Sevgilimle kavga ettik

Yaa uff kıyamam :// Malesef benim hem kıskanılacak bir tipim yok hem sevgilim geniş. Mini giydiğimde seni çok kıskandığım için böyle yapıyorum demiyor. Nasıl özeniyorum böyle ilişkilere bir bilseniz

Kınarsam başıma gelir diye yargılamak istemiyorum ama ilişkinizin sağlıklı, düzgün iletişimin olduğu bir ilişki değil. Bunun öncesi vardır bu ilişkide. Hiçbir sıradan ilişki birden böyle şiddet noktasına gelmez. İkinizin de hatası var. Bu ilişkiden de hiçbir şey olmaz.

Toksik ilişkinin sözlük anlamı gibisiniz üzgünüm

İlişki konusunda tecrübesizim. Evet bu arada haklısınız, yalnızken daha ayarsız olabilir.

Bana herkesin içinde sesini yükseltecek ve kolumdan tutup sarsak hareketlerle sallayacak bir erkeğin kafasını duvara sürterim kıvılcım çıkar. Bu ne hadsizlik
Sesimi çıkaramadım sadece sustum. Susunca daha kötü davrandı. En sonunda dayanamayıp yanlışıkla zarar verdim ona.

Daha önceden karışmıyordu. Nedense karışası gelmiş. Bende neye uğradığımı şaşırdım. Sabahta özür mesajı yazmış.

Ben isteyerek yapmadım zaten. O ama isteyerek yaptı. 1 saattir de sürekli yok kolumu çekiştirmeler, laf söylemeler, sesini yükseltmeler. Dayanamadım yani.

Daha önceden karışmıyordu. Nedense karışası gelmiş. Bende neye uğradığımı şaşırdım. Sabahta özür mesajı yazmış.
Son olacağına inancın var mı ki? Şimdilik kıyafetle başlar. Yarın bir gün evlenince yemeğin tuzu çok diye tuzluğu kafaya fırlatırlar. Baştan size yüzünü göstermiş aslında siz farkında değilsiniz

Kavga deyince ben de ağız dalaşı falan sandım. Ciddi ciddi yaralayarak kavga edilmiş.
Neye üzülüyorsunuz tam olarak anlamadım ama.

Buluştuğum için pişmanım. Bugünde özür mesajı yazmış ama hiçbir şey ifade etmiyor. Daha önceden böyle davranmıyordu. Giyinişime çok fazla karışmaya başladı. Hayatıma çok fazla karışmaya başladı. Dün zaten ben kendim eve dönerim dedim, olmaz hayır diye bağırdı yine.

İlk defa ilişkim oluyor. Tecrübesizim yani, nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum.

Herkes hakettigini , kendine layık gördüğünü yaşar. Hiç üzülmedim konuya

Ne giyinişime karışırdı, ne de hayatıma. Dün çok farklı davranmaya başladı.

Aman başka adam bulamazlar lütfen öyle demeyin insanın kendisine saygısı olması lazım çok iğrenç bir ilişki
Valla açıkçası ben kızıyorum. Yahu kardeşim ölünce benim hesabımı da mı onlar verecekte benim herşeyime karışma hakkı doğsun insanlarda? Allah bana da akıl vermiş fikir vermiş demiş yürü ya kulum. Bir tık yanlışlar var yani. Eşim benim ne giydiğime söylenmez. Ancak yanlış bi ortamda, oraya uygun olmayan kıyafetim varsa uyarır. Ama kalkıp onu giyme bunu giyemezsin makyaj yapamazsın kafası yaşayamaz. Aynada her gün ben yüzleşiyorum yahu kendimle. Beni ben beğenmedikten sonra, başkası beğense neye yarar. Benim annem, eşim bana yakıştırıp kısa, dar, açık şeyler alabiliyorken elalem sevgilisine laf ediyor ba ba ba şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…