Böyle biri ile devam etsen yarin öbür gün suratinin ortasina tokadi yersin. Ondan sonra "seni seviyorum" der. Üstündeki kiyafet nasil birseydi bilmiyorum ama diyelim ki farketmedin bir yerin acildi seven insan seni tartaklamaz, herkesin icinde rezil etmez. Bir insanin sevgisi aslaaa sözlerinde sakli degil, davranislarindan belli oluyor.
Ama gelelim size: Orda tartakliyordu sizde kendinizi korumaya calistiniz/kaybettiniz eyvallah. Ama siz de zannetmeyin ki sizde birine el kaldirabilirsiniz. Bir iliskinin icinde böyle davranislari sergiliyorsaniz ve bu "gündelik" karakteriniz degilse o iliski sizin jcin yalnis.kendinize de bu konuda sayginiz olsun. Ben elin hödügü yüzünden niye kendimi kaybedigim degil mi.
Birde nasil bu olaylardan sonra onunla beraber dönebiliyorsunuz hayret. Ben sahsen asla güvenmem o durumda. Neler okuyoruz. Kac tane katil kendini "Cok seviyordum, kisnandim. Beni tahrik etti, kendimi kaybettim" diye savundu?
Her zaman yaninizda eve dönebilecek para bulundurun. Öyle körü körüne güvenmeyin böyle