• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle kavga ettik

Yaa uff kıyamam :// Malesef benim hem kıskanılacak bir tipim yok hem sevgilim geniş. Mini giydiğimde seni çok kıskandığım için böyle yapıyorum demiyor. Nasıl özeniyorum böyle ilişkilere bir bilseniz

Bugün sevgilimle buluşup yemek yiyecektik ama sevgilim giyinişime çok sert tepkiler verdi. Herkesin içinde sesini yükseltti sonra neden cevap vermiyorsun bana diye söylenmeye başladı. Kolumdan tutup 2-3 kere çekti bana baksana diye. Montun kolundan çekiyordu ama bir tanesi cidden koluma geldi ve çok acıdı. Eve gidelim falan diyordu, söylenmeye devam ediyordu. Sonra bana senden başka giyen var mı göster falan dedi. Bende gösteriyim dedim bak arkanda diyerek saçlarından tuttum ama kendimi kaybetmişim kulağını tırmaladım yanlışıkla ama kanadı biraz. İsteyerek yapmadım. Sonra eve gidiyoruz diye söylenmeye başladı. Yolun yarısından dönüp boşver gel yemek yiyelim demeye başladı. Yemeğide yiyemedim keyfim kaçtı. Daha sonra parkta oturduk ve beni çok kıskandığı için sesini yükseltmiş ve beni sevdiğini söyledi. Daha öncelerden de açık giyindiğimde hiçbir şey dememişti. Bugün böyle bir olay yaşadım. Sonra kulağını tırmaladığım için kötü hissetmeye başladım ve özür diledim. O da özür diledi. Şu an mesaj bile atamıyorum kötü hissediyorum.

Kınarsam başıma gelir diye yargılamak istemiyorum ama ilişkinizin sağlıklı, düzgün iletişimin olduğu bir ilişki değil. Bunun öncesi vardır bu ilişkide. Hiçbir sıradan ilişki birden böyle şiddet noktasına gelmez. İkinizin de hatası var. Bu ilişkiden de hiçbir şey olmaz.

Bugün sevgilimle buluşup yemek yiyecektik ama sevgilim giyinişime çok sert tepkiler verdi. Herkesin içinde sesini yükseltti sonra neden cevap vermiyorsun bana diye söylenmeye başladı. Kolumdan tutup 2-3 kere çekti bana baksana diye. Montun kolundan çekiyordu ama bir tanesi cidden koluma geldi ve çok acıdı. Eve gidelim falan diyordu, söylenmeye devam ediyordu. Sonra bana senden başka giyen var mı göster falan dedi. Bende gösteriyim dedim bak arkanda diyerek saçlarından tuttum ama kendimi kaybetmişim kulağını tırmaladım yanlışıkla ama kanadı biraz. İsteyerek yapmadım. Sonra eve gidiyoruz diye söylenmeye başladı. Yolun yarısından dönüp boşver gel yemek yiyelim demeye başladı. Yemeğide yiyemedim keyfim kaçtı. Daha sonra parkta oturduk ve beni çok kıskandığı için sesini yükseltmiş ve beni sevdiğini söyledi. Daha öncelerden de açık giyindiğimde hiçbir şey dememişti. Bugün böyle bir olay yaşadım. Sonra kulağını tırmaladığım için kötü hissetmeye başladım ve özür diledim. O da özür diledi. Şu an mesaj bile atamıyorum kötü hissediyorum.
Toksik ilişkinin sözlük anlamı gibisiniz üzgünüm

gerçekten aklınız kesmiyor mu buna?
ortalık yerde itip kakan yalnızken daha ayarsız olacaktır net.
ayrıca montunuzda varmış üstünüzde ne kadar açık olabilir ki giydiğiniz. kendisinin gözü kadınların üzerinde olduğu için diğer erkeklerinde size bakacağını düşünüyor.
İlişki konusunda tecrübesizim. Evet bu arada haklısınız, yalnızken daha ayarsız olabilir.

Bana herkesin içinde sesini yükseltecek ve kolumdan tutup sarsak hareketlerle sallayacak bir erkeğin kafasını duvara sürterim kıvılcım çıkar. Bu ne hadsizlik
Sesimi çıkaramadım sadece sustum. Susunca daha kötü davrandı. En sonunda dayanamayıp yanlışıkla zarar verdim ona.

Anammm, sevgilim beni sokakta kolumdan çekiştirirse artık eski sevgilim olur. Kulağını tırmalamak yerine keşke suratına okkalı bir tokat patlatsaymışsınız. Yahu arkadaşlar. Ananız babanız karışmıyor ise, ne giydiğinize müdahele etmiyor ise. Elin oğlu kim olarak size bunu giyemezsin diyerek birde sokak ortasında sizi silkeleyebiliyor. Neden izin veriyorsunuz bunlara ???
Daha önceden karışmıyordu. Nedense karışası gelmiş. Bende neye uğradığımı şaşırdım. Sabahta özür mesajı yazmış.

