- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 37
- Konu Sahibi French Oje
Ne kadar abartmışsınız bişe yapmamışsınız ki elbiseleriniz varmış temas bile etmemiş ne hamilesi.bellki hiç bişey yaşamaya hazır değilsiniz sakın kalkışmayın o işlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide kiyafetle dene belki olur:)Biz eşimle cıbılken bile hamile kalamıyorum sen kıyafetlerinleyken hamile kalırsan seni tebrik ederim:) keşke o kadar kolay hamile kalınsa
Her ikisini de yapmak sağlıklı olur. Tulum şeklinde yağmurluklar var yahut arı kostümü. Pantolonu aşıp hamile bırakabilen adamdan herşey beklenir.Pantolonlara mı giyecekler prezervatifi
Şeytan da bir melekti..Yaa bu laf da yeni mi moda oldu
Şey gibi
Olduğu kadar olmadığı kader gibi bi Kezban lafı sanki....
Birbirini seven iki insanın yaninsa olsa olsa melekler olur
Yaa siz bu aşk ve sevişme gibi güzel şeyleri neden hep şeytana meytana bağlıyorsunuz ki
Çok iyi bir yorum.Cidden erkekler bunları duymak istiyor sanırım, kişinin yaşının ne olduğu da önemli değil erkeklerin bir bölümü bu numarayı yiyor, dürüst olursanız problem çıkarıyorlar.Ne diyelim herkes hak ettiğini yaşasın o zaman.Tee Alllahim. Bu da yeni moda mi? Once yiyişin sonra da " ah kendimi kotu hissediyorum, beni kotu bir kiz gibi bilme, butun suclusu sensin bu olanlarin, acaba hamile kalir miyim" bla bla bla. Konusmanin alt metni de nasil hamile kalinacagini bilemeyecek kadar cinsellikten uzak bir kizim ben aslinda. Hahahahaa Erkekler de hep yiyiyor ha bu numaralari. Canin cekmis opusup koklasmissiniz iste. Ne var bunda. Bu kadar yalana dolana entrikaya gerek var mi?
Cok iyiydi bu :)))Spermler çok güçlü. İki çamaşır ve iki pantolon arasından çıkıp yumurtalıklara ilerleyebilecek kadar hem de.
Bu şey değil miydi ya? Ah buldum orgazm.Yemin ederim o an garip hissettim beynim durdu rengim atti bayilacak gibiydim saglikli düsünemedim. Sey gibi hani kafani bir yere carparsin bir iki dk hafızan gider sacmalarsin ya öyle bisey oldu
Hadis diyenler var.Şşş tahrik unsuru !
Şems-i Tebrizi nin sözü o senin(Kezban sanırım adın) değil. Öyle ulu orta destursuz alma ağzına.
Sen ve tasavvufHadis diyenler var.
Sen Şems in diyorsun.
Aranizda bi karsr verin bence.
Hem Şems ve mevlana hakkında bayaa okudum. Şemsin değildir bence. Onlar sevgiyi aşkı naif yaşayan adamlar.
Sevgi eşittir şeytan demezler bence