• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ilk defa fazla yakınlaştık çok garip duygular içerisindeyim

Bu ülkeye ciddi bir cinsel eğitim gerekli. Hamile değilsinizdir korkmayın, adam öldürmediniz, sevişmek suç değil. Ama keşke size böyle kötü davranan biriyle bunları yaşayıp aklınızda soru işareti bırakmasaydınız.
Cinsellik eğitimi hakkında çok haklısınız. Bireyin kendini bilmesi vücudunu tanımaya ihtiyacı var bizim ülkemiz de nedense konuşmak ile çok ayıp karşılanıyor önce bu tabuların yıkılması lazım.

Türkiyedeki insanların cinsellikle imtihanı bu olsa gerek. Arzular, korkular, cehalet, baskılanmış insanlar, sıkıştırılmış zihinler, hapsolmuş bedenler, aile, namus, toplum, kültür.. Bu işin o kadar çok boyutu var ki neresinden tutsam bilemedim.

Size söyleyebileceğim iki şey var:
1)Hamile değilsiniz
2)Bunu söylemek istemezdim ama evlenmeden bir şey yaşamayın o halde. Çünkü sizin zihinsel, psikolojik ve kültürel alt yapınız bunu kaldıramayacak durumda.

Hamile kalmak içşn nelerin olması gerekiyor haberin var mı? nedense erkekler bu konuda daha eğitimli resmen saçma olduğunu erkekler biliyorlar ama Yok kızlar anlamıyor bunu. Cidden araştırmıyor musunuz yA nedir bu ya?
Gerçi bu yine iyi, internetten tanıdığım bir kız daha fenaydı zamanında intihar edecekti hamile olduğunu düşündüğü için, bu arada sadece erkeğin dudağı dudağına değmişti... kadınların böylece hamile kaldığını sanmıştı. ben artık bu konuda ki cahilliğe cidden şaşırıyorum bizim millet çok fazla arkadan geliyor genel eğitim konusunda.

pff kız hadi neysede 30 yaşındaki adam kuytu köşe arabada sürtünüyor rezillik resmen..
Dün akşam da ablasının kaynanası yemege davet etti diye koşa koşa eve geçmişti 30 yaşındaki adam.

3 gun dolu dolu birlikte gecirecektiniz. Dün erkenden ekti seni. Bugün sabah kahvaltıya gidecektiniz yine ekti. Şimdi de bu olay. Ve sende hamile olabilir miyim diye soruyorsun. Trajikomik :KK53:

Spermlerin kuyrukları var, hızla ilerliyorlar evet ama, pantolon kilot delip geçme özellikleri yok diye biliyorum.. :)
Ayrıca boşalma bile olmamış. O anın etkisiyle, korkudan böyle düşünüyorsun.
At kafandan..
Spermler henüz erkekteyken bile hamile kalinabiliyor bilmiyor musunuz? Nasil hamile kaldiniz şaştim dogrusu! :KK48:
Konu sahibi bi test yapsin bence, bir cocuk kolay yetismiyor. Sonra benim gibi sabahin 5'inde KK'da yorum yapar :KK48: :olamaz:

kuzum senin yaş kaç daha bunları bilmedigine göre küçüksün belli ki ne işin var bu yasta elin arabasında diyesim geldi okuyunca vallahi bak kuzu sen değişiksin

Evlenmeden sakın bir daha öyle şeyler yapma bana senden tavsiye tamam mı yavrucum bu ilk ve son olsun şakın diyorum pişman olacağın şeyler yapma sevgilinse nolmuş millet 40 yıllık kocasına güvenemiyor

Yasin kac? Okuduklarima inanamadim. Biriyle cikacak yastasin ama nasil hamile kalimir bilmiyo musun?

Biraz nette gez arastir internet kk dan ibaret degil

Yaa bu laf da yeni mi moda oldu
Şey gibi
Olduğu kadar olmadığı kader gibi bi Kezban lafı sanki....

Birbirini seven iki insanın yaninsa olsa olsa melekler olur
Yaa siz bu aşk ve sevişme gibi güzel şeyleri neden hep şeytana meytana bağlıyorsunuz ki
Şşş tahrik unsuru !
Şems-i Tebrizi nin sözü o senin(Kezban sanırım adın) değil. Öyle ulu orta destursuz alma ağzına.

yaşları 15-16 sanırken 22-30 çıktı ya işe bak :KK53:
senin o ağlamaklı hissetme halin hoşuna gitmesinden. panik yapma o kadar
da 30 yaşında adam beklemez bacım. çoktan boynuzu yemişsindir
hele şu yaşta adamı düşürdüğü duruma bak sürtünme ne ya ajdsgsdhgs

Ben bu forumda cok marjinal takilmaya calisan 3-5 "has" kezban tanıyorum da, neyse..
Hatta o kezolar uzun zamandir icine bolca dini ve milli unsurlar katarak milleti tahrik eden konular açmıyor.. Insanlarin konusunu karıştırmak daha cazip geliyor galiba..

Son düzenleme:
Yaşın küçük sanırım. Hamile degilsin merak etme. Psikolojin icin hazır olmadan bu durumun içine kendini sokma.

Ben bu forumda cok marjinal takilmaya calisan 3-5 "has" kezban tanıyorum da, neyse..
Hatta o kezolar uzun zamandir icine bolca dini ve milli unsurlar katarak milleti tahrik eden konular açmıyor.. Milletin konusunu karıştırmak daha cazip geliyor galiba..
Kezban derken ben üzülüyorum ya ne günahı var Kezban ismindekilerin :(

Back