• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ilk defa fazla yakınlaştık çok garip duygular içerisindeyim

Yaa bu laf da yeni mi moda oldu
Şey gibi
Olduğu kadar olmadığı kader gibi bi Kezban lafı sanki....

Birbirini seven iki insanın yaninsa olsa olsa melekler olur
Yaa siz bu aşk ve sevişme gibi güzel şeyleri neden hep şeytana meytana bağlıyorsunuz ki
Bu laf ben kendimi bildim bileli vardı, siz yeni mi duydunuz acaba?

Bence paniklediği için konu sahibi

Anlık kafasından geçirdiği düşünce olsa tamam da olay olduktan sonra gelip şu konuyu açmasının panikle alakası yok tamamen cehaletle alakası var. Ben dediğim gibi cidden aşağılamak ya da hor görmek için yazmıyorum, tamamen aklım almadığı için yazıyorum bunu. 22 yaşında, elinizin altında Google, pek çok bilgi kaynağı varken hala şu soruları sorabilmek cidden çok üzücü. Hele karşısındaki adam 30 yaşında, hala girdikleri şekillere bak yani. Şaka gibi.

Anlık kafasından geçirdiği düşünce olsa tamam da olay olduktan sonra gelip şu konuyu açmasının panikle alakası yok tamamen cehaletle alakası var. Ben dediğim gibi cidden aşağılamak ya da hor görmek için yazmıyorum, tamamen aklım almadığı için yazıyorum bunu. 22 yaşında, elinizin altında Google, pek çok bilgi kaynağı varken hala şu soruları sorabilmek cidden çok üzücü. Hele karşısındaki adam 30 yaşında, hala girdikleri şekillere bak yani. Şaka gibi.
Aynen katılıyorum

Şey gibi

Yaa siz bu aşk ve sevişme gibi güzel şeyleri neden hep şeytana meytana bağlıyorsunuz ki
Hee moda bu laf. Ben bağlamiyorum. Kaynak var. Hadis-i şerif bu. İyice bir araştır . Hadis-i Şerife karşı da saygısızlık da neyin nesi

Şey gibi

Kezban lafı demişsin ama söz bana ait değil
Buhari Hadis-i şerifi
Herşeye bi kulp takma merakınız nedir ya

Şey gibi

:sinirli::sinirli::sinirli:

Keşke bi vahiy gelse de sevişme yasağı kalksa, doya doya sevişse şu gençler. Nedir bu düştüğünüz haller :işsiz:
Vahiy peygambere gelir ve artik boyle bir durum olmiyacaktir.Zaten isteyen iliskiye girebilir ki o kisinin kendi kararidir.Inanca gore hareket eder veya etmez ki cogu insanin bu dogrultu da hareket etmedigini de cevremizde goruyoruz.Benim saygim var herkes istedigi gibi yasar ama sonucunda iyi veya kotu bedel odeyecegini bilmesi lazim.

Vahiy peygambere gelir ve artik boyle bir durum olmiyacaktir.Zaten isteyen iliskiye girebilir ki o kisinin kendi kararidir.Inanca gore hareket eder veya etmez ki cogu insanin bu dogrultu da hareket etmedigini de cevremizde goruyoruz.
Vayy canına ! Aydınlandım sağol :KK19:

Konu sahibi eski konularını okudum. Bu adamla daha fazla yakınlaşma. Hatta ayrıl.
Sizin haberiniz yok sanırım. Adamın bütün yaptığı şeyler şakaymış. Konu sahibi yazmış . Biz yanlış anlamışız bu mükemmel ve şakacı erkeği. :KK45:

Back