Ya şimdi belki beni linçleyecekler burada ama söylemeden edemicem. Şimdi bu adam kıza vurmuş olsa adamı yerden yere vururduk. Tamam tavrı yanlış ama güzellikle anlatabilirsin adamın saçından tutup çekip kulağını tırmalamak ne ya. Şimdi bu hareketi yaptıktan sonra sana vurmuş olsa gerçekten hak ediyorsun. Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapmak ne kadar doğru? İlişkiniz o kadar seviyesiz iğrenç bir ilişki ki anlatamam. Ne kadın ne erkek birbirine şiddet uygulayamaz nerde yaşıyorsunuz siz ya yaşınız kaç böyle seviyesiz iğrenç itici bir ilişki yaşıyorsunuz. Bir kere giyim,ne karışması çok saçma demek ki sana güveni yok bende açık giyiniyorum yerine göre tabi ki ama erkek arkadaşım asla karışamaz bana güvenmesi gerekiyor güvenmiyorsa zaten yol orda. Kimse için hiçbir şeyden ödün vermem artık zamanında verdimde ne oldu sanki kabul eden böyle eder etmeyene kapıyı gösteririm. Yok kıskanmışmış kolundan tutmuş diğeri kulağını tırmalamış dağdamı yaşıyoruz nedir yani. Siz ilişkinizi sonlandırın birbirinize şiddet uygulayarak gitmez bir yere ikinizinde öfke kontrolü yok sonra ne o biri birini öldürüyor kendinize gelin kendinize saygınız olsun ve birazda öfke kontrolünüz olsun lütfen.
Ben isteyerek yapmadım zaten. O ama isteyerek yaptı. 1 saattir de sürekli yok kolumu çekiştirmeler, laf söylemeler, sesini yükseltmeler. Dayanamadım yani.

Daha önceden karışmıyordu. Nedense karışası gelmiş. Bende neye uğradığımı şaşırdım. Sabahta özür mesajı yazmış.
Son olacağına inancın var mı ki? Şimdilik kıyafetle başlar. Yarın bir gün evlenince yemeğin tuzu çok diye tuzluğu kafaya fırlatırlar. Baştan size yüzünü göstermiş aslında siz farkında değilsiniz

Kavga deyince ben de ağız dalaşı falan sandım. Ciddi ciddi yaralayarak kavga edilmiş.
Neye üzülüyorsunuz tam olarak anlamadım ama.

Böyle biri ile devam etsen yarin öbür gün suratinin ortasina tokadi yersin. Ondan sonra "seni seviyorum" der. Üstündeki kiyafet nasil birseydi bilmiyorum ama diyelim ki farketmedin bir yerin acildi seven insan seni tartaklamaz, herkesin icinde rezil etmez. Bir insanin sevgisi aslaaa sözlerinde sakli degil, davranislarindan belli oluyor.
Ama gelelim size: Orda tartakliyordu sizde kendinizi korumaya calistiniz/kaybettiniz eyvallah. Ama siz de zannetmeyin ki sizde birine el kaldirabilirsiniz. Bir iliskinin icinde böyle davranislari sergiliyorsaniz ve bu "gündelik" karakteriniz degilse o iliski sizin jcin yalnis.kendinize de bu konuda sayginiz olsun. Ben elin hödügü yüzünden niye kendimi kaybedigim degil mi.
Birde nasil bu olaylardan sonra onunla beraber dönebiliyorsunuz hayret. Ben sahsen asla güvenmem o durumda. Neler okuyoruz. Kac tane katil kendini "Cok seviyordum, kisnandim. Beni tahrik etti, kendimi kaybettim" diye savundu?
Her zaman yaninizda eve dönebilecek para bulundurun. Öyle körü körüne güvenmeyin böyle
Buluştuğum için pişmanım. Bugünde özür mesajı yazmış ama hiçbir şey ifade etmiyor. Daha önceden böyle davranmıyordu. Giyinişime çok fazla karışmaya başladı. Hayatıma çok fazla karışmaya başladı. Dün zaten ben kendim eve dönerim dedim, olmaz hayır diye bağırdı yine.

Sevgilim dediğin tam bir hıyar. Sen de normal gelmedin bana .Burda kaç kadın sevgilisi kolunu sıkıştırsa bağırarak acizliğini gösterse (hele ki toplum içinde) kulağına zarar verdim falan deyip ağlayacak duruma gelir?

İlişki toksik.Siz kendinize saygı duyun ki o el kolunuza kalkmasın. Buradaki şiddet konularını oku istersen,ya da yarım saat ana haber izle.
İlk defa ilişkim oluyor. Tecrübesizim yani, nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum.

Herkes hakettigini , kendine layık gördüğünü yaşar. Hiç üzülmedim konuya

Kınarsam başıma gelir diye yargılamak istemiyorum ama ilişkinizin sağlıklı, düzgün iletişimin olduğu bir ilişki değil. Bunun öncesi vardır bu ilişkide. Hiçbir sıradan ilişki birden böyle şiddet noktasına gelmez. İkinizin de hatası var. Bu ilişkiden de hiçbir şey olmaz.
Ne giyinişime karışırdı, ne de hayatıma. Dün çok farklı davranmaya başladı.

Aman başka adam bulamazlar lütfen öyle demeyin insanın kendisine saygısı olması lazım çok iğrenç bir ilişki :kusmuk:
Valla açıkçası ben kızıyorum. Yahu kardeşim ölünce benim hesabımı da mı onlar verecekte benim herşeyime karışma hakkı doğsun insanlarda? Allah bana da akıl vermiş fikir vermiş demiş yürü ya kulum. Bir tık yanlışlar var yani. Eşim benim ne giydiğime söylenmez. Ancak yanlış bi ortamda, oraya uygun olmayan kıyafetim varsa uyarır. Ama kalkıp onu giyme bunu giyemezsin makyaj yapamazsın kafası yaşayamaz. Aynada her gün ben yüzleşiyorum yahu kendimle. Beni ben beğenmedikten sonra, başkası beğense neye yarar. Benim annem, eşim bana yakıştırıp kısa, dar, açık şeyler alabiliyorken elalem sevgilisine laf ediyor ba ba ba şaka gibi

Back