• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ilk defa fazla yakınlaştık çok garip duygular içerisindeyim

Ne kadar abartmışsınız bişe yapmamışsınız ki elbiseleriniz varmış temas bile etmemiş ne hamilesi.bellki hiç bişey yaşamaya hazır değilsiniz sakın kalkışmayın o işlere

Diyecek cok sey varda, ne desem bos şu kiyafetlehamile kalinmayacagini bilmeyenler nedense fazla oldu

Yaa bu laf da yeni mi moda oldu
Şey gibi
Olduğu kadar olmadığı kader gibi bi Kezban lafı sanki....

Birbirini seven iki insanın yaninsa olsa olsa melekler olur
Yaa siz bu aşk ve sevişme gibi güzel şeyleri neden hep şeytana meytana bağlıyorsunuz ki
Şeytan da bir melekti..:duduk:

18 ini coktan gecmis iki yetiskin insanin arabada surtunmesi...
Taraflardan birinin, ya digeri hakkimda kotu dusunurse diye korkmasi..
Sonra kizin hamile kalirim diye aglamasi...
Hangisi daha trajik bilemedim :olamaz:

Bidaha arabada surtusmeyin ahlak polisine falan denk gelir bir de kendinizi aciklayana kadar akla karayi secersiniz.
Umuma acik yerde sevismek yassak :KK14:

Tee Alllahim. Bu da yeni moda mi? Once yiyişin sonra da " ah kendimi kotu hissediyorum, beni kotu bir kiz gibi bilme, butun suclusu sensin bu olanlarin, acaba hamile kalir miyim" bla bla bla. Konusmanin alt metni de nasil hamile kalinacagini bilemeyecek kadar cinsellikten uzak bir kizim ben aslinda. Hahahahaa :KK70:Erkekler de hep yiyiyor ha bu numaralari. Canin cekmis opusup koklasmissiniz iste. Ne var bunda. Bu kadar yalana dolana entrikaya gerek var mi?:olamaz:
Çok iyi bir yorum.Cidden erkekler bunları duymak istiyor sanırım, kişinin yaşının ne olduğu da önemli değil erkeklerin bir bölümü bu numarayı yiyor, dürüst olursanız problem çıkarıyorlar.Ne diyelim herkes hak ettiğini yaşasın o zaman.

Hiç okulada mı gitmedin kızım sen ? Üstünde kıyafet varken hamile kalacağını sanabilenler var yarabbim sen aklımı koru.. sen bi test yap en iyisi.

Sperm dediğimiz şey delici bir matkap değilse, ki değil, o kadar kıyafeti delip de sizi hamile bırakmaz.

Kendinizi kötü hissettiyseniz, bu tarz yakınlaşmalara hazır değilsiniz demektir.

Hazır olana kadar sevişmeye yönelmemeniz tavsiyemdir.

çok mu cahilsiniz kaç yaşındasınız ya hala üzerinde kuyafetlerle bir ilişki olmadan hamile kalacağını sanan insanlar var yanii lütfen buraya yazacağına açın nasıl hamile kalınır okuyun

Şşş tahrik unsuru !
Şems-i Tebrizi nin sözü o senin(Kezban sanırım adın) değil. Öyle ulu orta destursuz alma ağzına.
Hadis diyenler var.
Sen Şems in diyorsun.
Aranizda bi karar verin bence.

Hem Şems ve mevlana hakkında bayaa okudum. Şemsin değildir bence. Onlar sevgiyi aşkı naif yaşayan adamlar.

Sevgi eşittir şeytan demezler bence

Back