Sevgilimle kavga ettik

Bende sizinle aynı fikirdeyim. İlerisi daha sıkıntılı olur ayrılmazsam.

Tut saçlarımdan beni yerlerde sürükleee canım acısada bebeğim dedikçe den hallice birşey bu ilişki bu nedir ya ?

Ayrıl bacım ayrıl daha evlilik diyorsun bu tiple..

Bir başkasıyla evlilik düşünmeden de nacizane tavsiyem bol bol kişisel gelişim okuman olacak. Hem kendin için hem de ilerde yine böyle birini tekrar seçme diye.

Bende ayrılmayı düşünüyorum. Böyle sevgili olunmaz. Seven insan böyle basit bir şey için sana zarar vermez zaten.

Ben olunamayacağını düşünüyorum. Bir kadın 20 yaşı ile 25 yaşı arasında zihinsel ve duygusal anlamda çok fark var.
Tabiki öyle ama 25 yaştakiyle 30 yaştaki veya 30 yaştakiyle 35 yaştaki de bir değil. İnsan her sene değişir, her sene yeni bir şeyler öğrenir, gelişir. Ama bu demek değildir ki evliliğe hazır değil veya olgun değil. Ama herkesin kendi görüşü tabi

Yaş kaç? Elin karısına kızına baktığında zevk alıyor da sen giydiğin zaman mı kıskançlık oluyormuş. Ayrıl gitsin boş insan.

Özür mü diledin? Ben olsam ayaklarının altını falan öperdim herhalde affetmesi için

Kendinde hata bulduğun sürece daha kötülerin zemin hazırlasın bastırılmış eziklenmiş kişiliksiz maddi manevi ona bağımlı bir kadına dönüşürsün

Ben sert yazıyorum ama bunları yaşayarak görecek sensin hiç mi görmedin 2.sayfa haberleri yada TV de?

Sizin o olaydan sonra hissetmeniz gerekenlerden biri korku olmalıydı.
Genele vurunca o kadar cinayet işleniyor aklınıza gelmiyor mu ya beni de bir gün... Ne diyeyim Allah akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…