Neye üzülüyorsunuz tam olarak anlamadım ama.
Size yapılana da üzülmeniz gerekmez miydi?Üzüldüğüm nokta şurası, yanlışıkla kulağını tırmaladım, istemsizce oldu.
Bence çok şanslısınız. Size düzgün birisi gelmiş. Benimki beni bi dövmediği kaldı. Neye uğradığımı şaşırdım.Valla açıkçası ben kızıyorum. Yahu kardeşim ölünce benim hesabımı da mı onlar verecekte benim herşeyime karışma hakkı doğsun insanlarda? Allah bana da akıl vermiş fikir vermiş demiş yürü ya kulum. Bir tık yanlışlar var yani. Eşim benim ne giydiğime söylenmez. Ancak yanlış bi ortamda, oraya uygun olmayan kıyafetim varsa uyarır. Ama kalkıp onu giyme bunu giyemezsin makyaj yapamazsın kafası yaşayamaz. Aynada her gün ben yüzleşiyorum yahu kendimle. Beni ben beğenmedikten sonra, başkası beğense neye yarar. Benim annem, eşim bana yakıştırıp kısa, dar, açık şeyler alabiliyorken elalem sevgilisine laf ediyor ba ba ba şaka gibi
1 önceki konumda evlenmekten bahsediyordum bununla. Utanıyorum o yüzden o konudan. Görmek istemiyorum.Bekarken böyle evlenince nolur ki püfff
Git gide erkeklerden nefret ediyorumBugün sevgilimle buluşup yemek yiyecektik ama sevgilim giyinişime çok sert tepkiler verdi. Herkesin içinde sesini yükseltti sonra neden cevap vermiyorsun bana diye söylenmeye başladı. Kolumdan tutup 2-3 kere çekti bana baksana diye. Montun kolundan çekiyordu ama bir tanesi cidden koluma geldi ve çok acıdı. Eve gidelim falan diyordu, söylenmeye devam ediyordu. Sonra bana senden başka giyen var mı göster falan dedi. Bende gösteriyim dedim bak arkanda diyerek saçlarından tuttum ama kendimi kaybetmişim kulağını tırmaladım yanlışıkla ama kanadı biraz. İsteyerek yapmadım. Sonra eve gidiyoruz diye söylenmeye başladı. Yolun yarısından dönüp boşver gel yemek yiyelim demeye başladı. Yemeğide yiyemedim keyfim kaçtı. Daha sonra parkta oturduk ve beni çok kıskandığı için sesini yükseltmiş ve beni sevdiğini söyledi. Daha öncelerden de açık giyindiğimde hiçbir şey dememişti. Bugün böyle bir olay yaşadım. Sonra kulağını tırmaladığım için kötü hissetmeye başladım ve özür diledim. O da özür diledi. Şu an mesaj bile atamıyorum kötü hissediyorum.
Ona da üzülüyorum. Tavırları çok yanlış. Üzerimden atamıyorum dün yaşanan olayları.Size yapılana da üzülmeniz gerekmez miydi?
Bende aynı fikirdeyim. Yeter artık ya.Git gide erkeklerden nefret ediyorum
Akıllı birine benziyorsun canım. Benden sana tavsiye sevgiliyken seni el üstünde tutmayan, saçının teline kıyamayan birini bul onunla geçir zamanını . Özür mesajlarına aldanma. Imarım her şey senin için harika olur sevgiler1 önceki konumda evlenmekten bahsediyordum bununla. Utanıyorum o yüzden o konudan. Görmek istemiyorum.
Umarım. Teşekkür ederim size.Akıllı birine benziyorsun canım. Benden sana tavsiye sevgiliyken seni el üstünde tutmayan, saçının teline kıyamayan birini bul onunla geçir zamanını . Özür mesajlarına aldanma. Imarım her şey senin için harika olur sevgiler
Şanslı değilim, seçiciyim. Sizde seçebilirsiniz.Bence çok şanslısınız. Size düzgün birisi gelmiş. Benimki beni bi dövmediği kaldı. Neye uğradığımı şaşırdım.
Çevremde bu ve benzerleri var maalesef.Şanslı değilim, seçiciyim. Sizde seçebilirsiniz.
Buluştuğum için pişmanım. Bugünde özür mesajı yazmış ama hiçbir şey ifade etmiyor. Daha önceden böyle davranmıyordu. Giyinişime çok fazla karışmaya başladı. Hayatıma çok fazla karışmaya başladı. Dün zaten ben kendim eve dönerim dedim, olmaz hayır diye bağırdı yine.
Bu konuyu düşünmek bile istemiyorumSen onu bunu bırak da bununla evlenirsen yaşayacağın kıyameti düşün
Bende aynı fikirdeyim. Yapmasaydın da dilemeseydin değil mi ya. Bir daha öyle davranmayacakmış falan.Davranislar bugün gelen özür mesajindan daha önemli. Bugün özür diler yarin yine ayni durumu yasarsiniz.
Bende aynı fikirdeyim. Yapmasaydın da dilemeseydin değil mi ya. Bir daha öyle davranmayacakmış falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?