- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.879
- 63
- 30
- Konu Sahibi Deadly Smile
-
Ben olunamayacağını düşünüyorum. Bir kadın 20 yaşı ile 25 yaşı arasında zihinsel ve duygusal anlamda çok fark var.Bence olunabilir amabu şahıs değil tabiki
Evet buluştukbuluştun mu.
Bende sizinle aynı fikirdeyim. İlerisi daha sıkıntılı olur ayrılmazsam.Bende tepkilerinizi anlayamıyorum kusura bakmayın. Ne demek ne yapacağımı bilmiyorum? Ne demek taniyamiyorum? Adam ağzıyla söylüyor ya samimi değildik, dile getiremiyordum. Kalkıp diyorsun daha önce yapmıyordu. Neden acaba ? Evlilik teklif etmiş sanırım, eder etmez cepte görüp gerçek yüzünü göstermiş hemen, neyini anlamadınız. Gerekeni yapmaz, ayrılmazsanız ilerisi daha beter olacak.
Edilmez bence. İleride daha kötü davranabilir.Böyle biriyle devam edilir mi ya
Düşün. Saçma sapan bir yere evrilecek. Keşke diyeceksin. Yaşadığım için biliyorum. Seviyorum ondan böyle diye bi şey yok. Öyle sevgi olmaz olsunBu konuyu düşünmek bile istemiyorum
Sevgi değil zaten bu yaptıkları. Boşuna da seni seviyorum ediyorum demesin. Ayrılmak daha mantıklı.Düşün. Saçma sapan bir yere evrilecek. Keşke diyeceksin. Yaşadığım için biliyorum. Seviyorum ondan böyle diye bi şey yok. Öyle sevgi olmaz olsun
Bende ayrılmayı düşünüyorum. Böyle sevgili olunmaz. Seven insan böyle basit bir şey için sana zarar vermez zaten.Tut saçlarımdan beni yerlerde sürükleee canım acısada bebeğim dedikçe den hallice birşey bu ilişki bu nedir ya ?
Ayrıl bacım ayrıl daha evlilik diyorsun bu tiple..
Bir başkasıyla evlilik düşünmeden de nacizane tavsiyem bol bol kişisel gelişim okuman olacak. Hem kendin için hem de ilerde yine böyle birini tekrar seçme diye.
Tabiki öyle ama 25 yaştakiyle 30 yaştaki veya 30 yaştakiyle 35 yaştaki de bir değil. İnsan her sene değişir, her sene yeni bir şeyler öğrenir, gelişir. Ama bu demek değildir ki evliliğe hazır değil veya olgun değil. Ama herkesin kendi görüşü tabiBen olunamayacağını düşünüyorum. Bir kadın 20 yaşı ile 25 yaşı arasında zihinsel ve duygusal anlamda çok fark var.
Yaş kaç? Elin karısına kızına baktığında zevk alıyor da sen giydiğin zaman mı kıskançlık oluyormuş. Ayrıl gitsin boş insan.Bugün sevgilimle buluşup yemek yiyecektik ama sevgilim giyinişime çok sert tepkiler verdi. Herkesin içinde sesini yükseltti sonra neden cevap vermiyorsun bana diye söylenmeye başladı. Kolumdan tutup 2-3 kere çekti bana baksana diye. Montun kolundan çekiyordu ama bir tanesi cidden koluma geldi ve çok acıdı. Eve gidelim falan diyordu, söylenmeye devam ediyordu. Sonra bana senden başka giyen var mı göster falan dedi. Bende gösteriyim dedim bak arkanda diyerek saçlarından tuttum ama kendimi kaybetmişim kulağını tırmaladım yanlışıkla ama kanadı biraz. İsteyerek yapmadım. Sonra eve gidiyoruz diye söylenmeye başladı. Yolun yarısından dönüp boşver gel yemek yiyelim demeye başladı. Yemeğide yiyemedim keyfim kaçtı. Daha sonra parkta oturduk ve beni çok kıskandığı için sesini yükseltmiş ve beni sevdiğini söyledi. Daha öncelerden de açık giyindiğimde hiçbir şey dememişti. Bugün böyle bir olay yaşadım. Sonra kulağını tırmaladığım için kötü hissetmeye başladım ve özür diledim. O da özür diledi. Şu an mesaj bile atamıyorum kötü hissediyorum.
23 yaşındayım. Bende düşünüyorum ayrılmayı.Yaş kaç? Elin karısına kızına baktığında zevk alıyor da sen giydiğin zaman mı kıskançlık oluyormuş. Ayrıl gitsin boş insan.
İş görüşmesi mi bu?Tecrübe ile ilgisi yok ki.Yanlış yanlıştır.İlk defa ilişkim oluyor. Tecrübesizim yani, nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum.
Özür mü diledin? Ben olsam ayaklarının altını falan öperdim herhalde affetmesi içinBugün sevgilimle buluşup yemek yiyecektik ama sevgilim giyinişime çok sert tepkiler verdi. Herkesin içinde sesini yükseltti sonra neden cevap vermiyorsun bana diye söylenmeye başladı. Kolumdan tutup 2-3 kere çekti bana baksana diye. Montun kolundan çekiyordu ama bir tanesi cidden koluma geldi ve çok acıdı. Eve gidelim falan diyordu, söylenmeye devam ediyordu. Sonra bana senden başka giyen var mı göster falan dedi. Bende gösteriyim dedim bak arkanda diyerek saçlarından tuttum ama kendimi kaybetmişim kulağını tırmaladım yanlışıkla ama kanadı biraz. İsteyerek yapmadım. Sonra eve gidiyoruz diye söylenmeye başladı. Yolun yarısından dönüp boşver gel yemek yiyelim demeye başladı. Yemeğide yiyemedim keyfim kaçtı. Daha sonra parkta oturduk ve beni çok kıskandığı için sesini yükseltmiş ve beni sevdiğini söyledi. Daha öncelerden de açık giyindiğimde hiçbir şey dememişti. Bugün böyle bir olay yaşadım. Sonra kulağını tırmaladığım için kötü hissetmeye başladım ve özür diledim. O da özür diledi. Şu an mesaj bile atamıyorum kötü hissediyorum.
Özür dilememin nedeni istemsiz şekilde ona zarar vermemdi.Özür mü diledin? Ben olsam ayaklarının altını falan öperdim herhalde affetmesi için
Özür dilememin nedeni istemsiz şekilde zarar vermemdi.Özür dilemişin belki affeder üzülme
?????!!!!!
Zararın alâsını görüyorsunÖzür dilememin nedeni istemsiz şekilde ona zarar vermemdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?