• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle kavga ettik

Valla açıkçası ben kızıyorum. Yahu kardeşim ölünce benim hesabımı da mı onlar verecekte benim herşeyime karışma hakkı doğsun insanlarda? Allah bana da akıl vermiş fikir vermiş demiş yürü ya kulum. Bir tık yanlışlar var yani. Eşim benim ne giydiğime söylenmez. Ancak yanlış bi ortamda, oraya uygun olmayan kıyafetim varsa uyarır. Ama kalkıp onu giyme bunu giyemezsin makyaj yapamazsın kafası yaşayamaz. Aynada her gün ben yüzleşiyorum yahu kendimle. Beni ben beğenmedikten sonra, başkası beğense neye yarar. Benim annem, eşim bana yakıştırıp kısa, dar, açık şeyler alabiliyorken elalem sevgilisine laf ediyor ba ba ba şaka gibi
Bence çok şanslısınız. Size düzgün birisi gelmiş. Benimki beni bi dövmediği kaldı. Neye uğradığımı şaşırdım.

Bugün sevgilimle buluşup yemek yiyecektik ama sevgilim giyinişime çok sert tepkiler verdi. Herkesin içinde sesini yükseltti sonra neden cevap vermiyorsun bana diye söylenmeye başladı. Kolumdan tutup 2-3 kere çekti bana baksana diye. Montun kolundan çekiyordu ama bir tanesi cidden koluma geldi ve çok acıdı. Eve gidelim falan diyordu, söylenmeye devam ediyordu. Sonra bana senden başka giyen var mı göster falan dedi. Bende gösteriyim dedim bak arkanda diyerek saçlarından tuttum ama kendimi kaybetmişim kulağını tırmaladım yanlışıkla ama kanadı biraz. İsteyerek yapmadım. Sonra eve gidiyoruz diye söylenmeye başladı. Yolun yarısından dönüp boşver gel yemek yiyelim demeye başladı. Yemeğide yiyemedim keyfim kaçtı. Daha sonra parkta oturduk ve beni çok kıskandığı için sesini yükseltmiş ve beni sevdiğini söyledi. Daha öncelerden de açık giyindiğimde hiçbir şey dememişti. Bugün böyle bir olay yaşadım. Sonra kulağını tırmaladığım için kötü hissetmeye başladım ve özür diledim. O da özür diledi. Şu an mesaj bile atamıyorum kötü hissediyorum.
Git gide erkeklerden nefret ediyorum

1 önceki konumda evlenmekten bahsediyordum bununla. Utanıyorum o yüzden o konudan. Görmek istemiyorum.
Akıllı birine benziyorsun canım. Benden sana tavsiye sevgiliyken seni el üstünde tutmayan, saçının teline kıyamayan birini bul onunla geçir zamanını . Özür mesajlarına aldanma. Imarım her şey senin için harika olur sevgiler

Buluştuğum için pişmanım. Bugünde özür mesajı yazmış ama hiçbir şey ifade etmiyor. Daha önceden böyle davranmıyordu. Giyinişime çok fazla karışmaya başladı. Hayatıma çok fazla karışmaya başladı. Dün zaten ben kendim eve dönerim dedim, olmaz hayır diye bağırdı yine.

Davranislar bugün gelen özür mesajindan daha önemli. Bugün özür diler yarin yine ayni durumu yasarsiniz.

Bi arkadaşımın boyle bi erkek arkadasi vardi bi kere birlikte tatile gittik 2015 falandi o gunden beri kendime gelemedim kimselerle tatile gitmiyorum. Yok mayo giyebilirsin sadece bikini giyemezsin. Yok şezlongta oyle uzanirsan bakarlar tabi. Kiz 38 derecede kapkalin kot pantolon giydi her yemekte getirdigi şortları giydirmedi orda. Ayh boyle tiplerle ömür gecmez. Bi kere de ben bi barzoylaydim hic boyle bi baskisi yoktu ama barzo oldugunu surdan anladim beni sihhiyede bi yere goturdu avukatla goruscekmis ben de spordan cikmistim yazdi ve ince krem rengi bi esofman vardi altimda. Sapığın teki popomu sıktı yürürken gecti gitti kalabaligin arasinda ben kalakaldim bu noldu dedi söyledim. Sen boyle giyinirsen kabak gibi ortada ellerler tabi demez mi. Haysiyetsiz adam senin yuzunden ordayim o kiayfetle velev ki öyle giyindim tacize bahane mi bu nasi sinir olmustum son görüşüm o gündü. Sevgililik bu gibi seyleri gör diye var zaten bi falsosu varsa ciddi düşünmeye gerek yok istedigin an tak diye ayrilirsin. Evlenirsen yandin boyle bi tiple hem bi yere kacamayagin gibi hem de seni iyice mali görüp siddetin dozunu artirir. Pamuk gibi insan bile ayni evin icinde senin sinirini bozabilio. Kaldi böyle bi ayi yavrusu insanin hayati burnundan getirir emin ol. Bi sey daha diyecegim seni oyle gorunce muhtelemen pat diye tahrik oldu bu ondan bu kadar abartio yani dikkat et bu kadar kolay tahrik olan adam sagda solda gördüğü herkesr oluyodur. Seni kısıtlar gider kendi bi haltlar yer böyle tipler.

Back