- 20 Mart 2022
- 165
- 11
- 28
- Konu Sahibi Deadly Smile
-
Açılan konuyu silme nasıl oluyor diye bakıyorsun ama nafile silsen de geri gelir konun, ama ben yinede insanları merakta bırakmayım iliştireyim konunu burayaBugün sevgilimle buluşup yemek yiyecektik ama sevgilim giyinişime çok sert tepkiler verdi. Herkesin içinde sesini yükseltti sonra neden cevap vermiyorsun bana diye söylenmeye başladı. Kolumdan tutup 2-3 kere çekti bana baksana diye. Montun kolundan çekiyordu ama bir tanesi cidden koluma geldi ve çok acıdı. Eve gidelim falan diyordu, söylenmeye devam ediyordu. Sonra bana senden başka giyen var mı göster falan dedi. Bende gösteriyim dedim bak arkanda diyerek saçlarından tuttum ama kendimi kaybetmişim kulağını tırmaladım yanlışıkla ama kanadı biraz. İsteyerek yapmadım. Sonra eve gidiyoruz diye söylenmeye başladı. Yolun yarısından dönüp boşver gel yemek yiyelim demeye başladı. Yemeğide yiyemedim keyfim kaçtı. Daha sonra parkta oturduk ve beni çok kıskandığı için sesini yükseltmiş ve beni sevdiğini söyledi. Daha öncelerden de açık giyindiğimde hiçbir şey dememişti. Bugün böyle bir olay yaşadım. Sonra kulağını tırmaladığım için kötü hissetmeye başladım ve özür diledim. O da özür diledi. Şu an mesaj bile atamıyorum kötü hissediyorum.
Ayrıl.Bugün sevgilimle buluşup yemek yiyecektik ama sevgilim giyinişime çok sert tepkiler verdi. Herkesin içinde sesini yükseltti sonra neden cevap vermiyorsun bana diye söylenmeye başladı. Kolumdan tutup 2-3 kere çekti bana baksana diye. Montun kolundan çekiyordu ama bir tanesi cidden koluma geldi ve çok acıdı. Eve gidelim falan diyordu, söylenmeye devam ediyordu. Sonra bana senden başka giyen var mı göster falan dedi. Bende gösteriyim dedim bak arkanda diyerek saçlarından tuttum ama kendimi kaybetmişim kulağını tırmaladım yanlışıkla ama kanadı biraz. İsteyerek yapmadım. Sonra eve gidiyoruz diye söylenmeye başladı. Yolun yarısından dönüp boşver gel yemek yiyelim demeye başladı. Yemeğide yiyemedim keyfim kaçtı. Daha sonra parkta oturduk ve beni çok kıskandığı için sesini yükseltmiş ve beni sevdiğini söyledi. Daha öncelerden de açık giyindiğimde hiçbir şey dememişti. Bugün böyle bir olay yaşadım. Sonra kulağını tırmaladığım için kötü hissetmeye başladım ve özür diledim. O da özür diledi. Şu an mesaj bile atamıyorum kötü hissediyorum.
Evet 1 önceki açtığım konuyu silmek istiyorum. Evlilikle ilgili.Açılan konuyu silme nasıl oluyor diye bakıyorsun ama nafile silsen de geri gelir konun, ama ben yinede insanları merakta bırakmayım iliştireyim konunu burayaEki Görüntüle 3221806
Yaa ben bununla evlilik düşünüyordum birde. Yaptıkları hoş değil ama bende yanlışıkla ona zarar verdim. Bilmiyorum şu an ne yapmalıyım.Neden kötü hissettiğinizi inanın anlamadım.
Size zorbalık eden birinden kurtulmaya çalışırken hasar olmuş, eee?
Yaptıkları bir tırnak izi için güme mi gitti
şimdi?
AyrilBugün sevgilimle buluşup yemek yiyecektik ama sevgilim giyinişime çok sert tepkiler verdi. Herkesin içinde sesini yükseltti sonra neden cevap vermiyorsun bana diye söylenmeye başladı. Kolumdan tutup 2-3 kere çekti bana baksana diye. Montun kolundan çekiyordu ama bir tanesi cidden koluma geldi ve çok acıdı. Eve gidelim falan diyordu, söylenmeye devam ediyordu. Sonra bana senden başka giyen var mı göster falan dedi. Bende gösteriyim dedim bak arkanda diyerek saçlarından tuttum ama kendimi kaybetmişim kulağını tırmaladım yanlışıkla ama kanadı biraz. İsteyerek yapmadım. Sonra eve gidiyoruz diye söylenmeye başladı. Yolun yarısından dönüp boşver gel yemek yiyelim demeye başladı. Yemeğide yiyemedim keyfim kaçtı. Daha sonra parkta oturduk ve beni çok kıskandığı için sesini yükseltmiş ve beni sevdiğini söyledi. Daha öncelerden de açık giyindiğimde hiçbir şey dememişti. Bugün böyle bir olay yaşadım. Sonra kulağını tırmaladığım için kötü hissetmeye başladım ve özür diledim. O da özür diledi. Şu an mesaj bile atamıyorum kötü hissediyorum.
Evet daha da garipleşiyor. Bugün buluşma kararı aldık ve böyle oldu. Evlenmeyi düşünmekten vazgeçiyorum artık.Ne kadar seviyeli bir ilişki. 2 gün önce evlilik falan diyordun, gerçekten ikinizde evlenip yuva kuracak olgunluğa sahipmişsiniz.
Toksik ilişki 101
İlk defa böyle oluyorBu ne be o ben onun saçını çektim o benim koluma vurdu sonra 5 dk sonra barıştık 5 yaşında mısınız. Resmen şiddet göstermişsiniz birbirinize ayrılık sebebi bu ve siz 5 dk sonra mıç mıç olmuşsunuz.
Evlenme ayrıl. Madem giyimin ona uygun değildi sevgili olmasaydı. Ayrıca dengesiz ve öfke kontrol bozukluğu var. Hayatını zindana çevirir seni delirtir sonra da sen normal değilsin hastasın sen der onun yerine psikoloğa Bi bakmışsın sen gitmeye başlamışsın.Yaa ben bununla evlilik düşünüyordum birde. Yaptıkları hoş değil ama bende yanlışıkla ona zarar verdim. Bilmiyorum şu an ne yapmalıyım.
Ayrılmazsan son olmayacak. Gerçek yüzünü göstermeye başlamış. Bundan sonra daha kötü olur ama daha iyi aslaa olmaz.İlk defa böyle oluyor
Bunu bende dedim giyimim sana uymuyorsa neden sevgili oldun dedim. İlk başlarda da rahatsız oluyordum ama samimi değildim dile getirmiyordum dedi. 2-3 gün önce de evlenme hayali kuruyordum bununla.Evlenme ayrıl. Madem giyimin ona uygun değildi sevgili olmasaydı. Ayrıca dengesiz ve öfke kontrol bozukluğu var. Hayatını zindana çevirir seni delirtir sonra da sen normal değilsin hastasın sen der onun yerine psikoloğa Bi bakmışsın sen gitmeye başlamışsın.
Hayal et.Yaa ben bununla evlilik düşünüyordum birde. Yaptıkları hoş değil ama bende yanlışıkla ona zarar verdim. Bilmiyorum şu an ne yapmalıyım.
Daha önce ne sesini yükseltti ne de kolumdan çekiştirdi. Sanki yerine başka birisi gelmiş gibi.Ayrılmazsan son olmayacak. Gerçek yüzünü göstermeye başlamış. Bundan sonra daha kötü olur ama daha iyi aslaa olmaz.
Bende anlamadım ilk defa böyle oluyor. Zaten 1 haftadır baya garip davranıyor. Bugün buluşalım dedi ve pişman oldum.Hayal et.
Gelecekte evet dediğin anda bunun bir fragman olduğunu düşünerek, geniş kapsamlı bir hayal edin, sonra bulursunuz herhalde mazoşist değilseniz…
Siz ciddi misiniz? Bu kişi şiddete meyilli öyleyse. Tam çözememiştim. Evlenmeyi düşünüyordum da vazgeçiyorum artık.Şöyle düşün şuan evli olsaydiniz eve gidip dayak yiyecektin. Olabilir sorun degil diyorsan ayrilma.
Sevgiliniz nereli çok merak ettim..yıllar önce eşimden önce böyle bir erkek arkadaşım vardıBugün sevgilimle buluşup yemek yiyecektik ama sevgilim giyinişime çok sert tepkiler verdi. Herkesin içinde sesini yükseltti sonra neden cevap vermiyorsun bana diye söylenmeye başladı. Kolumdan tutup 2-3 kere çekti bana baksana diye. Montun kolundan çekiyordu ama bir tanesi cidden koluma geldi ve çok acıdı. Eve gidelim falan diyordu, söylenmeye devam ediyordu. Sonra bana senden başka giyen var mı göster falan dedi. Bende gösteriyim dedim bak arkanda diyerek saçlarından tuttum ama kendimi kaybetmişim kulağını tırmaladım yanlışıkla ama kanadı biraz. İsteyerek yapmadım. Sonra eve gidiyoruz diye söylenmeye başladı. Yolun yarısından dönüp boşver gel yemek yiyelim demeye başladı. Yemeğide yiyemedim keyfim kaçtı. Daha sonra parkta oturduk ve beni çok kıskandığı için sesini yükseltmiş ve beni sevdiğini söyledi. Daha öncelerden de açık giyindiğimde hiçbir şey dememişti. Bugün böyle bir olay yaşadım. Sonra kulağını tırmaladığım için kötü hissetmeye başladım ve özür diledim. O da özür diledi. Şu an mesaj bile atamıyorum kötü hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?